ЪНБАННАТ - Roger is back, banned by dzak
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
41 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Roger is back, banned by dzak
Roger рано или късно всичко ще излезе на яве. По добре си кажи дали си играл с хак. Ако си признаеш, че си играл с хак може да ти дадат 2ри шанс.
-
n0thing - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: tyson
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
Като цяло от всички демота които прегледах,най много ме усъмни демото от ''Дъст'',което ме навежда на мисълта,че играча си помага с непозволени средства на on/off (колкото да се ориентира какво става пред него !!!),относно конкретното наказание специално на тази карта е доста трудно да хванеш wall освен ако не е явен и не се крие,че следи !!!
п.п Админ,от моя страна няма (страх или незаинтересованост) както беше се изразил в по горен коментар,просто такива спорни играчи като Roger,при евентуално наказание (което вече е факт) ще се превърне като при старият ни познайник kido тоест:
Ще се започнат едни дълги спорове хакер ли е или не е (както виждам вече са започнали),което ще доведе до пускане на анкети (може би) и на края най вероятно ще се премахне наказанието !!!
Във заключение искам да кажа:
1-от демото на ''Дъст'' играча ползва непозволени средства както съм писал по-горе !!!
2-от демото което е наказан играча аз лично не мога да преценя дали има непозволени средства !!!
п.п Админ,от моя страна няма (страх или незаинтересованост) както беше се изразил в по горен коментар,просто такива спорни играчи като Roger,при евентуално наказание (което вече е факт) ще се превърне като при старият ни познайник kido тоест:
Ще се започнат едни дълги спорове хакер ли е или не е (както виждам вече са започнали),което ще доведе до пускане на анкети (може би) и на края най вероятно ще се премахне наказанието !!!
Във заключение искам да кажа:
1-от демото на ''Дъст'' играча ползва непозволени средства както съм писал по-горе !!!
2-от демото което е наказан играча аз лично не мога да преценя дали има непозволени средства !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
На никое от демотата не съм играл с хак.Просто се влияете.
А аз съм в ситуацията "иди сега обяснявай,че нямаш сестра"
А аз съм в ситуацията "иди сега обяснявай,че нямаш сестра"
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Последна промяна MORTAL на 03 Апр 2014, 12:08, променена общо 1 път
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор.
-
EsYu - Потребител
- Име в игра: Tr0p`0 <3
Офтопик:
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
d3v1lk1nG написа:Офтопик:
Имах предвид,че отдавна не съм получавал бан в сървърите.А когато получа бан за мен това е показател,че съм играл наистина добре.Считам го за комплимент.Аз и за това не се сърдя на админа а на неговата некомпетентност.
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Последна промяна MORTAL на 03 Апр 2014, 15:59, променена общо 1 път
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор
Причина: Забранено е на потребители да коментират теми в раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор
- ovcharov
- Потребител
- Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
41 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5