Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

ДРУГО - Оплакване от Форум модератор - dzak

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

ДРУГО - Оплакване от Форум модератор - dzak

Мнениеот SEXY_M » 21 Апр 2014, 21:51

Оплакването ми е свързано с промяната на мои постове: http://store.picbg.net/pubpic/51/65/d41 ... b95165.JPG
В правилата на форума не виждам да ми е забранено да давам лични мнения или факти. Дори и в образеца за кандидатура е написано много просто и ясно "Зачитат се само мненията на Админите". Защо толкова защитаваш и преди и сега кидо, може би сте си лични приятели все пак сте от един град :) Стара Загора

Ще помоля някой модератор да обърне внимание и на тази тема viewtopic.php?f=9&t=5914
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Предупреждения: 0
Име в игра: BoT & SEXY_M

Re: Оплакване от Форум модератор - dzak

Мнениеот Mr.Black » 21 Апр 2014, 21:57

Офтопик:
Правилата се упражняват спрямо преценката на властимащия.За "познати" биват правени изключения,за другите се упражняват,както са в правилника,за трети се измислят в ситуация.Всичко зависи от това кой си ти,а не какви са правилата.
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот MORTAL » 21 Апр 2014, 22:23

С право се оплакваш. Dzak не им трий постовете в раздел кандидатури, освен ако не са в разрез с правилата.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Energy Style ^ » 21 Апр 2014, 22:31

2 пъти го прави вече , и не се намиса в чата да наказва играч който обижда ...До когаа ?????
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот dzak » 21 Апр 2014, 23:28

Постовете не ги трия, колкото и да ми се иска. В тях има писани глупости, които нищо не доказват. Винаги съм ги "триел" и винаги ще го правя, докато не ми кажете да не го правя и се разберем. Но да чета 20 поста от потребители, които явно още се имат за админи (във всички възможни теми, които не ги засягат като част от екипа се навира) - ще ги редактирам. Толкова е елементарно да се види завистта на някои хора и търсят само какво да направят за да се "докажат", ама и те незнаят пред кой точно. 20 човека нападат потребител, които яде банове за щяло и нещяло. После защо се държал така. Вие как искате да се държи? Да посреща с хляб и сол?
Щом ще слагаме по този начин предупреждения, аз също ще го правя, без да правя повече устни забележки по няколко пъти. Точно доскоршните двама от екипа все за замесени, все търсят нещо. Винаги съм прилагал един критерий спрямо всички потребители, без разлика в ранга им. Някои сигурно до толкова ме мразят, че те не могат да направят това, което аз им причинявам. Не е от вчера подобно отношение.
Ако аз съм ви проблема, кажете го. Най-лесно е два реда на правилния човек и всичко да приключи, за да е мирно и спокойно. Няма незаменими хора, ще се намери друг като мен.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот SEXY_M » 21 Апр 2014, 23:59

dzak написа:Постовете не ги трия, колкото и да ми се иска. В тях има писани глупости, които нищо не доказват. Винаги съм ги "триел" и винаги ще го правя, докато не ми кажете да не го правя и се разберем. Но да чета 20 поста от потребители, които явно още се имат за админи (във всички възможни теми, които не ги засягат като част от екипа се навира) - ще ги редактирам. Толкова е елементарно да се види завистта на някои хора и търсят само какво да направят за да се "докажат", ама и те незнаят пред кой точно. 20 човека нападат потребител, които яде банове за щяло и нещяло. После защо се държал така. Вие как искате да се държи? Да посреща с хляб и сол?
Щом ще слагаме по този начин предупреждения, аз също ще го правя, без да правя повече устни забележки по няколко пъти. Точно доскоршните двама от екипа все за замесени, все търсят нещо. Винаги съм прилагал един критерий спрямо всички потребители, без разлика в ранга им. Някои сигурно до толкова ме мразят, че те не могат да направят това, което аз им причинявам. Не е от вчера подобно отношение.
Ако аз съм ви проблема, кажете го. Най-лесно е два реда на правилния човек и всичко да приключи, за да е мирно и спокойно. Няма незаменими хора, ще се намери друг като мен.

И кое не ти хареса в наказанието на кидо, че има посочени точки в правилата които трябва да се спазват и ти казваш че не е трябвало да се накаже ли :D :D :D Мога да изтърпя до 3 наказания преди да ме банеш и ще ти кажа да си пиеш ракииката с кидо и не ми барай постовете след като съм дал мнение, съм го дал с определени факти и не се зачита за спам или излишен коментар и то най-вече там където и правилата не ме спират. Та ти ли ще ме спреш ???

