Предлагам да се вземат мерки спрямо т.6 Права и задължения на админите , да се налагат 2 или 3 писмени предупреждения. След което да се налага по голямо наказание, отнемане на правата за определен срок. Също така предлагам да се взимат под внимание всички точки от Правилата на форума и да се налагат наказанията на всички във веригата. По преценка на Форум модератор или Администратор, да се действа по т.10 от същите правила.
Тук ще предложа и предложение за намаляване на грешните банове и спрямо това, по малкото наказания на Админите а то е следното.
Ако даден админ се съмнява в даден играч но не е сигурен дали има на лице непозволени средства за игра в сървърите на Megagaming, да направи демо и да го качи в дадения раздел в администраторския форум. Там ще се прецени дали играча е за бан или просто преценката е грешна. От това печелят: Играча, Админа и Веригата.
Играча:
Печели че няма да се занимава да пуска оплакване срещу дадения админ в ситуацията и ще може да продължи да се забавлява във веригата.
Админа:
Печели че няма да има пуснато оплакване срещу него и най-вероятно да се прибягва до писмено предупреждение или лишаване от правата.
Веригата:
Печели по малко напрежение между играчи и админи.
Надявам се да съм дал добро решение за някои проблеми които са почти всеки ден на лице.
Поздрави.
Предложение за сървърите и сайта
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Предложение за сървърите и сайта
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Re: Предложение за сървърите и сайта
Пфф, Против, нека да има напрежение малко иначе е скучно ! А тва админ да качва демо в админ форума е безмислено !!
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
az|sam|mm написа:Пфф, Против, нека да има напрежение малко иначе е скучно ! А тва админ да качва демо в админ форума е безмислено !!
И аз така мисля.
-
n0thing - Потребител
- Име в игра: tyson
az|sam|mm написа:Пфф, Против, нека да има напрежение малко иначе е скучно ! А тва админ да качва демо в админ форума е безмислено !!
Нека да има напрежение ама ти като си потребител няма какво да губиш.Аз като админ гледам на нещата по друг начин.
По темата си мисля, че е излишно това, което предлагаш.Има си процедура (запазваш си демо, ако си админ ), съответно пускаш тема, ако си потребител.Не са в екипа 1-2 човека, има достатъчно хора, които се занимават с тези теми.Някой път се получават леки забавяния, но в рамките на нормалното.
И защо админ да качва демо в админ форума.Ако си сигурен в своите действия действаш.Аз лично съм качвал един път демо да се допитам до колегите.А и ако за всяко съмнение трябва да се качва демо не знам какво ще стане.Ако играча е с хак наистина, а ти си играеш да качваш демота, докато е в игра не ми се струва отдачно.
Ако пък няма оплакване от някой админ за някой бан от потребител Екип Банове и Форум Модераторите са в правото си да искат демо на админа, ако са играли с играча или имат съмнения.
Така поне аз виждам нещата и съм против предложението.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
nrjhs написа:az|sam|mm написа:Пфф, Против, нека да има напрежение малко иначе е скучно ! А тва админ да качва демо в админ форума е безмислено !!
Нека да има напрежение ама ти като си потребител няма какво да губиш.Аз като админ гледам на нещата по друг начин.
По темата си мисля, че е излишно това, което предлагаш.Има си процедура (запазваш си демо, ако си админ ), съответно пускаш тема, ако си потребител.Не са в екипа 1-2 човека, има достатъчно хора, които се занимават с тези теми.Някой път се получават леки забавяния, но в рамките на нормалното.
И защо админ да качва демо в админ форума.Ако си сигурен в своите действия действаш.Аз лично съм качвал един път демо да се допитам до колегите.А и ако за всяко съмнение трябва да се качва демо не знам какво ще стане.Ако играча е с хак наистина, а ти си играеш да качваш демота, докато е в игра не ми се струва отдачно.
Ако пък няма оплакване от някой админ за някой бан от потребител Екип Банове и Форум Модераторите са в правото си да искат демо на админа, ако са играли с играча или имат съмнения.
Така поне аз виждам нещата и съм против предложението.
