Тези "системни дразги" не заслужават наказания във форума. Търпи си ги във сървърите и.
Виж в моите теми, които съм извадил, постави от страна на оплакващия се - пишеш тема, 1-я ти казва няма хак - другия ти слага, 3-я пита кой е махнал бана, 4-я казва нещо смислено а ти през цялото време стоиш и не играеш, защото "екипа" не може да се разбере кое и как да направи. Погледни колко админи (без да ги изреждам, те си знаят колко обиди са написали) продължават да са част от екипа, теми за тях защо не съм видял? Защото на дзак трябва да му кажем, че не става и нарушава там някакви правила, които всички ги нарушават и той не прави изключение и виждаш ли няма справедливост. Какво ще постигнеш като ме накажеш във един форум? Ще получа депресия и ще се хвърля от покрива? Започвам да се съмнявам, ти може да го направиш ако не излезеш прав в някоя ситуация.
Така ли даваш пример на всички потребители, особено на децата под 16 годишна възраст (с действията си се доближаваш до тях)?
Аз така и не разбирам от какво точно се оплакваш - че дзак не е сложил предупреждение за думата "слаб", или че "защитавам" играч, който казва това, което мисли и не му пука колко предупреждения ще му наложим (сега се сети за една снимка, която съм ти я изпращал преди едно известно време) и след като пуска кандидатура, всякакви потребители започват да пишат някакви безмислени глупости, без подкрепени факти.
Ще те помоля да си редактираш мнението във въпросната тема, щом смяташ, че съм прекалил. Чудя се защо не си го направил още, явно има защо.
Ще си позволя лукса да копирам хронология от скайп, разговор между мен и секси.
Ха сега, ти от какво се оплакваш? Заключвам темата, понеже всички факти са изнесени. Admin ще прецени какво следва оттук нататък. Ако потребителя прецени, в негово право е да пусне и втора тема с оплакване.