Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Балансче а/у

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Балансче а/у

Мнениеот cheff » 02 Юни 2014, 19:41

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Няма бан (cheff)
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: Monsieur Mangetout
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): UPDATE 20. Всеки админ е длъжен да прави баланс в сървърите, което означава, двата отбора да са с равностойни играчи и приблизителни резултати.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Има снимки , на които се вижда ...
6. Демонстрация/Изображение: http://file.bg/c290065irCXQ
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Класик
Ако това е баланс - окей и сори за т'ва, че ви занимавам.
Аватар
cheff
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: cheff0^

Re: Балансче а/у

Мнениеот totalninety » 02 Юни 2014, 19:50

Дам.. баланс няма, щото множко ви бих (giggle). Равностойни играчи нямаше как да осигуря, ама май си трябваше да мина 1 по някое време ..
П.П. Чудно ми е защо не видях по чата, че си писал. Гледам и vaseto се е оплакал в чата на сайта, че ми е писал за баланс, а аз не съм видял нищо в игра !? Странна работа.
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот DINO BG » 02 Юни 2014, 20:04

totalninety написа:Дам.. баланс няма, щото множко ви бих (giggle). Равностойни играчи нямаше как да осигуря, ама май си трябваше да мина 1 по някое време ..
П.П. Чудно ми е защо не видях по чата, че си писал. Гледам и vaseto се е оплакал в чата на сайта, че ми е писал за баланс, а аз не съм видял нищо в игра !? Странна работа.

Вероятно не си видял защото си ръшвал да подобриш статса ....
Не се дръж надменно (fubar) !

Заради изказването заслужаваш да останеш без права, ей така една седмица, та да ги оцениш и да ги използваш както си му е реда!

Не чакай респект и уважение от тези с които се подиграваш.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот cheff » 02 Юни 2014, 20:18

Ти че играеш-играеш! Аз че съм слаб-слаб съм! Няма спор! Ама да ти пиша 5 пъти и да се правиш на ударен:) Пък дори и да не си видял(и това е възможно), при 22 на 3 врътки....за к'во говорим :)))
Аватар
cheff
Потребител
Потребител

Мнениеот totalninety » 02 Юни 2014, 21:14

DINO BG написа:Вероятно не си видял защото си ръшвал да подобриш статса ....
Не се дръж надменно (fubar) !

Заради изказването заслужаваш да останеш без права, ей така една седмица, та да ги оцениш и да ги използваш както си му е реда!

Не чакай респект и уважение от тези с които се подиграваш.

Офтопик:
Не позна - аз стоя клекнал в ъгъла :D ...
С изказването си не съм имал намерение да се подиграя на никого, а относно правата, мисля, че съм се доказал.

cheff написа:Ти че играеш-играеш! Аз че съм слаб-слаб съм! Няма спор! Ама да ти пиша 5 пъти и да се правиш на ударен:) Пък дори и да не си видял(и това е възможно), при 22 на 3 врътки....за к'во говорим :)))

Не съм се направил на ударен, изобщо не ми е излязло в чата (а и при положение, че играя на 640x480 няма как да не забележа чата). Жалко, че се презаписа демото за да го докажа, но както и да е, това не ми е оправдание - НАПРАВИЛ СЪМ ГРЕШКА, не съм се съобразил и не съм преминал в противниковия отбор за баланс . Ще си понеса наказанието или по-точно предупреждението :)
totalninety
Админ
Админ

Име в игра: Monsieur Mangetout

Мнениеот DINO BG » 03 Юни 2014, 13:48

Доказал си се, никой не оспорва това, но не за 1ви път има такава тема с/у теб.
Дзеко така е по - добре, да беше написал така още в 1вия си пост вместо "множко ви бих" ... Ако не бяха тези думи нямаше да ви спамя из темата ;)
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот MORTAL » 03 Юни 2014, 15:12

Доста е трудно да се направи баланс в тази ситуация. Вероятно totalninety е изиграл доста игри сам срещу двама, или само срещу един противник, за да стане такъв резултата. А като си сам на двама как да направиш баланс? Прехвърляш единия от теб и излизаш от сървъра, като така остават без админ. Доста е сложна ситуацията, преди да го нападате, помислете вие как бихте направили баланса в този случай?
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот NEVIDIM » 03 Юни 2014, 15:19

Dust2 Only
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот MORTAL » 03 Юни 2014, 15:24

Ще прехвърля Shkembe, Pompata и Kodvam към 2ките, а Voksi, Моzes и 0d1n към терористите. Е разбира се резултата от 21:1 няма веднага да стане 21:21, но поне ще се облекчи играта на полицаите.
Тук няма админ, за това резултата е такъв.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот cheff » 03 Юни 2014, 15:56

[quote]Не съм се направил на ударен, изобщо не ми е излязло в чата (а и при положение, че играя на 640x480 няма как да не забележа чата). Жалко, че се презаписа демото за да го докажа, но както и да е, това не ми е оправдание - НАПРАВИЛ СЪМ ГРЕШКА, не съм се съобразил и не съм преминал в противниковия отбор за баланс . Ще си понеса наказанието или по-точно предупреждението :)[quote]

Резолюции,демота....хм. Както и да е! Целта ми не е да ти взимат правата,да те предупреждават и т.н. :) Просто да го имаш предвид следващия път... ;)

[quote]Доста е трудно да се направи баланс в тази ситуация. Вероятно totalninety е изиграл доста игри сам срещу двама, или само срещу един противник, за да стане такъв резултата. А като си сам на двама как да направиш баланс? Прехвърляш единия от теб и излизаш от сървъра, като така остават без админ. Доста е сложна ситуацията, преди да го нападате, помислете вие как бихте направили баланса в този случай?[quote]

За да не гадаеш,ще ти кажа-в началото на мапа бях сам срещу 2,после станахме 2в3,после 3в4,а по едно време бяхме и 4в4 даже ;)

П.П. Спирам да пиша,че станахме за смях с тоя баланс!!! Просто 1 на ум за следващия път :)
Аватар
cheff
Потребител
Потребител

Назад към Други