Лично към теб ще се обърна
бан1 - viewtopic.php?f=113&t=5739 - нарушена т.6 от права и задължения на админите
бан2 - viewtopic.php?f=113&t=5739 - нарушена т.6 от права и задължения на админите + т.16 от същите правила
бан3 - viewtopic.php?f=113&t=5467 - нарушена т.6 от права и задължения на админите
До тук си по мои сметки без права, явно за това не искаш да поемаш отговорност. А в списъка с наказани админи те няма viewtopic.php?f=49&t=274
-
SEXY_M - Админ
Sexy_M виж какво ще ти кажа.Твойте сметки въобще не ме вълнуват.Прави си сметки каквито искаш.Има си хора, които решават кой какво кога.Май ти е много гузно нещо, че вече не си админ, явно ти е под самочуствието, но го приеми.И недей да се чудиш какви теми да пускаш за да злепоставяш някой от завист или да се оплакваш за щяло и нещяло, защото честно да ти кажа отстрани започваш да изглеждаш меко казано досаден.Виждам, че си се постарал да изровиш теми, в които са се оплаквали от мен.Браво.Ако ти си бил безгрешен-евала щи кажа, ама не си бил.Освен това съм се извинил за тези банове на потребителите.Виждам, че си голям разбирач както в играта така и във форума.
Това е от мен повече няма да пиша извън предложението.Ако имаш нещо да ми кажеш на ЛС, ако не си пусни тема.
Това е от мен повече няма да пиша извън предложението.Ако имаш нещо да ми кажеш на ЛС, ако не си пусни тема.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Съгласен съм с това предложение. Не е нужно да има напрежение между потребители и админи. Ако админа не е сигурен дали играча играе с хак, слага демо и снимка на ИП в админския форум, екип банове го гледат преценяват как да действат. Ако сложат бан, то той несъмнено ще е по-правилен, отколкото ако го е гледал само един админ и е направил грешна преценка. Защото ако сложиш грешен бан може да ще получиш предупреждение. Такива са правилата. SEXY_M благодаря ти, че се опитваш да спестиш главоболията на потребители и админи, но сега още не могат да го осъзнаят това. Има играчи, които след бан сменят веригата, но има такива които искат да играят при нас, а ние точно това искаме - да има хора и да се забавляваме!
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
morti, има малко истина в това. Но сме го обсъждали вътре в екипа преди едно известно време. Не точно по този начин, но близък до него. И това което предлагаш си е едно от неписаните правила за админи - когато не си сигурен първо да се допиташ, били като извикаш някой или качиш демото на играча във форума.
Относно точка 10 от правилата на форума - достатъчно добре е формулирана. Затова когато се нарушава, аз "трия" мненията, като го променям на "...". Ако го сложа в offtopic или нещо друга, 99% знаят как да го видят. Тогава какъв е смисъла да редактираш по този начин мненията. Ефект няма.
Наказанията също е дискутирано как и кой да ги поставя.
Да, това са неща, които обикновения потребител няма как да разбере, че е работено по тях. Но показва, че имаш желание да помагаш, дано продължи и за напред.
Относно точка 10 от правилата на форума - достатъчно добре е формулирана. Затова когато се нарушава, аз "трия" мненията, като го променям на "...". Ако го сложа в offtopic или нещо друга, 99% знаят как да го видят. Тогава какъв е смисъла да редактираш по този начин мненията. Ефект няма.
Да, това са неща, които обикновения потребител няма как да разбере, че е работено по тях. Но показва, че имаш желание да помагаш, дано продължи и за напред.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
dzak написа:morti, има малко истина в това. Но сме го обсъждали вътре в екипа преди едно известно време. Не точно по този начин, но близък до него. И това което предлагаш си е едно от неписаните правила за админи - когато не си сигурен първо да се допиташ, били като извикаш някой или качиш демото на играча във форума.
Исках да кажа с това за т.10 че потребителите не виждат че се разминават по най лекия начин. Поне от теб съм го забелязал че само им редактираш постовете но не поставяш форум предупреждение. А 3 е = на бан, но дали това го виждат потребителите е друго на въпрос За това така се изразих "по преценка на модератора"
С тази тема искам поне малко админите да вземат под внимание колко компромиси им се правят за нарушение на т.6
-
SEXY_M - Админ
Какъв бан какви 5 лева,искаме да идват хора сега да вземем и да ги баннем,на кой му трябва това нещо ?
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
23 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Предложения за сървърите и сайта