Не ми се гледаше демото до край за да видя наглостта до къде стига но и това ми стига http://store.picbg.net/pubpic/91/2F/90c ... 4d912f.JPG
Док и по тази снимка ли има баланс или с админа сте се разбрали по skype и къде видя така наложения баланс
Не спазване на TeamBalance
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
31 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Не спазване на TeamBalance
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BoT & SEXY_M
На първата имаше,но на тази няма и ще наложи наказание Модератор.
Ще помоля админа да следи за баланса!
( и sexy не ме знаеш от вчера не си хаби клавишите излишно).
Ще помоля админа да следи за баланса!
( и sexy не ме знаеш от вчера не си хаби клавишите излишно).
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Мерси на всички за оказаното съдействие. И аз ще помоля админа ви също да се старае да си върши работата, както при подобната случка му е казвано няколко пъти да направи баланс. Нищо против админа но не ми беше интересно да се мъча да изравнявам резултата и ми идваше да лефтна.
-
SEXY_M - Админ
Сложи ли ми се наказание без да е взето под внимание единственото сериозно доказателство а именно демото, и без да са изслушани аргументите. Просто няма нужда модератор да се хаби с едитване на темата за наказания, защото няма да съм в екипа та да ме добавят там.
Питате се защо държа да се гледа демото и да се коментира то в съответната конференция ? Защото ще Ви разясня всяка една врътка от началото до край !
Питате се защо държа да се гледа демото и да се коментира то в съответната конференция ? Защото ще Ви разясня всяка една врътка от началото до край !
Горд собственик - Proud owner
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
-
Lordini - Потребител
- Име в игра: Lordini
Lordini написа:Сложи ли ми се наказание без да е взето под внимание единственото сериозно доказателство а именно демото, и без да са изслушани аргументите. Просто няма нужда модератор да се хаби с едитване на темата за наказания, защото няма да съм в екипа та да ме добавят там.
Пич снимката е извадена от твоето демо не мисля че ако се прегледа цялото демо ще му хареса на някого
-
SEXY_M - Админ
Аз като модератор ще кажа, че ние не може да налагаме наказания на админите във сървърите. Можем да предупреждаваме единствено във форума, което е различно. Тук си има отделни правила от сървърните.
Наказанията на админи за техните действия по време на игра ги преценява admin.
На първата снимка - при подобен резултат няма как да се направи баланс в игрите, само на играчите. Тъй като админите са се разделили в двата отбора показва, че са се опитали да вземат някакви мерки. Това го казвам на база снимка, без да гледам демота.
На втората снимка обаче нещата изглеждат по съвсем различен начин. Тук няма място за оправдания, това правило не е спазено.
Наказанията на админи за техните действия по време на игра ги преценява admin.
На първата снимка - при подобен резултат няма как да се направи баланс в игрите, само на играчите. Тъй като админите са се разделили в двата отбора показва, че са се опитали да вземат някакви мерки. Това го казвам на база снимка, без да гледам демота.
На втората снимка обаче нещата изглеждат по съвсем различен начин. Тук няма място за оправдания, това правило не е спазено.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
SEXY_M ще бъдеш ли така добър да качиш снимката, но без да са зачеркнати никовете на тримата играчи?Или е най-лесно да се обвини САМО Lordini като най-нов?
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
BARCELONA FAN написа:SEXY_M ще бъдеш ли така добър да качиш снимката, но без да са зачеркнати никовете на тримата играчи?Или е най-лесно да се обвини САМО Lordini като най-нов?
Няма как да я редактирам пак снимката но ще ти кажа без да закривам никого. Първия играч от CT е Vito, което той сам си го казва. Вторият е Awaq и ако му видиш статса му е 1-1. Тъкмо влезна момчето и той лично ми каза че е помолил Lodrdini да направи баланс а той не направи нищо. Имаш късмет ето ти снимката http://store.picbg.net/pubpic/88/9F/48f ... 37889f.JPG
-
SEXY_M - Админ
Така е помолих го той не ме отрази изобщо
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Така като гледам коментарите по темата: всички нападате Lordini че не е направил баланс, а въпроса е колко хора от екипа с ръка на сърце, могат да кажат че ВИНАГИ правят баланс!? Няма такива нали.. Затова не нападайте така.
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
31 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4