Най много ме ядосва че ти беше един от хората който ми казваше че искаш да налагаш ред в тази верига но както се изказа един потребител и в тази тема. Явно правилата са само за определени хора :x :x :x :x
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот SNAIP » 22 Апр 2014, 00:20

Присъединявам се към оплакването в частта му по отношение на често прибързаните и необмислени редактирания и приключвания на теми от визирания администратор dzak.
За пример давам себе си и ще цитирам 2 случая, при които пуснах теми в администраторския форум. В тях съобщавам за пореден път конкретен проблем в сървър GunGame. Освен това, още с първите редове става ясно, че те не са от компетенцията на модератора, защото същият няма правомощията да вземе решение.
Въпреки това, той си позволи темата ми да отиде почти незабавно в коша. Това наложи да направя втора тема, идентична с първата. Тя също своевременно отиде в коша.
Накрая проблема, за който съобщих намери своето решение, след обмяна на идеи на ЛС с хората със статут на Главни админи.
Най - лошото в цялата ситуация, е, че въобще не бе направен опит да се вникне в същината на написаното от мен. Чете се някак си между редовете, изборно, както се споменава в по - горните постове. Администратора дори си позволява да дава предложение за махане на правата ми, което намирам за арогантно.
По отношение на другият админ, който е дал компетентното си мнение - оставям го без коментар с уточнението, че няма смисъл да се коментират правата ми, след като са ми дадени от когото трябва и това не подлежи на коментар! Този, който ми ги е дал, носи отговорност за действията ми, респективно и за своите, и това не е админа saxo bank или dazk. Направо съм възмутен от поведението на двамата.
Зная, че сега ще се почне едно нахвърляне и защитаване от разни приятелски кръгове. Едно ще ви кажа. Тук никого не познавам лично или задочно от екипа.
Давам линкове към темите ми в коша, на администраторския форум.
Теми 1 viewtopic.php?f=65&t=5727
Тема 2 viewtopic.php?f=65&t=5729
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Energy Style ^ » 22 Апр 2014, 07:47

С цялото си нахалство виждам ,че и в тази тема ми е махнал коментара ...viewtopic.php?f=113&t=5912
А аз тук качвам демо на хакера и помагам на екип банове ... Или не знае какви му са задълженията или просто почна постояно да прави каквото си иска ....Което трябва да върши не го върши да слага предупреждения на играчите в форума които обиждат ... А иначе трие коментари които са по правилата. Не се справя явно с задълженията си ! Моля Люси да се намеси в тази тема ! Така не може да се продължава .

Точка 10 от правилата
Последна промяна dzak на 22 Апр 2014, 16:47, променена общо 4 пъти
Причина: edit.
NRg |
Изображение

_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
Аватар
Energy Style ^
Потребител
Потребител

Име в игра: NRg | Energy Style ^

Мнениеот SEXY_M » 22 Апр 2014, 15:12

Energy Style ^ написа:С цялото си нахалство виждам ,че и в тази тема ми е махнал коментара ...viewtopic.php?f=113&t=5912
А аз тук качвам демо на хакера и помагам на екип банове ... Или не знае какви му са задълженията или просто почна постояно да прави каквото си иска ....Което трябва да върши не го върши да слага предупреждения на играчите в форума които обиждат ... А иначе трие коментари които са по правилата. Не се справя явно с задълженията си ! Моля Люси да се намеси в тази тема ! Така не може да се продължава .

Ще си позволя да ти припомня правилата пак че т.10 от правилата на форума ти забранява да даваш коментар в раздел Оплакване от Администратори :) Темата е за ключ и мисля че модератора поне е разбрал на къде бия с това оплакване. НЕ съм тръгнал да му печеля наказание а просто да види че има правила които са равностойни за всички ни :)
Моля да се заключи темата и да се премести в раздел прегледани.
Мерси предварително
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Мнениеот dzak » 22 Апр 2014, 16:03

Не, темата не приключена, понеже нямам наказание.
Тъй като се отнасяте "еднакво" към всички, погледни чата на форума и ми кажи потребителя не "обижда" ли админ? Виж сега аз накъде бия, в момента по твоя критерий аз трябва да му наложа предупреждение на havelock. "Тънката" обида, каквото тук са на всяко второ изречение, всеки ги вижда. И докато не се напише само от един редно или нередно е това, темата не е приключена. Това, че не пиша, не означава, че нямам какво да кажа. И ще го кажа - пусната кандидатура от играч и писано в нея, че кандидата е хакер и затова не ставал за админ. Както вие му казвате хакер (и го обиждате), той така ще ви вика "слабисти" и "некадърници". Всеки друг би направил същото. Защитна реакция.

П.П. господин черен (поста на следващата страница), това е за теб

http://picbg.net/img.php?file=551c76f9cd2555b4.jpg

http://picbg.net/img.php?file=6993f4a6addfd94f.jpg

http://picbg.net/img.php?file=955500889e42a9a7.jpg
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Следваща

Назад към Други