Световен футбол /анкета/
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Световен футбол /анкета/
Малко разнообразие. Пускам анкетата в спортния раздел със срок 10 дни.
-
SNAIP - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: SNAIP
Re: Световен футбол /анкета/
Гласувах за друга, българската "А" група. Няма по-хубава за гледане лига и изживяване, в която дават повече трибуните отколкото какво се случва на самото игрище.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
За мен Английската висша лига е най-интересното , най-силното и най-качественото първенство.Най-изравнени са силите в него и никога не може да си на 100 % сигурен за това кой ще победи.А и тази година специално за мен е още по-вълнуващо като фен на Ливърпул , защото правят изключителен сезон.
- ovcharov
- Потребител
- Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov
ovcharov написа:За мен Английската висша лига е най-интересното , най-силното и най-качественото първенство.Най-изравнени са силите в него и никога не може да си на 100 % сигурен за това кой ще победи.А и тази година специално за мен е още по-вълнуващо като фен на Ливърпул , защото правят изключителен сезон.
Напълно съм съгласен.Следя го английското първенство от 5-6 години и наистина се играе най-бързия, най-зрелищен и най-атрактивен футбол.Освен това старата част от играта с твърдите единоборства също я има.Виждаме какви изненади стават и колко са изтощителни мачовете за големите отбори срещу тимовете от ''втората половина на таблицата''.Почти няма резултати от сорта на 7-0, 7-1, 6-0, каквито редовно се получават в испанското например.После всички говорят как испанските тимове мачкали в Европа.Ами ще мачкат при положение, че могат да пуснат резервите и да бият комфортно с няколко на 0.В Англия е борба за всяка точка срещу всеки отбор.Най-качественото първенство.
Офтопик:
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Може би трябваше да формулирам въпроса на анкетата "Най - силната", но това всъщност имах предвид. Някои го разбират най - интересната. Испанските отбори са доминиращи от години. Богаташите от Англия отдавна не са фактор в световния футбол на национално ниво. Клубният им футбол бива, благодарение на скъпо платените и многобройни чужденци.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Английското първенство е ненадминато...
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Естествено, че ще подкрепя Английската висша лига. Няма втора като нея.
Какво щеше да правиш ако те нямаше ?!
-
ThorN - Потребител
- Име в игра: <-- Can`t Touch This !!!
Англия и Ливърпул естествено , но ако трябва да бъдем честни доминиращите отбори в евротурнирите са испанските което на мен лично малко ми писна да гледам еднообразния футбол на Реал Мадрид и Барселона винаги едно и също
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Интересни първенства? Професионалния спорт отдавна пълна измама и перачница на пари.
За любителите на "великото" англиско първенство - няма по-нагласено от него. Е, може би само шведските регионални групи. В целия свят се уреждат мачовете, вие още се вълнувате от любими отбори и представянето им?!?
Само си задайте въпроса, нормално ли е футболни отбори да рекламират буукмейкърски къщи!
И после искате тука да ми ловите чийтъри ... е, няма как да стане.
За любителите на "великото" англиско първенство - няма по-нагласено от него. Е, може би само шведските регионални групи. В целия свят се уреждат мачовете, вие още се вълнувате от любими отбори и представянето им?!?
Само си задайте въпроса, нормално ли е футболни отбори да рекламират буукмейкърски къщи!
И после искате тука да ми ловите чийтъри ... е, няма как да стане.
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
Гледам, че темата за купата на конфедерациите е заключена, ама това май там няма да го намерите.
Уникална комедия:
http://www.winner.bg/onfocus/read52801.html
Уникална комедия:
http://www.winner.bg/onfocus/read52801.html
Тo meet girl in park is good, but to park meat in girl is better.
-
Havelock - Потребител
- Име в игра: Rare
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2