1. Imp*SEXY_M
2. 27
3. 3-4 години
4. 10
5. ДА
6. Различно
7. За мен няма значение, само да не е rats. Имам проблем с този сървър и не мога да влизам
8. За да помагам за приятната игра на играчите и развитието на форума и решаването на проблемите свързани със сървърите
9. petar_19862
10. 0
11. Доста са, не знам точно колко са
Кандидатура за администратор
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
Кандидатура за администратор
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Re: Кандидатура за администратор
Чудя се вече какво да напиша !!! Не се познаваме с теб (лично,дори и виртуално-имам в предвид фейсбук,скайп) но като цяло те познавам от веригата ни. И за това винаги съм ти давал положителни вотове за твоите кандидатури за администратор. Защо?? Ами от както те знам за тези години съм видял в теб ''Хляб'',като бивш колега за мен лично се справяш мн.добре имаш поглед върху играта,имаш усет за хакерите,даваш обективно мнение !!!
НО някак не ми се връзва всичко това със как да го кажа ''детинското ти поведение'' !!!Какво имам в предвид ???
Ами не може при първият по голям проблем да си хвърляш ''оставката'' визирам последното ти отказване от права,мисля ако не се лъжа беше заради казусът ''Кидо'' !! Знам,че това беше един вид ''протест'' (тогава ако не се лъжа и други се отказаха) но това не е решение или по-точно е глупаво решение !!! Какво щеше да стане ако всички кадърни администратори бяха направили така ???
За тази кандидатура оставам неутрален,нека другите колеги решат !!! Ако решат да ти дадат шанс няма нищо против да се върнеш в екипа !!!
НО някак не ми се връзва всичко това със как да го кажа ''детинското ти поведение'' !!!Какво имам в предвид ???
Ами не може при първият по голям проблем да си хвърляш ''оставката'' визирам последното ти отказване от права,мисля ако не се лъжа беше заради казусът ''Кидо'' !! Знам,че това беше един вид ''протест'' (тогава ако не се лъжа и други се отказаха) но това не е решение или по-точно е глупаво решение !!! Какво щеше да стане ако всички кадърни администратори бяха направили така ???
За тази кандидатура оставам неутрален,нека другите колеги решат !!! Ако решат да ти дадат шанс няма нищо против да се върнеш в екипа !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури