Здравейте,имам едно предложение относно за Deathmatch,Classic и Rats!
Да имаме ботове,смисъл http://prikachi.com/images.php?images/143/7526143p.jpg вместо [CSM] да пише [MeGa] например ще ги пускате на Hard или Normal щото ако ги пускате на Expert тогава хептен няма да има играчи
Това беше от мен чаоо !
Благодаря !
Предложение за Дм,Класик и Ратс !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
Предложение за Дм,Класик и Ратс !
CS MegaGaming Dust2 Only !!!
- S0K0LsKi TaRiKaT
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: 4arovniq piqn ot vtornik
Re: Предложение за Дм,Класик и Ратс !
В ратс ще се пребиват сами. Няма смисъл там.
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
за Дм ще дам +1 според мен там трябва да има това е моето мнение !
Всеки заслужава втори шанс !
-
1907 - Потребител
- Име в игра: 19o7
Хахаа кви ботове я се стегнете искате за смях ли да ставаме ?
Като искаш ботове може да си играеш на тях тамън да посвикнеш вместо да ги снимаш, и клан и направи ако искаш.
Играл съм в един румнънски сървър, в който се пускаха ботове, когато в сървъра имаше 1,2,3 реални играчи т.е. не беше пълен и беше ужас.Освен това много лагваха.
Това е доказала се верига и такова предложение е меко казано несериозно, аз съм твърдо против !!!
Като искаш ботове може да си играеш на тях тамън да посвикнеш вместо да ги снимаш, и клан и направи ако искаш.
Играл съм в един румнънски сървър, в който се пускаха ботове, когато в сървъра имаше 1,2,3 реални играчи т.е. не беше пълен и беше ужас.Освен това много лагваха.
Това е доказала се верига и такова предложение е меко казано несериозно, аз съм твърдо против !!!
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
S0K0LsKi TaRiKaT написа:Здравейте,имам едно предложение относно за Deathmatch,Classic и Rats!
Да имаме ботове,смисъл http://prikachi.com/images.php?images/143/7526143p.jpg вместо [CSM] да пише [MeGa] например ще ги пускате на Hard или Normal щото ако ги пускате на Expert тогава хептен няма да има играчи
Това беше от мен чаоо !
Благодаря !
Възползвам се от темата за да направя и аз своето предложение, макар и на съвсем странична тема, но изцяло с идеята да улесня нечии живот.
S0K0LsKi TaRiKaT
ЦЪК
Всеки има нужда, някой не толкова, други повече.
Желание има, то се вижда.
П.П.
Офтопик:
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
-
DINO BG - Потребител
- Име в игра: DINO BG
Напълно съм против по предложението. Не мисля че сме стигнали чак до дъното за да се слагат ботове. И както каза nrjhs,
тези ботове ще развалят цялата игра в сървъра По добре ми е да си играя 1v1 с някой отколкото да играя с ботове И спадат в сървърите е нормален според мен в този сезон. Все пак тази верига съществува почти вече 4 години и до колкото се сещам доста хора са от самото начало. Да наистина има спад в играчите но да не забравяме че и доста хакери се хванаха. Тези който си харесват веригата ще си играят и за напред докато я има или докато им се играе цс. Според мен, предложението е напълно излишно!!!
тези ботове ще развалят цялата игра в сървъра По добре ми е да си играя 1v1 с някой отколкото да играя с ботове И спадат в сървърите е нормален според мен в този сезон. Все пак тази верига съществува почти вече 4 години и до колкото се сещам доста хора са от самото начало. Да наистина има спад в играчите но да не забравяме че и доста хакери се хванаха. Тези който си харесват веригата ще си играят и за напред докато я има или докато им се играе цс. Според мен, предложението е напълно излишно!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
SEXY_M написа:Напълно съм против по предложението. Не мисля че сме стигнали чак до дъното за да се слагат ботове. И както каза nrjhs,
А и спада едвали е от баннатите играчи според мен спада се дължи на сезона лято понеже повечето деца са навън и играят или на село или на море
-
Pashov - Потребител
- Име в игра: Chronos
Хората влизат в тези сървъри да играят срещу хора. С ботове и сингъл плейър може да си играете.
-
Retro - Потребител
- Име в игра: famozeN
Ботове? Сериозно ли!?
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за сървърите и сайта