Допълнение към тема viewtopic.php?f=49&t=5818
http://store.picbg.net/pubpic/95/1D/521 ... ef951d.JPG
Този път ще добавя и демо за да се види че приканих админа да направи баланс http://dox.bg/files/dw?a=88c01aff41
ДРУГО - Оплакване от админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
ДРУГО - Оплакване от админ
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Re: Оплакване от админ
I wish i can fly, премина CT след като го помолих.
Както е видно почти всички врътки завършваха +/- 1, това че CT не успяваха да вземат играта въпреки преимуществото на мапа е извън контрол с наличните играчи. Ти самият не остана до края на мапа това си е твое решение, и демото ти не смятам че е релевантно. Ако не се лъжа крайния резултат беше Т 16 CT 8 .
По важно ми беше да съблюдавам играта на Snaden, не ми е познат и трябваше да му се обърне внимание. Но да се пазим от хакери за теб явно не е от значение, по-важно е да можеш да си правиш фрагчета а ? Както и да е тъй като вече е сигурно, че имаш някакво лично отношение и явно си доста саднат спрямо моят персонаж ти предлагам следното :
Драсни ми в скайп, ще ти направя няколко демонстраций + няколко лични урока и ако ги приемеш и подобриш играта си ти сам ще може да създаваш баланса към който си толкова критичен .
Както е видно почти всички врътки завършваха +/- 1, това че CT не успяваха да вземат играта въпреки преимуществото на мапа е извън контрол с наличните играчи. Ти самият не остана до края на мапа това си е твое решение, и демото ти не смятам че е релевантно. Ако не се лъжа крайния резултат беше Т 16 CT 8 .
По важно ми беше да съблюдавам играта на Snaden, не ми е познат и трябваше да му се обърне внимание. Но да се пазим от хакери за теб явно не е от значение, по-важно е да можеш да си правиш фрагчета а ? Както и да е тъй като вече е сигурно, че имаш някакво лично отношение и явно си доста саднат спрямо моят персонаж ти предлагам следното :
Драсни ми в скайп, ще ти направя няколко демонстраций + няколко лични урока и ако ги приемеш и подобриш играта си ти сам ще може да създаваш баланса към който си толкова критичен .
Горд собственик - Proud owner
Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS /
-
Lordini - Потребител
- Име в игра: Lordini
Аз искам само да допълня към поста на Lordini че без разбиране от страна на играчите (поне тези които са регистрирани в форума) няма как да се направи баланс + ако има някой който е съмнителен, местил съм играчи без да ги питам те се връщат пак там където е по-лесно. Да баланса е важен,но не е най-важното нещо при 1 админ на 15-20 човека ..
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Тоя шейдън си беше уал.. ;д И лордини е прав.. писа ми на прайвит и се преместих Дори нямаше място и му отговорих да ме прехвърли той.. но от който и отбор да играех, биехме..
ПС: Между другото и мерника му подскачаше от време на време.. ;х
ПС: Между другото и мерника му подскачаше от време на време.. ;х
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Lordini написа:I wish i can fly, премина CT след като го помолих.
С краткият ми опит като админ ще те попитам само. Как според теб се следи играч за хак след като си гагваш играчи за обида? Аз ако съм с хак че бъда на off през това време в което си спектар. Не знам колко си добър като админ но явно има още много да се учиш. Един хакер може да извади 2-3 играчи да отидат спектари, но по слабите играчи след като ги бият гледат да влезнат в някой друг сървър за да си приравнят силите. Повечето прибягват към DM.
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Офтопик:
..и когато надеждата стане бледа, помнете, че без болка няма победа!
-
kev1n - Потребител
- Име в игра: kev1n--
Не съм се правил на потаен, ако исках щях да съм с друг ник и IP и valve lan и тн и тн, ако той наистина беше хакер on/off нямаше да продължи да прави фрагове. Напротив играеше си все така силно, и по това което слушах и видях като тактика от него значително надминаваше възможностите на останалите играчи от CT за да бъде спрян. Умираше след като е минал през 3-4-5 човека и всеки му е взел по 20 hp, или някой потаен го издебне в гръб.
Като си толкова надъхан и желаеш да се погрижиш за веригата защо още не си ми писал в skype, може пък да ме просветлиш на тема "админ поглед".
Като си толкова надъхан и желаеш да се погрижиш за веригата защо още не си ми писал в skype, може пък да ме просветлиш на тема "админ поглед".
Горд собственик - Proud owner
-
Lordini - Потребител
- Име в игра: Lordini
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
8 мнения