Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ :)

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за Админ :)

Мнениеот seN » 28 Апр 2014, 17:42

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - AhiL преди 3-4 месеца играех в всички сървари,но се зарибих по Rats и сега играя само там :)
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ Имам навършени 15 години,след 3 месеца правя 16.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - От около 5-6 месеца.
4. От колко време играете ЦС. От 6 години.
5. Предишен опит като Админ. Имам голям бил съм админ в най-различни сървъри.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Различно,обикновенно 3-4 часа :)
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ CS MegaGaming Rats
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Защото от известно време гледам като няма админ онлайн,играчите правят каквото си искат псуват се помежду си и някой път пускат хакове и трябва да ги докладвам.
9. Скайп за обратна връзка. ic0_ff
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - Незнам имам приятели,които мога да ги зарибя да цъкат тука :)
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ - Във сайта/форума не съм подавал сигнали за хакери,само в сървара или по скайп. (y)
Аватар
seN
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: DIVAKA ~

Re: Кандидатура за Админ :)

Мнениеот Pashov » 28 Апр 2014, 19:25

Хахахаах Байкале не вярвах че ще те видя и в цс :)).Колкото до кандидатурата съм пас.Не съм те засичал много много.Бил си админ в SAMP и вярвам че ще се справиш и тук но поиграй още малко и тогава ще реша
Изображение
Аватар
Pashov
Потребител
Потребител

Име в игра: Chronos

Re: Кандидатура за Админ :)

Мнениеот MORTAL » 28 Апр 2014, 20:06

viewtopic.php?f=90&t=2236&p=55125#p55125
Значи, на 15 декември си на 14 години, 4 месеца по-късно си на 15, а след три месеца правиш 16 :) Как бързо лети времето само :) Когато навършиш 16, пак пусни кандидатура, за сега няма как да стане. Освен това лъжите ама хич не ги харесваме.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Назад към Неодобрени кандидатури