IYI Защо така ме гагваш а не гагваш хората , които обиждат мен ?? само твоето семейство ли е специално ? Ти ли си господар ... Ето още едно доказателство ,че е против мен .. ЖАЛКО ,ЧЕ ВИ САДВАМ )))) Файл : CS_MegaGaming_GunGame.dem
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=e8133867bc
П.С.
Никога ама никога няма да сте добри колкото МЕН!!!!
ЕТО го демото ! https://www.youtube.com/watch?v=MhcMLe1 ... e=youtu.be
А това е предния мап - И пак нищо https://www.youtube.com/watch?v=ShtJrSn ... e=youtu.be
Тука не спазва правилата Чл. 17. ЗАБРАНЕНО е играч да стой спектатор или афк в сървърите, при това положение Админа е длъжен да Ви кикне или банне ако продължите да се връщата и пак да стойте спектатор.
http://prikachi.com/images/750/7540750m.jpg
http://prikachi.com/images/752/7540752i.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=iOgRGUK ... e=youtu.be
И отново си мисли само за игра .. НИЩО ,че е админ хахахаха http://prikachi.com/images/764/7540764x.jpg
Оплакване от некоректен Админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
31 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Оплакване от некоректен Админ
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: z1212121
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
- scientific
- Потребител
Re: Оплакване от некоректен Админ
Не го защитавам ама това което си написал >> П.С.
Никога ама никога няма да сте добри колкото МЕН!!!! << Май се заяждаш и не само с него а с всички ? .. Което не мисля, че е правилно
Никога ама никога няма да сте добри колкото МЕН!!!! << Май се заяждаш и не само с него а с всички ? .. Което не мисля, че е правилно
-
The_King - Потребител
- Име в игра: T.I.
Силно се съмнявам някой да иска да е добър колкото теб
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
Така, не искам да се набивам на очи с лошо, не съм прегледал демотата, но защо вместо да погледнете дали админа наистина не е спазвал правилата вие тръгвате да нападате потребителя. Ако админа наистина е сгрешил тогава не мисля, че това е заяждане, а доста правилна постъпка от страна на потребителя и точно такива постъпки трябва да се насърчават. До колкото си спомням доста малко са темите в които админите са се застъпили за потребителя пуснал тема като тази и това не мисля, че е добре защото изпраща едно съобщение от сорта "вие потребителите сте нищо и нямате никакъв глас или сила в тази верига", което изобщо не е така. Нищо чудно, че потребителите казват, че се мислим за "Богове". Трябва такива проблеми да се гледат по обективно, без неща от сорта "той ми е по-приятен от другия, ще се застъпя за него" (което всеки прави, хора сме, емоциите ни контролират). Честно казано не знам дали това, което написах горе има някакъв смисъл, но ако има се надявам всеки да се замисли.
Както казах без лоши чувства, просто изказвам мнението си.
Както казах без лоши чувства, просто изказвам мнението си.
-
XeLL4o - Потребител
- Име в игра: XeLL4o
jef0. написа:Силно се съмнявам някой да иска да е добър колкото теб
Мда така е сигурно хаха за това сте против добрите играчи ... май имате комплекси
И аз се надявам някой да стане добър колкото мен БЕЗ НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА !!!!
Офтопик:
П.П. Винаги не гагва онези , които ме обиждат а мен гагва когато нарочно го тествам дали ще прави нещо но той естествено ,че ще ме гагне
The_King и за мен не е правилно той винаги да е срещу мен .. то да беше само той..
-- Винаги аз се заяждам нали :Д :Д вие винаги сте прави..
а не се питате дали един път този може да е прав.. може да има нещо вярно нека да помислим отново..
НО ЕДВА ЛИ !
Офтопик:
- scientific
- Потребител
scientific написа:IYI Защо така ме гагваш
Защото от предоставеното демо се вижда как най нагло обиждаш администратор с груба ругатня !!!
а не гагваш хората , които обиждат мен ??
Ти си един провокатор момче и ясно се вижда на демото което си качил !!!
само твоето семейство ли е специално ?
Имам сестра на 33 год едва ли ще седне да играе ЦС.
Ти ли си господар ...
Тук май говориш за себе си (П.С-то ти го доказва),моля не ме намесвай мен в комплексираното ти съзнание !!!Ето още едно доказателство ,че е против мен .. ЖАЛКО ,ЧЕ ВИ САДВАМ ))))
П.С.
Никога ама никога няма да сте добри колкото МЕН!!!!
Тука не спазва правилата Чл. 17. ЗАБРАНЕНО е играч да стой спектатор или афк в сървърите, при това положение Админа е длъжен да Ви кикне или банне ако продължите да се връщата и пак да стойте спектатор.
Тук мога да ти кажа,че сървърът не беше пълен за да ги киквам !!!! Да ти разясня и за какво е Чл.17
1: При пълен сървър играча спектатор заема слот който може да го ползва играч който иска да влезе да играе (при това положение се киква)
2: Във този вид сървъри някой играчи нарочно седят спектатори за да влязат със по-добро оръжие след известно време (при това положение пак се кикват,но те бяха до края на мапа !!)
3: И във класическият смисъл трябва да се кикне играч спектатор,поради възможността да подсказват на други играчи които са в игра (но като гледам какъв е ''статца'' ако са подсказвали това е на теб явно !!!)
И отново си мисли само за игра .. НИЩО ,че е админ хахахаха http://prikachi.com/images/764/7540764x.jpg
Усещам,че селиш нещо с тази тема,но мога да ти кажа вместо да постигнеш нещо трупаш черни точки,което не е добре за теб !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
-
pe6pi - Потребител
- Име в игра: pe6pi
На демото се вижда ясно, че scientific провокира първо играчите, но просто провокация, без обида.
След това му отвръщат с доста по-сериозна обида, а админа не ги гагва.
Тук наистина като е гагнал scientific е трябвало да гагне и другия.
За пореден път се вижда нещо, което е споменавано многократно, а то е, че когато обидят играч, не винаги има гаг или просто ''не е видян чата'', а когато обидата е насочена към админа винаги има гаг !!! Това за мен е двоен стандарт !
Ако беше гагнал и двамата тогава да, но за едно и също нещо да гагнеш само единия и то само защото обидата е насочена към теб или просто не го харесваш не е правилно поне според мен.Мое мнение както искате го разбирайте.
След това му отвръщат с доста по-сериозна обида, а админа не ги гагва.
Тук наистина като е гагнал scientific е трябвало да гагне и другия.
За пореден път се вижда нещо, което е споменавано многократно, а то е, че когато обидят играч, не винаги има гаг или просто ''не е видян чата'', а когато обидата е насочена към админа винаги има гаг !!! Това за мен е двоен стандарт !
Ако беше гагнал и двамата тогава да, но за едно и също нещо да гагнеш само единия и то само защото обидата е насочена към теб или просто не го харесваш не е правилно поне според мен.Мое мнение както искате го разбирайте.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
31 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4