Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Не спазване на TeamBalance

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Не спазване на TeamBalance

Мнениеот SEXY_M » 10 Апр 2014, 23:20

Не ми се гледаше демото до край за да видя наглостта до къде стига но и това ми стига http://store.picbg.net/pubpic/91/2F/90c ... 4d912f.JPG
Док и по тази снимка ли има баланс или с админа сте се разбрали по skype :) и къде видя така наложения баланс (think) (think) (think) (think)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Doktora » 10 Апр 2014, 23:49

На първата имаше,но на тази няма и ще наложи наказание Модератор.
Ще помоля админа да следи за баланса!
( и sexy не ме знаеш от вчера не си хаби клавишите излишно).
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот SEXY_M » 10 Апр 2014, 23:54

Мерси на всички за оказаното съдействие. И аз ще помоля админа ви също да се старае да си върши работата, както при подобната случка му е казвано няколко пъти да направи баланс. Нищо против админа но не ми беше интересно да се мъча да изравнявам резултата и ми идваше да лефтна.
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот Lordini » 10 Апр 2014, 23:55

Сложи ли ми се наказание без да е взето под внимание единственото сериозно доказателство а именно демото, и без да са изслушани аргументите. Просто няма нужда модератор да се хаби с едитване на темата за наказания, защото няма да съм в екипа та да ме добавят там.

Питате се защо държа да се гледа демото и да се коментира то в съответната конференция ? Защото ще Ви разясня всяка една врътка от началото до край !
Горд собственик - Proud owner
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
Аватар
Lordini
Потребител
Потребител

Име в игра: Lordini

Мнениеот SEXY_M » 10 Апр 2014, 23:56

Lordini написа:Сложи ли ми се наказание без да е взето под внимание единственото сериозно доказателство а именно демото, и без да са изслушани аргументите. Просто няма нужда модератор да се хаби с едитване на темата за наказания, защото няма да съм в екипа та да ме добавят там.

Питате се защо държа да се гледа демото и да се коментира то в съответната конференция ? Защото ще Ви разясня всяка една врътка от началото до край !

Пич снимката е извадена от твоето демо :) не мисля че ако се прегледа цялото демо ще му хареса на някого
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот dzak » 11 Апр 2014, 00:10

Аз като модератор ще кажа, че ние не може да налагаме наказания на админите във сървърите. Можем да предупреждаваме единствено във форума, което е различно. Тук си има отделни правила от сървърните.
Наказанията на админи за техните действия по време на игра ги преценява admin.
На първата снимка - при подобен резултат няма как да се направи баланс в игрите, само на играчите. Тъй като админите са се разделили в двата отбора показва, че са се опитали да вземат някакви мерки. Това го казвам на база снимка, без да гледам демота.

На втората снимка обаче нещата изглеждат по съвсем различен начин. Тук няма място за оправдания, това правило не е спазено.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот BARCELONA FAN » 11 Апр 2014, 01:32

SEXY_M ще бъдеш ли така добър да качиш снимката, но без да са зачеркнати никовете на тримата играчи?Или е най-лесно да се обвини САМО Lordini като най-нов?
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот SEXY_M » 11 Апр 2014, 04:12

BARCELONA FAN написа:SEXY_M ще бъдеш ли така добър да качиш снимката, но без да са зачеркнати никовете на тримата играчи?Или е най-лесно да се обвини САМО Lordini като най-нов?

Няма как да я редактирам пак снимката но ще ти кажа без да закривам никого. Първия играч от CT е Vito, което той сам си го казва. Вторият е Awaq и ако му видиш статса му е 1-1. Тъкмо влезна момчето и той лично ми каза че е помолил Lodrdini да направи баланс а той не направи нищо. Имаш късмет ето ти снимката http://store.picbg.net/pubpic/88/9F/48f ... 37889f.JPG
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот awaq » 11 Апр 2014, 05:12

Така е помолих го той не ме отрази изобщо :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот m3ry.jane » 11 Апр 2014, 07:31

Така като гледам коментарите по темата: всички нападате Lordini че не е направил баланс, а въпроса е колко хора от екипа с ръка на сърце, могат да кажат че ВИНАГИ правят баланс!? Няма такива нали.. Затова не нападайте така. :)
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

ПредишнаСледваща

Назад към Други