1.Демо: http://dox.bg/files/dw?a=76650f6b81
2.Снимка на играча "Xao/of-on- IP 87.121.15.37: http://prikachi.com/images.php?images/310/7585310w.jpg
3.Факти: http://prikachi.com/images.php?images/314/7585314e.png
Играча се прикрива много добре,но има много тънки моменти,които го издават.Трябва да се гледа цялото демо.Не помня този играч да е пускал оплакване от бана наложил му админ retired.
За мен този е добре прикриващ се хакер,истински кърлеж в сървърите.
Прикрита игра с уол хак - Xao/of-on
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Re: Прикрита игра с уол хак - Xao/of-on
Roger, много те уважавам и поради тази причина малко ми е притеснително да го кажа, но според мен
няма игра с WH. Дори и On/Off няма. Това, че някой не е пуснал оплакване, не го прави задължително хакер. Дори и бана да е бил грешен. Има такива хора, които при бан просто не им се занимава, дори да са чисти. Отиват да играят другаде.
След време отново се появяват и така.
Ако си гледал демото и през WH, това би могло да те обърка.
Винаги изхождам от поведението на играча. Наблюдавам дребните детайли в играта му, ориентация, мисълта му в различните ситуации, игровите умения, как аз бих постъпил в случая, и, разбира се с добри слушалки и т.н.
За мен този играч на това демо е чист.
няма игра с WH. Дори и On/Off няма. Това, че някой не е пуснал оплакване, не го прави задължително хакер. Дори и бана да е бил грешен. Има такива хора, които при бан просто не им се занимава, дори да са чисти. Отиват да играят другаде.
Винаги изхождам от поведението на играча. Наблюдавам дребните детайли в играта му, ориентация, мисълта му в различните ситуации, игровите умения, как аз бих постъпил в случая, и, разбира се с добри слушалки и т.н.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Играча прави точно това,което иска ти да видиш.Това май го пропускаш.Казвам има игра с хак и това си е мое мнение.Въпрос на време е да се банне пак.Аз ще следя IP-то.Никога няма да седна да пиша теми ако не съм на 100% сигурен в преценката си.
-
Roger - Потребител
Roger написа:Играча прави точно това,което иска ти да видиш.Това май го пропускаш.Казвам има игра с хак и това си е мое мнение.Въпрос на време е да се банне пак.Аз ще следя IP-то.Никога няма да седна да пиша теми ако не съм на 100% сигурен в преценката си.
Няма проблем. Уважавам изключително много твоето мнение! Помощта ти за веригата е голяма, но аз поне така виждам нещата в демото. Помислил съм и за прикрита игра с WH, като почнеш с преструвките, оглеждания и други подобни трикове, целящи да заблудят админа, както и за случайни отигравания на база предположение, къде може да е противника и т.н.
П.П. За да не спамя в темата, Miss Dupe 2011, готов съм да се обзаложа с теб, че няма никакво наличие на WH
Последна промяна SNAIP на 05 Сеп 2014, 19:04, променена общо 1 път
-
SNAIP - Администратор
SNAIP написа:Roger, много те уважавам и поради тази причина малко ми е притеснително да го кажа, но според мен
Е,да ама да не забравяме ,че аз никога не греша...... говоря за моя бан
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
Кой е казал,че греша?
Дали ако го бях баннал щеше да си пусне оплакване?
Дали ако го бях баннал щеше да си пусне оплакване?
-
Roger - Потребител
SNAIP,аз ясно съм написал ,че говоря за моя бан ,а не за това демо.......
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
Miss Dupe 2011 написа:SNAIP,аз ясно съм написал ,че говоря за моя бан ,а не за това демо.......
Нито SNAIP нито който и да е,се съмнява в твоя бан на това IP.Много по интересно би било да видим и демото от бана му,за да съпоставим стила на играта му с това демо (моето).Но както и да е,знам,че няма да се наложи бан.Бих ви филмирал цялата му игра,но практически това е почти невъзможно да ви го предоставя и то с добро качество.
Аз в играта на този съм видял неща,които малцина могат да видят,повече няма да пиша по темата.
-
Roger - Потребител
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=9600 Да беше снимал и стийма му, със закупен ЦС е.....
темата остава отворена,за да се учите от VIP-a
Тези с опит по голям,нека гледат цялото демо,в началото нищо няма да видят.
Тези с опит по голям,нека гледат цялото демо,в началото нищо няма да видят.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
Doktora написа:http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=9600 Да беше снимал и стийма му, със закупен ЦС е.....
Нека се изкажат възможно повече хора. Ако за вас това е игра с WH, значи не ставам за админ тук.
100% съм сигурен, че демото е чисто. Залагам правата си!
Приключи ли темата с оставане на бана, моля Admin да отнеме администраторските ми права. Вече един път го направих в темата за мен viewtopic.php?f=72&t=5961&p=63922#p63922 Не искам да се повтарям.
Не проявявам детинщина, инат и прочие. Просто в този случай ще приема, че разбиранията ми за играта се разминават в голяма степен с тези на екипа на CSMegaGaming.com
Не влагам емоции и не притискам никого. Относно наказания потребител - нито го познавам, нито го зная.
Всеки да решава по съвест.
Надявам се мнението ми да не бъде редактирано от модератор.
Казусът за мен принципно е много важен и моля в последвалите коментари да не се обсъждат правата ми, а само и единствено предоставеното демо от Roger.
Оспорвам наказанието на потребителя по така представеното доказателство.
-
SNAIP - Администратор
22 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3