Лесно ти е на теб,като си от другата страна...Имаш си "колектив",който да ти влезе в положение,обаче никак не можеш да си представиш,какво е от другата страна.
Аз те разбирам,играеш си,разбрали сте се да играете на 1 място,идва някъв и не прави това ,което му кажеш.Да,това само по себе си е наглост нали и ти създава напрежение.
От моя гледна точка е друго яче...влизам и някакъв високомерен админ ме наказва за нещо,което според правилата е позволено,моли ме за нещо,което не искам да изпълня и след като му казвам,че ще играя както ми харесва,аз съм човекът,който винаги провокира,търси конфликти и е крив на системата.При вас е много лесно с "админската солидарност".
Нямам намерение да се обяснявам дълго,темата е с една цел - Ти грешиш,аз съм прав (според мен).Ако грешката е в мен не се притеснявай,аз поне имам доблестта да си призная и извиня,но за теб е по-лесно да се оправдаваш и да чакаш колегите да те побутнат,защото потребителя е крив,че се оплаква и търси разправии..
ДРУГО - Оплакване "-nWo- )<()z /|/()sQ"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
-
Mr.Black - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Mr.Black
Re: Оплакване "-nWo- )<()z /|/()sQ"
Пак ли тая тема,колко пъти я дъвчем, не разбрахте ли че не може да казвате на играчите къде да играят......
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Знам , че нямам право да пиша тук, но просто няма как след като изчетох предишните мнения.Аз съм свидетел на случващото се от тази тема.С цялото ми уважение към теб Блек, към екипа и всички останали.Стар играч съм, не мога да кажа кой знае колко стар, но все пак имам солиден опит в тази игра свикнал съм да играя предимно с чест и достойнство срещу хората с които играя.
По-темата смятам, че снощи Блек ти прекали с държанието си и като видях това оплакване не можех да повярвам.Нека първо започнем със админа , той се държа както трябва по-правилата няма проблем, каза ти съвсем спокойно няколко пъти да не ходиш на Б, ти все пак отиде няколко пъти..Другото което е аз ти го казах и тогава в играта "Въпрос на принцип е".
Значи напълно те подркрепям в това, че няма никой право да те кара каквото и да е да го правиш, къде да ходиш и т.н.НО аз го приех това като неуважение към мен лично , да ми ходиш на Б с каква цел ? Събрали сме се там да поцъкаме , не знам за др-те но на мен лично ми се спеше вече и ме мързеше да ходя до Б чак да обиякалям да те търся.Както казваш ти , постави се на мое място, идва някъв и ми разваля играта и я бави с нз и аз каква цел.Слагаш на Б аз нямам звук отивам на А и тря да я претърся цялата да се уверя, че не е там и тогава да отида на Б.Казах ти и снощи мен не ме бърка и аз да отида някъде се скрия по-мапа и да ме търсиш , но защо да го правя няма смисъл в това, нали целта е да играем да се забавляваме , да убиваме време който както прецени.Относно 3-те хе-та които ти идват , за това играем и СТ.
Ако кажеш "Няма да ходя където сте ми казали, че да ме знаете от къде ще дойда". Това е така НО и ти знаеш ние от къде ще дойдем относително е не мисля да пиша повече по въпроса може цял ден да давам аргументи за това и онова.Не целя да провокирам или да обиждам някого, просто не мога да остана безучастен след такива неща които са ме засегнали и мен лично.Благодаря Ви за разбирането и приятен ден.
По-темата смятам, че снощи Блек ти прекали с държанието си и като видях това оплакване не можех да повярвам.Нека първо започнем със админа , той се държа както трябва по-правилата няма проблем, каза ти съвсем спокойно няколко пъти да не ходиш на Б, ти все пак отиде няколко пъти..Другото което е аз ти го казах и тогава в играта "Въпрос на принцип е".
