Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидат Админ.

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидат Админ.

Мнениеот Blade » 28 Юни 2014, 11:08

Офтопик:
И от мен: ДА
Последна промяна dzak на 28 Юни 2014, 20:05, променена общо 1 път
Причина: aргументирaй се.
Изображение
Аватар
Blade
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Blade

Мнениеот IYI » 28 Юни 2014, 11:40

Въпреки,че има достатъчно администратори във ГГ ,ще дам своето ДА,защото летният период пада много контрола на сървъра,доста колеги (в това число и аз) не могат да са 100% активни и мисля,че ''лисицата'' ще покрива тези дупки !! За това сме толкова голям екип нали ???

Колкото до качествата му мисля,че няма да има проблем със задълженията си-разбира от хакове,разпознава ги,знае като цяло правилата във сървърите,надявам се и във форума да ги е научил,докладвал е нарушители според мен ще се ''култивира'' към екипа !!! Само за държанието му не знам,понеже виждам на други колеги е правил лошо впечатление (аз лично не съм го засичал да се държи лошо) но щом твърдят колегите значи има нещо,и все пак мисля,че и това ще се промени,аз лично ще наблюдавам за държанието му и ако е не допустимо ще го докладвам !!! (handshake)
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
Аватар
IYI
Потребител
Потребител

Име в игра: IYI

Мнениеот shit happens » 28 Юни 2014, 11:53

Не беше ли това човека с раздвоението на личността, по-скоро - разтроението на личността и дори пола му се менеше от време на време ? Извинявам се ако греша, но в случай, че става въпрос за същия - ТВЪРДО НЕ !
П.С: "2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ 34" - И това заявление говори само по себе си за искреността му.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот dzak » 28 Юни 2014, 11:59

Много бързо зaбрaвяте някой нещa. До преди 20-нa дни се кълнеше, че е женa. Хорa с психични проблеми нямaт място в екипa. Не може всеки втори, след кaто подлудявa почти целия колектив, дa му дaвaме прaвa. Нямa кaчествaтa, зa дa бъде добър aдмин. Не сaмо до рaзпознaвaне нa хaкери aдминството, искa се мaлко повече отговорност.
Твърдо против от мен.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: dzak

Мнениеот Fox » 28 Юни 2014, 13:07

dzak написа:Много бързо зaбрaвяте някой нещa. До преди 20-нa дни се кълнеше, че е женa. Хорa с психични проблеми нямaт място в екипa. Не може всеки втори, след кaто подлудявa почти целия колектив, дa му дaвaме прaвa. Нямa кaчествaтa, зa дa бъде добър aдмин. Не сaмо до рaзпознaвaне нa хaкери aдминството, искa се мaлко повече отговорност.
Твърдо против от мен.

Само ако обичаш без обиди не ме познаваш лично,като се запознаем тогава ме определи да ли съм еди какъв си! Модератор си все пак и давай пример,че сега ще започнат да валят обиди ! Колкото до психичните ми проблеми ,то бяха точно заради теб ,а не заради някой друг ако не си разбрал ! И най-важното аз пускам кандидатура за помагане да бъде чист сървара от хакери и ,а не да си търся гадже в социалните мрежи ,разликата е огромна нали ? Всеки си е някакъв живота ,като гледам и ти не си цвете ,затова без лични нападки за личността на човека ,аз не го правя не го правете и вие.Явно не искаш да разбереш че това мое поведение спрямо вас се зароди и започна точно заради ТЕБ ! Но и да не стана админ тука никога ,факта че повече съм направил от теб Gungame да е по-добър , с нови мапове и по малко хакери ще си остане една болезнена истина за теб .

П.С. Мислих че ще коментираш поведението ми след това което мина ,но уви човешката злопаметност е винаги по-голяма от добротата ! Коментирай какво ми е поведението след като се уточних ме кой е Fox и Spawn .
Fox

Мнениеот shit happens » 28 Юни 2014, 14:15

Може да не сме "цветя за мирисане", както ти се изрази, обаче ти си направо " черешката на тортата " ! Можеш ли сам да кажеш, че действията ти не бяха действия на психично болен човек ? И в момента не успяваш да опровергаеш нито един от хората изказали се негативно , дори напротив ;)
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Re: Fox

Мнениеот DINO BG » 28 Юни 2014, 14:19

DINO BG написа:

Пуснал си кандидатура, следователно коментираме теб, или греша ?

Фокс имаш моето твърдо НЕ. Може би, ако продължиш да играеш във веригата и да допринасяш положително и се научиш да пишеш САМО когато трябва, повтарям може би, ще ти дам своето За. Не че един глас е от особена важност.

Аз също не се познавам лично с никой от екипа, но за характера се е видяло що за стока съм.
Думата ми също се знае колко струва.
В предния си пост си писал, че с един не се разбираш от екипа. В следващия пост се оказва, че и с друг не сте си паснали, ок разни хора - разни интереси.
Не разбираш от дума, все си знаеш твоето, все някого да упрекнеш, все нещо да се защитиш, все някой нещо не е доразбрал .... все още нещо да добавиш.
Не знам как ще се стърпиш да не ми отговориш, НО МОЛЯ ТЕ, НЕДЕЙ!
Пуснал си кандидатура за да видиш ЕКИПА КАКВО МИСЛИ ЗА ТЕБ, спри да отговаряш на всеки, който е дал НЕ.

То това твоето не е кандидатура, ами лексикон.
14 поста в темата, 3 от които твои.
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

Мнениеот ViSiOn » 28 Юни 2014, 15:47

Никога няма да дам ЗА на теб никога поради куп причини. Наскоро си играеше на рездвоена личност както не ти е за пръв път много ти знае устата и грам не разпознаваш хакерите точно и ясно
Еййй много мразя подмазвачи,двуличници,близачи и прочие.
Аватар
ViSiOn
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ViSiOn.>< ^^/simsa

Мнениеот ThorN » 28 Юни 2014, 16:00

Аз съм на принципа, че човек сам отговаря за действията си, а не да обвинява другите за тях... Всеки може да търси под вола теле и да вади от 100 стомни вода... Но каквото сам си си надробил друг не може да го сърба. Преди месец твърдеше, че си жена пуска видео връзки с перуки и прочие, ругатните ти бяха в повече и лично аз се бях хванал за главата как човек може да лъже и да маже както ти го направи тогава. Не вярвам, че си на 34 и затова, както и заради всично написано по горе от мен и колегите получаваш Не от мен.
Какво щеше да правиш ако те нямаше ?!
Аватар
ThorN
Потребител
Потребител

Име в игра: <-- Can`t Touch This !!!

Мнениеот kamikadze » 28 Юни 2014, 19:12

и от мен НЕ заради държанието към колегите
Аватар
kamikadze