Защо бе Иво ? Какво ти направих ? :д
1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: нещо си -:- скуби дуби ду
2. Вашето IP: 77.78.20.106
3. Nickname на администратора: you don`t believe me
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): т.6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Минаха последователно да ме гледат и Иво и IYI и не ме баннаха и после изведнъж, бум :Д признавам си.. изненадаха ме!
6. Демонстрация/Изображение: Демо + Снимка http://upload.bg/?get_file=f382f872e42fdb3277e838c0648cac66047133a1
7. Сървърът, в който е направено доказателството: класик
ЪНБАННАТ - бан - ю донт билийв ми
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
4 мнения
• Страница 1 от 1
ЪНБАННАТ - бан - ю донт билийв ми
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: kev1n--
Re: бан - ю донт билийв ми
Ето и моето демо http://dox.bg/files/dw?a=98f02f70a2
За мен играча ползва "wall hack".Видях че следи а и като играехме застанах на 2-ве различни места да видя дали ме знае и то се оказа че ДА.Или ще хвърли граната където съм аз,или ще цепи през стената,при положение че не съм мърдал целия рунд.Не знам или има слушалки "beats pro" за 300лв да ни чува още като ни пуска в базата къде отиваме или има някакви рентгенови очила да вижда играчите.Вие преценете,за мен играта не е чиста в никакъв случаи!
За мен играча ползва "wall hack".Видях че следи а и като играехме застанах на 2-ве различни места да видя дали ме знае и то се оказа че ДА.Или ще хвърли граната където съм аз,или ще цепи през стената,при положение че не съм мърдал целия рунд.Не знам или има слушалки "beats pro" за 300лв да ни чува още като ни пуска в базата къде отиваме или има някакви рентгенови очила да вижда играчите.Вие преценете,за мен играта не е чиста в никакъв случаи!
Дупето и fresh, на огледалото й скреж,не ще да ходи пеш, влюбена във кеш...
-
you_dont_believe_me - Потребител
- Име в игра: you don't believe me
Re: бан - ю донт билийв ми
хехе.. стига глупости.. дай го по-сериозно..
Иначе по темата.. нямам какво да кажа.. ;д то има и снимка от момента на бана.. кадето ясно се вижда, че няма нищо.. ;д ако настоявате следващия път ще пусна и някоя камера да се снимам докато играя..
Иначе по темата.. нямам какво да кажа.. ;д то има и снимка от момента на бана.. кадето ясно се вижда, че няма нищо.. ;д ако настоявате следващия път ще пусна и някоя камера да се снимам докато играя..
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
4 мнения
• Страница 1 от 1