Значи напълно те подркрепям в това, че няма никой право да те кара каквото и да е да го правиш, къде да ходиш и т.н.НО аз го приех това като неуважение към мен лично , да ми ходиш на Б с каква цел ? Събрали сме се там да поцъкаме , не знам за др-те но на мен лично ми се спеше вече и ме мързеше да ходя до Б чак да обиякалям да те търся.Както казваш ти , постави се на мое място, идва някъв и ми разваля играта и я бави с нз и аз каква цел.Слагаш на Б аз нямам звук отивам на А и тря да я претърся цялата да се уверя, че не е там и тогава да отида на Б.Казах ти и снощи мен не ме бърка и аз да отида някъде се скрия по-мапа и да ме търсиш , но защо да го правя няма смисъл в това, нали целта е да играем да се забавляваме , да убиваме време който както прецени.Относно 3-те хе-та които ти идват , за това играем и СТ.
Ако кажеш "Няма да ходя където сте ми казали, че да ме знаете от къде ще дойда". Това е така НО и ти знаеш ние от къде ще дойдем относително е не мисля да пиша повече по въпроса може цял ден да давам аргументи за това и онова.Не целя да провокирам или да обиждам някого, просто не мога да остана безучастен след такива неща които са ме засегнали и мен лично.Благодаря Ви за разбирането и приятен ден.
-
owerlaw - Потребител
- Име в игра: After>OweRLaW!*, Mr.Reflex!*
Ако аз накарам някой да играе само Б, а вие не искате, какво ще направите?
Никой не може да задължава кой къде да играе. Това не веднъж е коментирано. Достойнството - всеки сам решава, но не трябва админ да се намесва в подобни ситуации.
Никой не може да задължава кой къде да играе. Това не веднъж е коментирано. Достойнството - всеки сам решава, но не трябва админ да се намесва в подобни ситуации.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
На скрийновете се виждат още няколко неща: Админа не е в падащия отбор, както и когато друг играч псува като последния селянин не бива наказван. А постъпката на черния е много тъпа.. 5 човека ще го чакат да си обикаля мапа и да си прави кефа.. и аз да бях и аз щях го кикна
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Overlaw,това което си писал не е за тази тема.Тук не разискваме дали мога или не мога и дали е правилно или не,да играя по този начин.Това е оплакване.На вас ви е приятно да играете по 1 начин - на мен по друг и поради тази причина бях наказан и защото моят вариант на игра не се вписа в на останалите сега аз съм "недостоен",но да ти кажа това е CS,няма особено голямо количество достойнство в тази игра.
kev1n-чо,недей да си чешаш езичето без да си изгледал демотата.Админа се опита да направи баланс,като мина 1-2 пъти CT,но системата го връщаше на следващата врътка.А за човека,който псуваше на едната снимка му направи забележка и това се вижда.
Не знам дали някой от тук е разбрал правилно за оплакването,но нямам за цел да унижавам или да се заяждам с когото и да било,не търся нито наказание или нещо такова...Всяко едно оплакване е с цел - Аз прав - Той крив.Разбира се има го и другия вариант,където може и аз да съм крив : (.
Няма какво повече да се обясняваме всичко е казано и то по 8 пъти :Д
kev1n-чо,недей да си чешаш езичето без да си изгледал демотата.Админа се опита да направи баланс,като мина 1-2 пъти CT,но системата го връщаше на следващата врътка.А за човека,който псуваше на едната снимка му направи забележка и това се вижда.
Не знам дали някой от тук е разбрал правилно за оплакването,но нямам за цел да унижавам или да се заяждам с когото и да било,не търся нито наказание или нещо такова...Всяко едно оплакване е с цел - Аз прав - Той крив.Разбира се има го и другия вариант,където може и аз да съм крив : (.
Няма какво повече да се обясняваме всичко е казано и то по 8 пъти :Д
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
За последно ще помоля админите да четат повече форума. След като има карта и не са забранени местата по нея никой не може да определя къде да се играе, като не приемам оправдания от рода малко сме, условията са за всички които играят в момента.
Решение
Решение
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2