Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Energy Style

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Energy Style

Мнениеот Doktora » 16 Апр 2014, 17:00

Аз също няма да гледам това оплакване,поради многото подигравки,псувни,обиди и т.н........!
Администратора ако иска може да ми наложи наказание,но твоя тема аз няма да дискутирам.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Dido

Мнениеот PENATA BATE » 16 Апр 2014, 17:01

пичове какво приказвате бе :Д банват ме и си пускам оплакване вие сте длъжни да ми е прегледате темата и да видите дали има хак ... ще говоря направо сус Админ .. То ако тука не ми се разгледа Банна .. та каде другаде вие ебавате ли се с мене
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Име в игра: PENATA BATE

Мнениеот PENATA BATE » 16 Апр 2014, 17:13

DINO BG написа:Чувствам се омерзен от последните 2-3 теми на въпросното същество! Заглавия на темите: ZaGospojata IvaliNNNN, За gospodin Energyto и т.н. Някой модератор си е свършил работата и е променил заглавието на тази тема, като несъзнателно е свършил услуга на въпросния.
Този форум е за дискусии, разрешаване на проблеми и най - вече за забавление, така ли е ?
Нито едно форумно предупреждение !?
БАН ОТ ФОРУМА !

Никакъв модератор не е сменвал име на тема просто аз направих нова ... Време е преди да пишеш нещо да погледнеш дали е така .. :(
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Мнениеот sadvateli.com » 16 Апр 2014, 17:47

Офтопик:
PENATA BATE написа:
DINO BG написа:Чувствам се омерзен от последните 2-3 теми на въпросното същество! Заглавия на темите: ZaGospojata IvaliNNNN, За gospodin Energyto и т.н. Някой модератор си е свършил работата и е променил заглавието на тази тема, като несъзнателно е свършил услуга на въпросния.
Този форум е за дискусии, разрешаване на проблеми и най - вече за забавление, така ли е ?
БАН ОТ ФОРУМА !

Никакъв модератор не е сменвал име на тема просто аз направих нова ... Време е преди да пишеш нещо да погледнеш дали е така .. :(

А при теб как стоят нещата? Време е да се хванеш в ръце и да се държиш по-прилично, като започнеш от прочитането на правилата във форума.
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот PENATA BATE » 16 Апр 2014, 17:50

sadvateli.com написа:
Офтопик:
PENATA BATE написа:
БАН ОТ ФОРУМА !

А при теб как стоят нещата? Време е да се хванеш в ръце и да се държиш по-прилично, като започнеш от прочитането на правилата във форума.

Темата е по образец както и всичко останало .. Това значи че никое правило не съм нарушил нали така ? А пак и вие сте длужни да прегледате демото и да отговорите на темата
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Мнениеот sadvateli.com » 16 Апр 2014, 17:54

Офтопик:
Нищо не съм казал относно темата! Просто отношението ти е арогантно, защото се мислиш за най-добрия като си играл с някви си там отбори на лан-турове, еми не си най-добрия, спокойно. Спри да обиждаш и да натякваш с това ЕСЛ, като си добър, отивай да играеш там, недей да се оплакваш, че са те баннали от масака.
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот PENATA BATE » 16 Апр 2014, 18:03

sadvateli.com написа:
Офтопик:
Нищо не съм казал относно темата! Просто отношението ти е арогантно, защото се мислиш за най-добрия като си играл с някви си там отбори на лан-турове, еми не си най-добрия, спокойно. Спри да обиждаш и да натякваш с това ЕСЛ, като си добър, отивай да играеш там, недей да се оплакваш, че са те баннали от масака.

(handshake)
Аватар
PENATA BATE
Потребител
Потребител

Мнениеот awaq » 16 Апр 2014, 18:31

Doktora написа:Аз също няма да гледам това оплакване,поради многото подигравки,псувни,обиди и т.н........!

И аз подкрепям колегата поради причината че ти нямаш никакво уважение към никого от тази верига :)

п.п Когато се научиш да бъдеш малко по човечен тогава ще ти обърнем внимание !!!! ;)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот dzak » 16 Апр 2014, 20:02

Виждаш сам какво е мнението на екипа, което си заслужил. За в бъдеще си помисли добре как ще се държиш.
Темата ти отива в прегледани оплаквания.

Док Ще ви помоля да не заключвате повече теми разглеждащи се от екип банове!!!!!!
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот PENATA BATE » 18 Апр 2014, 21:56

??
Аватар
PENATA BATE
Потребител