Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ : kiddo

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура за Админ : kiddo

Мнениеот Energy Style ^ » 21 Апр 2014, 15:40

...
Последна промяна dzak на 21 Апр 2014, 17:01, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот Batmana » 21 Апр 2014, 17:53

С какво право пускаш кандидатура кидо ? Лично нямам лоши намерения към теб и с мен не си се дъфкал ... Но мисля че не си за админ причината е че не си владееш нервите ! По добре бъди редовен и съобщавай за хакери ! Моят глас ако е от значение е Не
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот B!@De » 21 Апр 2014, 18:20

Мислех да ти дам ДА, но след като видя какво пишеш на човек от екипа в чата имаш моето НЕ. Не може да си част от екипа и така да говориш на човек от екипа, незнам за какъв се имаш ама не си нищо повече от нас.
Аватар
B!@De
Потребител
Потребител

Име в игра: B!@De

Мнениеот IYI » 21 Апр 2014, 19:17

Аз ще дам своя ОТРИЦАТЕЛЕН вот,понеже толкова арогантен и нагъл човек не съм срещал никъде до сега !!!Не знам със какви очи пускаш кандидатура за администратор,след твоите нападки и постоянни обиди към екипа !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот Report » 21 Апр 2014, 20:01

не мисля, че едно Да или Не ще променят нещата. Според мен не е лош играч, просто има познати и си позволява повече от допустимото. Такова отношение разбира се е недопустимо и според моето ЛИЧНО мнение, няма място в Екипа. Обаче това se решава един човек, тъй че нека той да се изкаже. Аз казвам НЕ, не защото сме се сдърпвали няколко пъти. Това за мен не е мярка. Просто това е моята позиция.

Изпратено от Samsung mobile
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот dzak » 21 Апр 2014, 20:57

uzurpatorka написа:Аз пък съм За!
Предполагам повечето от екипа ще бъдат отрицателни по кандидатурата ти,но мен това не ме интересува.
Казвате че отношението му е лошо,но се замислете вашето какво е или поне на повечето.
Разбираш от хакери и съм сигурна,че ще се справиш със задълженията ти.
А до колкото до отношението ти,убедена съм,че ще се отнасяш добре както към екипа,така и към останалите потребитили.
Защо мисля така ? Мисля така защото си спомням,когато беше админ,макар че стана такъв под друго име и не знаехме,че си ти,аз си спомням много добре какво хубаво и добронамерено отношение имаше към потребителите и определено не само тези от екипа.
Странното е,че сега ще има и такива който ще кажат: "той е хакер,аз съм против"
На мен ми е интересно как докато беше админ никой не каза,че си хакер или поне аз не знам да има такива.

Абсолютно на същото мнения съм.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Roger » 21 Апр 2014, 22:19

Офтопик:
]Не ви ли прави впечатление,че този човек застава смело с името си и с поведението си,било то и арогантно? Аз изобщо не се съмнявам,че този играч не само разбира от играта,но и е преминал през всички фази от непълнолетния CS манияк,до улегналия зрял бунтар с евтината мишка и бутилките търкалящи се в краката му.Този човек може да бъде какъвто си поиска и не само,това зависи от вас,неговите '"противници".На такава смела и брилянтна кандидатура аз бих дал моето "Да".Този играч дори съм го докладвал!,но това не ме прави разбирач,щом играч с многото превъплащения,като "totalninety" ме e карал да разсъждавам над умиранията си.

Подавайте ръка винаги,не бива да имате скрупули,все пак времето показва кой е грешал.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот SEXY_M » 21 Апр 2014, 23:00

Тъй като съм запознат с процедурата за кандидатура. Искам да добавя една тема в която се се вижда добре държанието на кандидата и по преценка на Администратор е нарушил правило. /viewtopic.php?f=9&t=5914#p63021 Не мисля че си е взел поука както ми казваха на мен за него :)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Roger » 21 Апр 2014, 23:09

SEXY_M написа:Тъй като съм запознат с процедурата за кандидатура. Искам да добавя една тема в която се се вижда добре държанието на кандидата и по преценка на Администратор е нарушил правило. /viewtopic.php?f=9&t=5914#p63021 Не мисля че си е взел поука както ми казваха на мен за него :)

Офтопик:
Дори и да се осмелиш да погалиш една пчела,не чакай да ти донесе мед,просто не я пипай.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот DINO BG » 22 Апр 2014, 01:29

Roger написа:

Офтопик:
Не ви ли прави впечатление,че този човек застава смело с името си и с поведението си,било то и арогантно? Аз изобщо не се съмнявам,че този играч не само разбира от играта,но и е преминал през всички фази от непълнолетния CS манияк,до улегналия зрял бунтар с евтината мишка и бутилките търкалящи се в краката му.Този човек може да бъде какъвто си поиска и не само,това зависи от вас,неговите '"противници".На такава смела и брилянтна кандидатура аз бих дал моето "Да".Този играч дори съм го докладвал!,но това не ме прави разбирач,щом играч с многото превъплащения,като "totalninety" ме e карал да разсъждавам над умиранията си.

Подавайте ръка винаги,не бива да имате скрупули,все пак времето показва кой е грешал.

Roger написа:
Офтопик:
SEXY_M написа:Тъй като съм запознат с процедурата за кандидатура. Искам да добавя една тема в която се се вижда добре държанието на кандидата и по преценка на Администратор е нарушил правило. /viewtopic.php?f=9&t=5914#p63021 Не мисля че си е взел поука както ми казваха на мен за него :)

Дори и да се осмелиш да погалиш една пчела,не чакай да ти донесе мед,просто не я пипай.

Какви бунтари, какви бутилки в краката, какви "Брилянтни кандидатури" !?!?!?
кидо - президент ?
Как ги съчиняваш тези неща, как ти се изцеждат тези думи през пръстите !?
По кандидатурите пиши ЕДИНСТВЕНО ако имаш да кажеш нещо от ОСОБЕНА ВАЖНОСТ, моля!

Офтопик:
Не искам да те обиждам Роджер, но чесно казано не можах да си представя как някой гали пчела ...
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

ПредишнаСледваща

Назад към Неодобрени кандидатури