Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

банн

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: банн

Мнениеот Roger » 09 Сеп 2014, 18:55

Ex4e7o написа:чесно казано :) снимката я търсих но изчезна не ме питаи как но я няма първо я пратих на невидим по скипа но после прекъсна и не я отрих повече ама както и да е нема значение ако мислите че съм хак като се прибера ще ви дам ип-то с и ме баннете и решаваме проблема )

Усети,че нема лабаво тука и даде заден ход.Разбери ме едно нещо,не играй в тази верига с хак,защото тука има зрели хора ,които не може да излъжеш.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Мнениеот Doktora » 09 Сеп 2014, 22:33

Roger написа:
Ex4e7o написа:чесно казано :) снимката я търсих но изчезна не ме питаи как но я няма първо я пратих на невидим по скипа но после прекъсна и не я отрих повече ама както и да е нема значение ако мислите че съм хак като се прибера ще ви дам ип-то с и ме баннете и решаваме проблема )

Усети,че нема лабаво тука и даде заден ход.Разбери ме едно нещо,не играй в тази верига с хак,защото тука има зрели хора ,които не може да излъжеш.

Ще видя утре демото,че сега няма как просто,пийм.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот Vito » 09 Сеп 2014, 23:26

По скоро wall особено в последните врътки от демото на невидим,на вратите също флаш и го уби, после тъмно 1 пак флаш минава ти а мерника ти си седи върху него... аз не бих го махнал този бан.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Roger » 09 Сеп 2014, 23:33

Лошото тук е ,че виждам напредък в умението да се прикрива играта с уолхак,това е толкова опасно колкото и глобалния тероризъм,макар и в малки мащаби и интереси като в MegaGaming.Едни хора воюват на един фронт,други хора воюват на друг фронт.
И винаги има някакви инакомислещи (извратеняци),които пречат на доброто развитие в глобален мащаб.
https://www.youtube.com/watch?v=23lrZPAYwcw (beer)
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Мнениеот NEVIDIM » 10 Сеп 2014, 00:47

Сложил съм му бан за Wall хак...според мен играча е с хак,затова съм му сложил бана...въпреки,че въпросния играч до сега има 6 бана от различни админи...и все му махат бана...надявам се от екип банове да видят това което и аз...и да си почине 4 седмици както всички останали играчи нарушили правилата на форума и играта...
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот Ex4e7o » 10 Сеп 2014, 14:38

така ще го кажа на чист разбираем български не ми пука какво мислите просто не искам да споря :) иначе много добре знам че не играя с хак :) но добре сега съм си в нас ако искате ще ви дам реал Ип и готово просто ми писна да ме баннвате винаги безмислено но както и да ето
Аватар
Ex4e7o
Потребител
Потребител

Име в игра: Ex4e7o

Мнениеот Vito » 10 Сеп 2014, 15:52

Гледай сега както виждаш по горе от екипа по демото съм се изказал само аз,това не означава че няма да ти се маха бана,може преценката ми да е грешна може да съм объркал,някой от останалите колеги когато също види твоето демо може да прецени че си чист и да ти махне бана казвам по скоро wall защото има някои моменти от демото в които аз не мога да си обясня твоите убийства :) изчакай някой от останалите и стига си писал след всеки пост.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот Ex4e7o » 11 Сеп 2014, 01:25

добре братле :) спирам да драскам :)
Аватар
Ex4e7o
Потребител
Потребител

Име в игра: Ex4e7o

Мнениеот MORTAL » 11 Сеп 2014, 21:03

На Х където уби оня зад вратата, той се чу че тропаше и изведнъж спря, логично е да е там някъде. Щеше ли да се покаже на 1х зуум, ако знаеше че там са 2ма?
Само последното убийство на оня при кашона за ярд не ми стана ясно как стана, но само заради това не бих сложил бан. Вземете някакво решение и приключвайте темата.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Roger » 11 Сеп 2014, 21:27

MORTAL плашиш ме с това мнение.Ако изхода на темата не ме устройва,ще доставя факти.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Правилни банове