Карта gg_megagaming1
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Карта gg_megagaming1
Едната тайна е че по стълбите, от външната страна на картата може да се заобиколи до базата на противниците. Допада ми картата на мен. Може би, единствено ако е малко по-голяма ще е перфектна и за gg.
-
shit happens - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: shit happens
Браво Мортал :-) хубав е станал! Макар, че не съм влизал в ЦС и във веригата 10-12 дни някъде :-)
-
az|sam|mm - Потребител
- Име в игра: [dG] M u H a B a M 3 a T o K a
Карта gg_megagaming_one
Ето последната версия на картата. Браво на Shit happens, открил си едно от нещата. В тази версия има още едно. И в предната го има, но не можеше да се достъпи. Стъклото в средата е чупливо!
Разгледах други карти за ГГ, повечето са с такива размери като тази и ги имаме при нас. Може и тази да се сложи след като Админ я одобри.
Картата е в прикачения файл. Казва се gg_megagaming_one.bsp и не случайно е _one, в скоро време може да има и _two
Разгледах други карти за ГГ, повечето са с такива размери като тази и ги имаме при нас. Може и тази да се сложи след като Админ я одобри.
Картата е в прикачения файл. Казва се gg_megagaming_one.bsp и не случайно е _one, в скоро време може да има и _two
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Много е хубава Морти !!!
Силно се надявам в gg_megagaming_two да видя още повече стълби и примерно някой "сърф" елемент и може би някой телепорт, защо не ?
За 5 минути намерих 2 скрити неща, мисля че админ ще хареса картата и ще я одобри.
Последното ми предложение мисля, че е задължително дори е да има големи надписи на веригата.
Силно се надявам в gg_megagaming_two да видя още повече стълби и примерно някой "сърф" елемент и може би някой телепорт, защо не ?
За 5 минути намерих 2 скрити неща, мисля че админ ще хареса картата и ще я одобри.
Последното ми предложение мисля, че е задължително дори е да има големи надписи на веригата.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Редактора който ползвам, ми дава да направя само една текстура, която мога да кача, за това няма повече надписи
Какво е това сърф елемент? Стълбите са лесна работа, но етажите могат да са само 4, както в случая.
Какво е това сърф елемент? Стълбите са лесна работа, но етажите могат да са само 4, както в случая.
-
MORTAL - Администратор
Най - напред се извинявам, че забравих да оправя настройките на програмата, с която записвам и се е получило едно леко изрязване отгоре и отдолу, но все пак ще добиете представа за това, което искам да кажа.
Не ангажирам никого с мнението си, но аз бих променил следните неща:
1. Подобряване общия дизайн на картата;
2. Стълбите са вградени в стената. Трябва да са извън нея. От тук идва и трудното изкачване и също така сериозно затруднява директното скачане от високата стълба върху малкия перваз. Изгледът на самите стълби леко дразни с това премигване и потъване в стената;
3. Двете кубчета отстрани нямат смисъл, защото пропадаш със сериозни поражения. Вижда ми се странно да се върнеш с левъл самоубивайки се, освен, ако не знаеш за този капан. Вместо тях, може да се сложат прикриващи кашони на самия покрив в двете бази;
4. Горе на покрива в страни при заобикалянето, може да се сложат на 3-4 места на зиг заг малки кашони по два един върху друг, защото със силно оръжие или с AWP няма минаване и се пробиват по няколко човека. Кашоните, поне малко ще омекотят пораженията и прикрият. Освен това, влизайки в самата стена, може да се стреля без въобще или почти да не ви виждат;
5. Надписите на CSMegaGaming се виждат слабо;
6. Горното ходене е със звук на ламарина /желязо/, но на мен ми прилича на скала повече, но може да се приеме, че е стара и ръждясала ламарина
Картата не е ли тип gg_fy_ ?
Имаш моите поздравления за труда MORTAL ! Можеш да направиш и още по - добри карти. Стига да намериш нужното време.
Клипът няма тагове и ще се вижда само от потребители на CSMegaGaming.com
линк: http://vbox7.com/play:eb6a8bd141
Не ангажирам никого с мнението си, но аз бих променил следните неща:
1. Подобряване общия дизайн на картата;
2. Стълбите са вградени в стената. Трябва да са извън нея. От тук идва и трудното изкачване и също така сериозно затруднява директното скачане от високата стълба върху малкия перваз. Изгледът на самите стълби леко дразни с това премигване и потъване в стената;
3. Двете кубчета отстрани нямат смисъл, защото пропадаш със сериозни поражения. Вижда ми се странно да се върнеш с левъл самоубивайки се, освен, ако не знаеш за този капан. Вместо тях, може да се сложат прикриващи кашони на самия покрив в двете бази;
4. Горе на покрива в страни при заобикалянето, може да се сложат на 3-4 места на зиг заг малки кашони по два един върху друг, защото със силно оръжие или с AWP няма минаване и се пробиват по няколко човека. Кашоните, поне малко ще омекотят пораженията и прикрият. Освен това, влизайки в самата стена, може да се стреля без въобще или почти да не ви виждат;
5. Надписите на CSMegaGaming се виждат слабо;
6. Горното ходене е със звук на ламарина /желязо/, но на мен ми прилича на скала повече, но може да се приеме, че е стара и ръждясала ламарина
Картата не е ли тип gg_fy_ ?
Имаш моите поздравления за труда MORTAL ! Можеш да направиш и още по - добри карти. Стига да намериш нужното време.
Клипът няма тагове и ще се вижда само от потребители на CSMegaGaming.com
линк: http://vbox7.com/play:eb6a8bd141
Последна промяна SNAIP на 28 Май 2014, 12:33, променена общо 1 път
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Линка към клипа: Този клип е личен
Капаните са нарочно сложени, но ще измисля нещо по въпроса.
Искаш вътре в тунелите които са скрити, да сложа нещо кашончета, за да не се дупчи директно.
Стълбите... ще видя да направя нещо по въпроса, но не гарантирам. Редактора който ползвам предлага май само това.
Горното ходене е с такъв звук, защото е ламарина. Ръждясала ламарина е, не е скала.
Капаните са нарочно сложени, но ще измисля нещо по въпроса.
Искаш вътре в тунелите които са скрити, да сложа нещо кашончета, за да не се дупчи директно.
Стълбите... ще видя да направя нещо по въпроса, но не гарантирам. Редактора който ползвам предлага май само това.
Горното ходене е с такъв звук, защото е ламарина. Ръждясала ламарина е, не е скала.
-
MORTAL - Администратор
Re: Карта gg_megagaming_one
MORTAL написа:Ето последната версия на картата. Браво на Shit happens, открил си едно от нещата. В тази версия има още едно. И в предната го има, но не можеше да се достъпи. Стъклото в средата е чупливо!
Винаги ще уважа труда на всеки един и затова ще я кача при първа възможност. Нека видим и мнението на потребителите, като е качена.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
SNAIP, приемам забележките. Но редактора който ползвам позволява само толкова Все пак е някакъв онлайн редактор в браузъра, не е Hammer. Ще опитам да направя някакви подобрения по картата, възможно най-скоро.
-
MORTAL - Администратор
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Предложения за CS MegaGaming GunGame