Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ

Мнениеот SUNLIVKA » 25 Юни 2014, 17:37

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Не съм банната ; pR # Sunlivka.
2. Вашето IP: 130.204.196.152
3. Nickname на администратора: ivalinnnn
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): НЕ знам нарушената точка от правилото ,нима има такава?!?
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Бях гагвана многократно и не само днес,на демото може и да видите бана на моя "скайп-приятел",безпочвено ,при което.Всеки ден съм в този сървър и съм виждала много хора да си говорят,и именно това ми направи впечатление,та аз дори самата съм админ и съм била много пъти ,но такава глупост не съм виждала ,сега защото нещо не му изнася реши да си четка топките като си го изкарва на нас :)))))
6. Демонстрация/Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и/или демо: http://dox.bg/files/dw?a=b23779565c
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CSMEGAGAMING dust2only.
Аватар
SUNLIVKA
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: pR # Sunlivka.

Re: Оплакване от админ

Мнениеот Batmana » 25 Юни 2014, 17:41

Преди да се рестартне мапа ви търпях търпях .. После ви предупредих че тук не е скайп за да си чатите кой къде да заставал на мапа за да убива и какво ли още не. Помолих ви да не си пишете толкова щото аз виждам всичко и ме разконцентрирвате а ти ми се прайш на оборотна?! И за кво да си покажел какво си и колко струваш ли ? Както аз мога да се съобразявам с вас и колегите ми така и вие можете сега искам да не ревеш и да не се оплакваш на мама ;) А да си траете с ония твоя писар и следващия път като ви помоля нещо да слушате лек ден :)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот SUNLIVKA » 25 Юни 2014, 17:46

ХААХХАХАХ ама ти сериозно? Търпял си ме, ти знаеш ли аз колко търпя по 2,3 часа ,този разговор ,които водех , не е нищо, не те знам какъв си и от колко време си админ ,ама ще ме търпиш ако трябва,щото не съм някоя селянка да застана и да ти псувам,имаме си разноглася, и не ме можем да си чатиме по скайп, за което ти трябва да ме гагваш ли? въобще не желая да се доказвам и показвам, виждам ги какви са селяни във всички сървъри,на когото е трябвало съм се доказала, ти недей да разбираш много нещата ,търпял ме бил , С ЧАСОВЕ СЪМ ГЛЕДАЛА КАК СИ ПИШАТ ХОРАТА И ДАЖЕ В ТОЗИ СЪРВЪР АЛООООО
Аватар
SUNLIVKA
Потребител
Потребител

Мнениеот sadvateli.com » 25 Юни 2014, 17:50

Batmana написа:Помолих ви да не си пишете толкова щото аз виждам всичко и ме разконцентрирвате

Според мен това не може да причина за бан или каквото и да е било наказание
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот Batmana » 25 Юни 2014, 18:00

sadvateli.com написа:
Batmana написа:Помолих ви да не си пишете толкова щото аз виждам всичко и ме разконцентрирвате

Според мен това не може да причина за бан или каквото и да е било наказание

Според теб не ми се прави на много скромен щото ви знам всичките ;) Пишат си супер много без да спират и неможеше да се играе за това ги помолих а бана беше защото почнаха да ме обиждат след гага а ти като не си бил там не пиши да ме доизнервяш :)
Аватар
Batmana
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот SUNLIVKA » 25 Юни 2014, 18:17

СУПЕР МНОГО, има ли такова определени СУПЕР МНОГО СИ ПИШЕХА , на 22години бил , ами кажи речи влезе някоя твоя стара приятелка, няма да си попишете ли СУПЕР МНОГО, ако за теб думата "изтръпнал " е обида,значи ще излезнеш много разнежен, в момента сам осъзнаваш ,че направи голяма тъпотия ,но егото не ти позволява да си го призанеш. След толкова години игра не си свикнал с чата,дали ще се пишат неща от "радиото" , т.е неед бакъп и тн , или някой ще си пише нещо няма особено голяма разлика,всичко което виждаш от долу е просто фон , факта е ,че намери сега да се правиш на мъж ,и да се опитваш някак знам ли на интересен да излезнеш , за мен си изтръпнал и пак ще го повторя.Няма какво да кажа повече лек ден ти желая, и си прави сам изводите колко зле отстрани излезна:)
Аватар
SUNLIVKA
Потребител
Потребител

Мнениеот sadvateli.com » 25 Юни 2014, 18:40

Офтопик:
Щом те изнервям, тази работа(админ) не е за теб. А и аз коментирам това, което си написал във форума.
Аватар
sadvateli.com
Потребител
Потребител

Име в игра: ne

Мнениеот ViSiOn » 25 Юни 2014, 19:02

До някаква степен се застъпвам за Батмана поради причината че е направил забележка и никой не му е обърнал внимание а в правилата има ясно правило да не се оспорва админ иначе следва наказание . Ще помоля потребителя след като се е нагледала на много да не обръща внимание на всичко и да си играе играта никой не иска дразги и прочие . Заключвам темата. Приятна игра и ще и ще се надявам да няма повече дразги :)
Офтопик:
Ако някой има нещо да каже на ЛС или Скайп
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот dzak » 25 Юни 2014, 20:38

Sims, знам, че ти е приятел batmana. Затова явно не си и гледал демото. Недопустимо.

Също толкова недопустимо е отношението на админа към играчите. В демото, което е предоставено - двама играчи си пишат на team chat. Заради това, че можем да четем чата, не може да забраняваме да се пише на team chat. Било то и несериозни неща.
Съвсем в реда на нещата е да има такова оплакване. Тъй като явно няма да има извинение, а ежене от админа, който е нарушил 2 основни правила на нашите сървъри, имате извинението от мен.

Бана на 4e kudeto qdat ne trqq da serat е премахнат, приятна игра в нашите сървъри.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Admin » 26 Юни 2014, 10:58

Така не може да се отнасяме с играчите, недопустимо е.
Не случайно има тийм чат.
Решение

За да получим уважение трябва и ние да покажем такова.

Играчите имат извинение и от мен, надявам се да не се повтарят подобни случки.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Други