1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming Fox
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ 34
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming 2 години
4. От колко време играете ЦС. много
5. Предишен опит като Админ. Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Много
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ Gungame
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming Дано за тоя месец който мина , да съм доказал с поведението си,че това което обещах го спазвам .
9. Скайп за обратна връзка.
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming И сега докарвам по някой друг ,защото играя в други сървари и им давам IP и правя реклама на сървара като "Професионален сървар за Gungame ,без бозите който имат те като VIP
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ Много са
Кандидат Админ.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кандидат Админ.
Последна промяна Doktora на 27 Юни 2014, 21:58, променена общо 1 път
Причина: Променено заглавие.
Причина: Променено заглавие.
- Fox
- Предупреждения: 0
Re: Fox
Офтопик:
Док - Нещо като Модератор я раздаваш.
Последна промяна Doktora на 27 Юни 2014, 22:01, променена общо 2 пъти
Причина: Да се постави форумно предупреждение този път!
Причина: Да се постави форумно предупреждение този път!
Всеки заслужава втори шанс !
-
1907 - Потребител
- Име в игра: 19o7
Re: Кандидат Админ.
Заради "спортната" ти злоба и хъс, присъствието ти в сървъра от мен имаш Да
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Batmana написа:Против може да си редовен по сървърите но създаваш напрежение приятел пумежду хората ... По добре не се захващай веднъж ти бяха дали права после ти ги махнаха защо?
Обърках заглавието в бързината ,че ме чакаха да излизам ! Извинявам се !
Мислех да отговоря по -късно ,но знаех че точно ти ще си първия с критиките . Първо не си много в час с това което се случило с мен тука ,защото рядко те засичам,но погледни ти какви ги вършиш ти в момента по сърварите и тогава бързай да критикуваш другите ,аз съм си взел поука и затова пускам кандидатура .Ако бях същия заядливец както преди, нямаше да искам да помагам на сърварите ,дано да съм се доказал !!! Но всеки си има мнение ,дори и твоето НЕ означава нещо за мен !
- Fox
Fox написа:Batmana написа:Против може да си редовен по сървърите но създаваш напрежение приятел пумежду хората ... По добре не се захващай веднъж ти бяха дали права после ти ги махнаха защо?
Мислех да отговоря по -късно ,но знаех че точно ти ще си първия с критиките . Първо не си много в час с това което се случило с мен тука ,защото рядко те засичам,но погледни ти какви ги вършиш ти в момента по сърварите и тогава бързай да критикуваш другите ,аз съм си взел поука и затова пускам кандидатура .Ако бях същия заядливец както преди, нямаше да искам да помагам на сърварите ,дано да съм се доказал !!! Но всеки си има мнение ,дори и твоето НЕ означава нещо за мен !
Видях темата веднага след като я пусна, но си бях наумил да не коментирам. Ти разбира се ми промени мнението доста бързо.
Че и ясновидски способности
Пуснал си кандидатура, следователно коментираме теб, или греша ?
Фокс имаш моето твърдо НЕ. Може би, ако продължиш да играеш във веригата и да допринасяш положително и се научиш да пишеш САМО когато трябва, повтарям може би, ще ти дам своето За. Не че един глас е от особена важност.
Успех и всичко добро.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
DINO BG написа:Fox написа:Batmana написа:Против може да си редовен по сървърите но създаваш напрежение приятел пумежду хората ... По добре не се захващай веднъж ти бяха дали права после ти ги махнаха защо?
Видях темата веднага след като я пусна, но си бях наумил да не коментирам. Ти разбира се ми промени мнението доста бързо.
Че и ясновидски способности
Пуснал си кандидатура, следователно коментираме теб, или греша ?
Фокс имаш моето твърдо НЕ. Може би, ако продължиш да играеш във веригата и да допринасяш положително и се научиш да пишеш САМО когато трябва, повтарям може би, ще ти дам своето За. Не че един глас е от особена важност.
Успех и всичко добро.
След като прочетох три па ти какво си написал ,разбрах тънката ти мисъл и ще ти обясня защо специално съм отговорил на Batmana така ! Защото бях сигурен че той ще пише за мен против ,защото нашата дразга не от сега ,а е от години и е започнала в друга верига ,но в подробности няма да изпадам . Затова си си помислил че аз продължавам да се заяждам с екипа ви ,не е така DINO просто с тоя човек ще си я караме така винаги ,него няма кой да убеди когато си е навил нещо че е прав (проследи му последните прояви от както пак се появи да играе тука след дълго отсъствие ), а АЗ с други админи проблем нямам , дори и Elektra ,Barcelona,pe6pi ,saxo bank,ABRA,Kompot,Eva* ,SNAIP,Game over,d3v1lk1nG,Blade,simsa,dzak и т.н да кажат НЕ .Няма да се сърдя и да пиша под постовете им ,защото всеки си има мнение!!!! Аз казах веднъж и обещах че ще се държа нормално с всички ,но прости ми с Batmana НЕ !
- Fox
От мен има ЗА!
В последния месец и нещо доста си оправи държанието както обеща и си спази обещанието.
За редовността му в сървъра няма какво да се коментира, за всички е ясно, че е един от най-редовните.
Фокс, дано това държание което демонстрираш не се изпари след като евентуално ти дадат права, дано промяната е трайна!
п.п И няма значение какви дразги сте имали с Батмана и къде.Той има право на мнение и го е изказал, така че не си прав тука.
В последния месец и нещо доста си оправи държанието както обеща и си спази обещанието.
За редовността му в сървъра няма какво да се коментира, за всички е ясно, че е един от най-редовните.
Фокс, дано това държание което демонстрираш не се изпари след като евентуално ти дадат права, дано промяната е трайна!
п.п И няма значение какви дразги сте имали с Батмана и къде.Той има право на мнение и го е изказал, така че не си прав тука.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
С тези филми дет ги направи не мога да повярвам че си на 34 hahxauhaxuhaxuaxuhax Не от мен няма смисъл просто ,има си достатъчно админи в ГГ според мен
-
d3v1lk1nG - Потребител
- Име в игра: d3v1lk1nG
Май Фокс само с мен няма проблеми и никога не е имал. В мое присъствие абсолютно винаги се е държал добре. Той е човека, който ми е докладвал най-много хакери(стотици хакери). Търсил ме е из сървърите да вляза в ГГ да банна някой. Един от най-редовните е и мисля, че заслужава шанс, дори и да е конфликтна личност(това може да се промени). Правата на даден админ, както могат да се дадат, така и могат да се спрат. Твърдо ДА от мен!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Неодобрени кандидатури