1. ХиеНа!!!
2. 95.87.12.122
3. awaq
4. 6
5. Несам хак
6.http://dox.abv.bg/files/listtree http://dox.bg/files/dw?a=660d867232 несам сиг кои от 2-та ще стане
7.CS MegaGaming Dust2 Only
Надявам се ,че ще ми разгледате темата
Премаьване на бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
XueHa - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: XueHa!!!
Re: Премаьване на бан
За мен по-скоро има игра с wallhack, но ще помоля и за още едно мнение от колегите. Демото за мен не доказва категорично, малко късо е.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Аз го баннах прекалено бързо понеже имах и друга работа имах гости във нас и нямах време много да го гледам но за мене ми беше достатъчно ясно за някой рундове че ползва не позволени средства тоест ако не се лъжа 1 2 най много нямам демо понеже съм влезнал пак и се презаписало отново за това което се извинявам но според мене банна е заслужен ... !!!
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Последна промяна dzak на 25 Май 2014, 21:12, променена общо 1 път
Причина: Нарушена точка 10 от правилата. Непрестанното и нарушаване ще ти донесе едно форумно предупреждение.
Причина: Нарушена точка 10 от правилата. Непрестанното и нарушаване ще ти донесе едно форумно предупреждение.
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Име в игра: z1212121
Казах че съм влезнал отново сървър и ДЕМОТО СЕ ПРЕЗАПИСАЛО прочети го хубавоscientific написа:Извинявай но имаш време да го баннеш , а нямаш за да запазиш демото ли
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
6 мнения
• Страница 1 от 1