1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Бан няма
2. Вашето IP: ...
3. Nickname на администратора: по снимката ще прецените кой са никовете на админите щото незнам дали е само 1 админ в сървъра или са повече
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=49&t=373 N 6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор):Няма баланс в сървъра Терористите немогат да си кyпят оръжие поради причината че CT взимат всички рундове
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Dust2 only
http://prikachi.com/images.php?images/797/7352797G.jpg
B сървъра няма никакъв баланс както виждате моля да се погрижите това да не се случва повече !
Благодаря за вниманието !
Оплакване от сървър админи
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
PENATA BATE - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PENATA BATE
Re: Оплакване от сървър админи
Оплакваш се, а незнеш от кой. Долкото знам админите виждам само един и той играе от отбора на падащите и ако се съди по фраговете му е влезнал малко преди да направиш снимката. Осен ако не е ползвал /rs.
-
B!@De - Потребител
- Име в игра: B!@De
http://dox.bg/files/dw?a=b5ceddeb45 Мисля че това е демото от въпросния мап и понеже пенчо се прави на поредното тарикатче слагам моето демо защото той ще изчакал някой да се изкаже айде да видим какво доказва снимката ти моето демо и твоето демо което още го няма тук, rs не ползвам аз
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Така значи аз познавам само тоя вито като админ но може и да има други затова така написах ( сървър админи ) защото на предната ми тема бях написал " оплакване от дзак " но в сървъра не е бил само дзак админ и стана объркване .. Колкото до вито той игра повече от половината карта и не го видях да направи баланс ..
-
PENATA BATE - Потребител
http://prikachi.com/images/923/7352923C.png Пена нали не очакваш хората да вярват какъв фен на баланса си ?
-
Vito - Потребител
PENATA BATE написа: ... Няма баланс в сървъра Терористите немогат да си кyпят оръжие поради причината че CT взимат всички рундове
...
Доколкото ми е известно, един от плъгините дaвa пaри нa зaгубилия отбор.
Ти нaистинa сaмо се дрaкaш, без нищо съществено.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Чакай малко ся кой се драка .. Има правило админ като е в сървъра е длъжен да подържа баланса на отборите като гледам в тоя сървър баланс няма вие базикате ли се ... какво като има плъгин за пари .. те Терористите немогат да излезнат от база поради причината че Двойките са по добри а админа стои и си играе и гледа отбора му как пада ..
Последна промяна PENATA BATE на 27 Май 2014, 14:17, променена общо 1 път
-
PENATA BATE - Потребител
Vito написа:http://prikachi.com/images/923/7352923C.png Пена нали не очакваш хората да вярват какъв фен на баланса си ?
Вито тая снимка къде си е дал е от преди 5 месеца и това правило за баланса тогава го нямаше !
-
PENATA BATE - Потребител
Имам чувството ,че ти обичаш да създаваш интриги,как все на теб нещо не ти е наред, все си недоволен, все критикуваш хората за хакове.И ако съдя по това, какъв играч си, според мен докато си направил снимката си бил 2-ка способен си!!! : )
Техно музиката е моят живот
-
koz_nosq - Потребител
- Име в игра: -nWo- )<()z /|/()sQ
Момче младо не ме карай да ти вадя и другите снимки които са от няма значение кога за да видят хората че не си привърженик на баланса, за въпросната ситуация ще направя само тоя коментар пред теб и той е следния:
Няма как при 20 човека в сървъра хем да ти гледам за хакери хем баланс да ти правя,при положение че съм сам вътре не стига че специално заради теб викнах BOOBS да си даде мнението за въпросния човек който ти ме накара да гледам( на който след това ми написа че имаш снимка че ползва хак и незнайно защо не я даваш) ами чак и тема за баланс ми пускаш вземи си сложи демото защото от тая снимка ти казах че нищо не ти се разбира,коментирано е до сега как се постъпва при такива ситуации не веднъж. Имаш късмета че съм аз садващия Vito който си мислеше че можеш да си оправиш поведението и до снощи бях приятелски настроен към теб,а не някой от другите колеги на които им е писнало от теб и може би изобщо нямаше да ти прави и 1 коментар по пуснатата тема от теб.
И за край само да ти кажа,това че съм админ не означава че на мен не ми се играе не може от 3 часа в сървъра аз да ти стоя спец защото виждаш ли садваш от всеки който те убие през стената ти хващачо на ТОЛКОВА МНОГО хакери.
Да имам добро поведение,имам одобрението на колегите (надявам се) и това са едни от нещата заради които съм в екипа. Безгрешни хора няма,както и не заменими както ти написах в стийма и със теб и със мен,и без двама ни веригата ще съществува натрупал си много яд усещам те бъди по толерантен докато с теб се отнасят по същия начин и можеш да видиш само добро.
Няма как при 20 човека в сървъра хем да ти гледам за хакери хем баланс да ти правя,при положение че съм сам вътре не стига че специално заради теб викнах BOOBS да си даде мнението за въпросния човек който ти ме накара да гледам( на който след това ми написа че имаш снимка че ползва хак и незнайно защо не я даваш) ами чак и тема за баланс ми пускаш вземи си сложи демото защото от тая снимка ти казах че нищо не ти се разбира,коментирано е до сега как се постъпва при такива ситуации не веднъж. Имаш късмета че съм аз садващия Vito който си мислеше че можеш да си оправиш поведението и до снощи бях приятелски настроен към теб,а не някой от другите колеги на които им е писнало от теб и може би изобщо нямаше да ти прави и 1 коментар по пуснатата тема от теб.
И за край само да ти кажа,това че съм админ не означава че на мен не ми се играе не може от 3 часа в сървъра аз да ти стоя спец защото виждаш ли садваш от всеки който те убие през стената ти хващачо на ТОЛКОВА МНОГО хакери.
Да имам добро поведение,имам одобрението на колегите (надявам се) и това са едни от нещата заради които съм в екипа. Безгрешни хора няма,както и не заменими както ти написах в стийма и със теб и със мен,и без двама ни веригата ще съществува натрупал си много яд усещам те бъди по толерантен докато с теб се отнасят по същия начин и можеш да видиш само добро.
-
Vito - Потребител
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2