Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Spectator

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Spectator

Мнениеот Eagle » 14 Май 2014, 16:52

Здравейте,

За седмица съм изял 4 bana и около 20 kick, затова че седя и наблюдавам.
Не мога да разбера какъв е проблема! Сървъра не е пълен, за да заемам важно място, на някоя невинна душица, която иска да играе, нито пък преча по някакъв друг начин. Ако може някой да ми обясни защо е забранено, ще съм му много благодарен.

Става дума за "CS MegaGaming Dust2 Only" за другите сървъри не знам дали е така.

Приятна игра!
Аватар
Eagle
Форум Модератор
Форум Модератор

Предупреждения: 0
Име в игра: Eagle

Re: Spectator

Мнениеот Batmana » 14 Май 2014, 17:13

Чл. 17. ЗАБРАНЕНО е играч да стой спектатор или афк в сървърите, при това положение Админа е длъжен да Ви кикне или банне ако продължите да се връщата и пак да стойте спектатор.
Чети правилата на сървърите не да ми са жалваш тука защото ми е пуснало от такива като тебе после да ми се оплакват !Само и единствено админа може да е спектатор за да наблюдава някой или ще играеш или вънка пич :) номерата ви край нямат 1-во ям 2-ро пуша 3-то не знам си какво като имате работа си я свършете тогава заповядайте отново при нас! Приятна игра следващия път с поздрави Ивалин !
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот ovcharov » 14 Май 2014, 17:25

Това правило и аз не мога да си обясня защо толкова държите да няма спектатори.Особено ако сървърът не е пълен какво пречи човек да стои спектатор , а да не говорим , че понякога като няма админи може да правиш демо на хакер.Ще е добре това правило да бъде преразгледано(лично мнение).
Изображение
Click to see the full pic
ovcharov
Потребител
Потребител

Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov

Мнениеот sadvateli.com » 14 Май 2014, 17:31

Може да се подсказва по този начин. За мен това е причината.
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот Mr.Black » 14 Май 2014, 17:32

Защото може този спектатор да стои и да подсказва,както и да заема място,ако е пълен сървъра.

Друг е момента,че трябва да има разбиране от страна на админите,ако им кажеш,че искаш да погледнеш някой,но в повечето случай потребителите не проявяват разбиране,защо и админите да го правят : ).
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот Eagle » 14 Май 2014, 17:52

Batmana , това е въпрос, знам че е забранено, но обикновенно, за да е направено това правило трябва да има причина! Аз лично нито ям, нито пуша, нито какво и да, а просто гледам определени играчи как играят, което понякога е поучително!

За сега единвствета причина която уважавам е, че може да подсказва!

ПС: Става въпрос, когато сървъра НЕ е пълен!
Изображение
Изображение
Аватар
Eagle
Форум Модератор
Форум Модератор

Мнениеот MORTAL » 14 Май 2014, 18:02

Забранено е, защото е забранено. Такива са правилата :)
1. Може да се подсказва.
2. Заема се място.
3. Трупа се изиграно време в Gametracker, което не отговаря на истината.
Надявам се, че сме отговорили на въпроса ти.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Eagle » 14 Май 2014, 18:12

facepalm Повтарям още веднъж! Сървъра НЕ е пълен!
Като няма админи пак може някой да си седи spectator => Gametracker-a може да е не е верен отново, и ако някой толкова е решил да подсказва, вместо да играе и да не е набюлдател пак може да го направи, това е неизбежно, ако е решил да го направи!

Просто искам преразгледате това правило.
Изображение
Изображение
Аватар
Eagle
Форум Модератор
Форум Модератор

Мнениеот DINO BG » 14 Май 2014, 18:44

Аз не киквам спектаторите, освен ако не сме повече от 10-15 души, дори и тогава рядко.
Даден играч може да прави демо на някой съмнителен, може да прави демо на мен самия, това не ми пречи.
Много пъти вечер се е случвало да сме 3-4-5 играча и още 2-3-4 спектатора.
Оставям ги най - вече с цел, когато някой си търси сървър да се подлъже и да влезе при нас.
Не ме интересува гейм тракер, не ме интересува дали ще допусна някаква грешка в админството си и някой ще го запише в демото си!
Знам, че правилата са си правила, но за мен е по - важно сървъра да е пълен и играчите да са доволни.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот Roger » 14 Май 2014, 19:42

Никой няма да ти откаже да стоиш спектатор,ако си уведомил админа,че би искал да се увериш в даден играч,че не ползва хак или просто,че му правиш демо.В противен случай може да подсказваш на твой приятел по Skype за действията на противниците или просто да си си пуснал лаптопа като втори компютър за да имаш поглед над всички играчи.Не се сърди,уверил съм се в това което ти пиша,никак не е приятно.Просто имаш малък опит и не обръщаш внимание на тези важни неща.
Ако пък все пак наистина искаш да се "кефиш" на играта на някой играч а админа не ти позволява,за да не се стига до дразги и пререкания просто влез от отбора на играча който искаш да гледаш и напиши в конзолата "kill" след стартирането на рунда.
Последна промяна Roger на 14 Май 2014, 19:49, променена общо 1 път
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси