SNAIP написа:Против!
Причини:
1. SpawN 97 = Fox 82, който и каквото да ми каже в обратна насока. Същият си и в играта, разпознавам те и в начина ти на писане във форумите.
2. Не разпознаваш Wallhack, все още не. Доказал си го още от времето, когато имаше права. Продължаваш да се доказваш и сега. Пример viewtopic.php?f=72&t=5961
3. Заядлив и конфликтен. Само срещу мен с регистрацията ти на Fox 82 имаш една дузина оплаквания. Не, че нямаш право да го правиш, но от тях нито едно, ама нито едно не бе основателно, а явно тенденциозни и подли.
И запомни. В играта винаги може да се появи играч по - добър от теб, от мен, както и от всеки друг.
В тази твоя тема съм до тук. Ще ти пиша в следващата, ако ме засяга..
С теб кога съм се заяждал ? И това какво е viewtopic.php?f=72&t=5961че не мога да четя в тоя форум ? Може би едно демо на което си личи че си чист wall хак ли ? Не знам как не си ти отнели правата след това демо ,но няма да коментирам тук нищо по него ,там къде е трябвало съм писал ,но явно имаш яки връзки ! Освен това демо аз с теб дори и в сървара не съм си писал ,а и възможно най-малко играя с теб ,че като гледам не си от много редовните админи там! Ако съм те засичал може е било 1-2 пати и за мен ти си хакер на on/off ,а пък с оня Fox какво сте имали ,не ме грее! Като гледам колко умно пишеш ,я ми обясни защо не мога да вляза в сървара с неговия ник ? ти ако можеш с ника Fox ,аз не мога .Какво още доказателство да дам ,може да се правя на луд и за паролата ли? .Чесно ви казвам ако знаех какво ще си причина с тая моя кандидатура и то с цел да помагам никога нямаше да пиша .Аре трийте я че стана вече смешно честно ,не ми се занимава с глупости . С двама или трима съм си писал по сърварите ,да съм обидил 1-2 ,пратих една камара сигнали и кво ,лъжец съм бил ,хакер ......Я кво се занимавам с ограничени хора (съжелявам ма ,вече ма ядосахте ).
Бъди спокоен пратил съм демо и на още един "про играч " като теб да го видят.Не си само ти с привилегии да седя в сървара и де се "заяждам" с теб(giggle).Който играе с хак ако ще да е главния админ и на него щ направя демо Ок .Но явно искат още доказателства ,но аз ще се постарая точно ти да ядеш бан колкото да се криеш .Споко седи и гледай .Щом главния като е гледал демо се усъмнил не ти е чиста работата!