1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Бан няма
2. Вашето IP: ....
3. Nickname на администратора: dzak
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373
№20.Всеки админ е длъжен да прави баланс в сървърите, което означава, двата отбора да са с равностойни играчи и приблизителни резултати.
5. (Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):
Чаках да видя дали той ще се сети да направи балансе ама така и не се сети затова пускам тази тема да се вземат мерки .. И ще те помоля дзак като модератор в форума да не заклучваш ти темата
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
http://prikachi.com/images.php?images/953/7342953x.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/966/7342966x.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/968/7342968l.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust2 Only
Оплакване от Dzak
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
14 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
PENATA BATE - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENATA BATE
Re: Оплакване от Dzak
Ах, доживях.
Сам видя колко бързо се изпразни сървъра. Изчаквах момента да видя кой какъв ще влезе и как ще се завъртят нещата. Както сам видя, дори след като ми отправи "забележка", се убих в края на един от рундовете, за да отида в по-слабия отбор. В сървъра сме повече от един админ, като сме в двата отбора. Врътките, с изключение на последните (в които накрая се преместих) бяха сравнително равностойни. Сам се сети как бургаското уби 4 или 5 противника сам срещу тях. В първата снимка се вижда колко малък бонус пари дава на загубилите, т.е. не сме взели 10 поредни игри, за се получи тази разлика.
Не виждам да има голяма разлика във водещите играчи (като изключим хакера, който го пропуснахме известно време).
Сам видя колко бързо се изпразни сървъра. Изчаквах момента да видя кой какъв ще влезе и как ще се завъртят нещата. Както сам видя, дори след като ми отправи "забележка", се убих в края на един от рундовете, за да отида в по-слабия отбор. В сървъра сме повече от един админ, като сме в двата отбора. Врътките, с изключение на последните (в които накрая се преместих) бяха сравнително равностойни. Сам се сети как бургаското уби 4 или 5 противника сам срещу тях. В първата снимка се вижда колко малък бонус пари дава на загубилите, т.е. не сме взели 10 поредни игри, за се получи тази разлика.
Не виждам да има голяма разлика във водещите играчи (като изключим хакера, който го пропуснахме известно време).
Офтопик:
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
http://dox.bg/files/dw?a=a040a15ef3 - DEMO
Аз ти казах поне 2 пъти да ме преместиш ти така и не го направи .. дал съм демо да се прегледа и да решат кво ща правят :Д
Аз ти казах поне 2 пъти да ме преместиш ти така и не го направи .. дал съм демо да се прегледа и да решат кво ща правят :Д
-
PENATA BATE - Потребител
PENATA BATE написа:http://dox.bg/files/dw?a=a040a15ef3 - DEMO
Разликата не е фрапантна!
Аз ти казах ?
Че кой си ти, та да казваш ?
Пена разбери, че тука подчинени и шефове няма!
Всеки по - своя воля помага тук. Всеки си има отговорности и приоритети, когато дебнеш хакер и да мярнеш някоя псувня е по - важно да си дебнеш хакера. Другите наказания са с по - ниска важност, и могат да се наложат и по - късно.
Аз ти казах ?
Акъл лесно се дава, пример дай, да се поучим от теб!
П.П Не търси под вола теле!
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
DINO BG написа:PENATA BATE написа:http://dox.bg/files/dw?a=a040a15ef3 - DEMO
Разликата не е фрапантна!
Аз ти казах ?
Че кой си ти, та да казваш ?
Пена разбери, че тука подчинени и шефове няма!
Всеки по - своя воля помага тук. Всеки си има отговорности и приоритети, когато дебнеш хакер и да мярнеш някоя псувня е по - важно да си дебнеш хакера. Другите наказания са с по - ниска важност, и могат да се наложат и по - късно.
Аз ти казах ?
Акъл лесно се дава, пример дай, да се поучим от теб!
П.П Не търси под вола теле!
