В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
sadvateli.com написа:
Офтопик:
Roger, защо играеш с непозволени команди? cl_lw 0 може би и cl_lc 0 ?
При гледане на демо се ползва твоето cfg, а не това от демото. Google.
Ако забелязвате ,преди да ръшна Б,взех на противника 60 hp,това ме успокои и реших да го атакувам,веднага след 2та флаша още докато бях с гръб и атакувах,звука от awp-то му все още отекваше дори и когато се обърнах с лице към него.Беше въпрос на време да го открия къде точно се спотайва.
MORTAL написа:В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
sadvateli.com написа:Roger, защо играеш с непозволени команди? cl_lw 0 може би и cl_lc 0 ?
При гледане на демо се ползва твоето cfg, а не това от демото. Google.
Ясно, но когато Roger каза, че автоматично от демото се премятат ръцете, специално си проверих командите, моите си бяха (1) и пак се мяташе ножа в другата ръка. Извинявам се.
Не е за предупреждение,а за наказание Админа,защото използва правата си неправомерно!
Администраторите не стоите безучастно налагайте наказания на всеки провинил се за да се влезне в правилния път,няма значение модератор ли е тест ли е. Пренебрегвате и вие правилата.
За разлика от други колеги , аз неги банвам с реасон качи си демото ... А му спрях играта и го метнах спектатор да си качи демото ! на демото ми ясно се вижда За какви наказания говорите Все едно съм банал някой или е системно това което съм направил "отрежете му главата" ,че е slay , даден играч за да му поиска демото ,че се е усъмнил нещо в играта ...Утре Роджер, се оплачи ,че съм те метнал и спектатор не само че съм те slay.Много издребнявате вече
Аз 6 пъти те попитах за какво ме slay,не чувстваш ли,че така ме лишаваш от правото да си да играя? Да беше ме дръпнал спектатор,след като съм умрял и да ми бе писал "Ще те помоля да ми предоставиш демото си".В този случай би ми се издигнал в очите.Но не и след тая детска случка. Лошото е,че виждаш че си сгрешил и вместо да се извиниш,ти пишеш глупости.