Здравейте, исках да попитам дали си търсите сървъри към вашата верига, ако е да бих искал да знам дали има някакви изисквания, защото бих искал да се присъединя с моя класик 1024 фпс сървър към вас. Ако имате някакви въпроси веднага ще ви отговоря. За информация на сървъра ми пишете на скайпа : doublefacepalm96
Сървър ИП : 79.98.108.107:27019
П.С. - Извинявам се ако излгежда като реклама просто ако искате да видите сървъра.
Относно хост
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
3 мнения
• Страница 1 от 1
-
In5aNe - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dope zneel
Re: Относно хост
Извинявай, не искам да те засегна, но за мен това си е чиста реклама и темата ти е в нарушение на правилата на CSMegaGaming.com. За да искаш подобно нещо, можеше просто да се свържеш чрез опцията "Лично съобщение" или по друг начин със съответното отговорно лице във веригата ни или с някой от главните админи, който ще предаде на когото трябва известието ти.
Има и друго нещо. Само като гледам IP адреса ми е ясно, че сървъра не се хоства от теб, а е платен /под наем тоест/ от smshosting или някой друг от сорта. Ако е така, това означава, че нямаш никакво понятие от правенето на сървър, респективно нямаш право да искаш подобно нещо, след като самият ти не си наясно с нещата.
Наетите сървъри с готови платформи и добавянето на плъгини в тях /всеки плъгин и всичко се заплаща/, е един слаб вариант за начинаещи. Сериозните и уважаващи себе си CS вериги нямат подобен род сървъри към тях, защото имат свободата да творят, а не да плащат и да чакат за одобрение всяко нещо. И не на последно място, качеството не е добро. Да не говоря за пренасочване и връзване на бан листа и ред други неща. Просто умряла работа.
Има и друго нещо. Само като гледам IP адреса ми е ясно, че сървъра не се хоства от теб, а е платен /под наем тоест/ от smshosting или някой друг от сорта. Ако е така, това означава, че нямаш никакво понятие от правенето на сървър, респективно нямаш право да искаш подобно нещо, след като самият ти не си наясно с нещата.
Наетите сървъри с готови платформи и добавянето на плъгини в тях /всеки плъгин и всичко се заплаща/, е един слаб вариант за начинаещи. Сериозните и уважаващи себе си CS вериги нямат подобен род сървъри към тях, защото имат свободата да творят, а не да плащат и да чакат за одобрение всяко нещо. И не на последно място, качеството не е добро. Да не говоря за пренасочване и връзване на бан листа и ред други неща. Просто умряла работа.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Re: Относно хост
За момента не са нужни повече сървъри. Нека напълним сегашните, пък тогава ще мислим за други.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
3 мнения
• Страница 1 от 1