Дино ти освен да се заяждаш друго можеш ли ? Пиши по темата не ми пиши празни коментари
-
PENATA BATE - Потребител
Пена аз разбирам забележката ти но в случая Dzak е прав, всяко действие от негова страна и на който и друг админ да е,означава лефтване на хакера и оставане с пръст в устата Admin го каза в някоя от скорошните теми,аз ще го повторя опитайте се малко повече разбиране да проявявате към админите, знам че на теб ще ти е трудно заради бановете и чакането да ти прегледат оплакванията, но се опитай
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Vito написа:Пена аз разбирам забележката ти но в случая Dzak е прав, всяко действие от негова страна и на който и друг админ да е,означава лефтване на хакера и оставане с пръст в устата Admin го каза в някоя от скорошните теми,аз ще го повторя опитайте се малко повече разбиране да проявявате към админите, знам че на теб ще ти е трудно заради бановете и чакането да ти прегледат оплакванията, но се опитай
не знаех че имаме хакер в отбора .. btw ako не се лъжа аз даже казах на дзак да го прегледа ама не видях че го е баннал .. но все пак аз искам да видя още мнения от вашите колеги по тази тема .. И такива коментари като на тоя дино според мен са безмислени защото не са по темата ... и поне се опитайте като пишете коментари по темите да преглеждате демотата защото съм забелязал че в доста теми пишете празни коментари поради причината че демо не сте гледали
-
PENATA BATE - Потребител
PENATA BATE написа:Vito написа:Пена аз разбирам забележката ти но в случая Dzak е прав, всяко действие от негова страна и на който и друг админ да е,означава лефтване на хакера и оставане с пръст в устата Admin го каза в някоя от скорошните теми,аз ще го повторя опитайте се малко повече разбиране да проявявате към админите, знам че на теб ще ти е трудно заради бановете и чакането да ти прегледат оплакванията, но се опитай
не знаех че имаме хакер в отбора .. btw ako не се лъжа аз даже казах на дзак да го прегледа ама не видях че го е баннал .. но все пак аз искам да видя още мнения от вашите колеги по тази тема .. И такива коментари като на тоя дино според мен са безмислени защото не са по темата ... и поне се опитайте като пишете коментари по темите да преглеждате демотата защото съм забелязал че в доста теми пишете празни коментари поради причината че демо не сте гледали
Това последното сигурно е за мене аз говоря за фактите а те са че в банлиста е отразен въпросния хакер така че няма защо да го гледам това твое демо да видя как казваш на dzak Н-на брой пъти да те премести така процедирам и аз когато има хакер не гагвам не местя и.т.н от моя гледна точка dzak е прав,ето ти мнение по темата и отговор на въпроса за демото.
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Пена, Дзак е казал на който трябва, че дебне хакера. За уал хак не банваме ако не сме 100% сигурни, че има наличие на хак. След като дебне хакера, нужни са му повече от 5-6 врътки за да прецени има ли хак или не, а през това време игрите си вървят. Той не може да те премести, защото това се вижда от всички, и хакера ще разбере че има админ и ще избяга. По-добре да бъде баннат, на цената на малко дисбаланс, отколкото да не го баннат и да опразни сървъра като излязат админите. Виждам от снимките ти, че сте 7 CT на 6 T, ако толкова си искал могло е да минеш сам от терористите.
Това е мнението ми, но само от снимките. След работа ще прегледам демото.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:Пена, Дзак е казал на който трябва, че дебне хакера. За уал хак не банваме ако не сме 100% сигурни, че има наличие на хак. След като дебне хакера, нужни са му повече от 5-6 врътки за да прецени има ли хак или не, а през това време игрите си вървят. Той не може да те премести, защото това се вижда от всички, и хакера ще разбере че има админ и ще избяга. По-добре да бъде баннат, на цената на малко дисбаланс, отколкото да не го баннат и да опразни сървъра като излязат админите. Виждам от снимките ти, че сте 7 CT на 6 T, ако толкова си искал могло е да минеш сам от терористите.
Мортал ако беше видял демото можеше да видиш кога мy казвам да ме премести бяха 9 Т 8 CT и фраговете на играчите от двата отбора бяха напълно различни и нямаше как да се преместя както и Игрите ... Затова ви казвам че давате напълно грешни мнения след като не сте гледали демо и се защитавате един друг .. Не разбирам просто .. искам да видя и Админ какво ще напише по темата дано не е затворите до тогава .. също съм напълно сигурен че този играч е знаел че ima админ във сървъра .. Само на снимките се вижда че баланс в сървъра няма
-
PENATA BATE - Потребител
14 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2