Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ - 1907

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура за Админ - 1907

Мнениеот Roger » 10 Сеп 2014, 17:59

kamikadze написа:винаги съобщаваш за хакери редовен си имаш ЗА от мен

Той съобщава за хакери но когато беше админ беше кръгла нула,а и дали тези хакери не са от неговото село,не мислите ли?
Много по добре се справя като не е админ и е много по полезен така.В крайна сметка ти админ ли искаш да станеш или искаш да помагаш на веригата.На мен не ми е ясно това,защото аз си мисля,че ти май искаш да си само "админ" и да гледаш играта на останалите през админския хак.Сигурен съм,че в момента в който отново ти дадат правата,ти ще спреш да си продуктивен.
Аз не бих ти дал каквито и да е права,така си си добре.
На твое място бих изчакал да ми се предложат права,което мисля е най правилното за теб.
Половината ти от написаното по кандидатурата ти не е писано собственоръчно от теб.
"10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- 10"
По добре не кани никой.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Roger

Мнениеот m3ry.jane » 10 Сеп 2014, 18:07

Против съм! Не бих ти гласувала доверие отново. Според мен само привилегиите ти като админ те интересуват, а не да помагаш.. Нагледахме се на "ранкерство", на мен повече циркове не ми се гледат!
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот ABC » 10 Сеп 2014, 18:44

Точно както споменаха по-горе...като админ не вършеше никаква работа и само интриги създаваше.Махнаха му правата и започна да се държи по-добре, но това не променя нещата!
От мен има НЕ !
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
Аватар
ABC
Потребител
Потребител

Име в игра: ABC

Мнениеот Ex4e7o » 10 Сеп 2014, 19:01

Офтопик:
хора ето още едно момче като мен което иска дадено нещо и вие му се ебавате секи заслужава 2 шанс но така както се изразява въпросния рогер ли е какъф е тоя измислен герой не мисля че е правилно от неговото село ее човек аз не съм от неговото село но за теб аз съм хакер момчето се постарало дайте му шанс :) се пак всеки прави грешки :)
Последна промяна Report на 10 Сеп 2014, 19:13, променена общо 1 път
Причина: Вие не може да давате мнение по кандидатури!
Аватар
Ex4e7o
Потребител
Потребител

Име в игра: Ex4e7o

Мнениеот nrjhs » 10 Сеп 2014, 20:46

ABC написа:Махнаха му правата и започна да се държи по-добре, но това не променя нещата!
От мен има НЕ !

Съгласен съм напълно с това изказване.Това, че се прави на примерен и си е оправил държанието през изминалия месец само за да има шанс за тази кандидатура, с нищо не променя факта, че се издъни тотално !
Мисля, че ако наистина искаш да помагаш на веригата, само заради веригата, а не заради някаква кандидатура която се готвиш да пускаш, сега си полезен.
По темата съм ПРОТИВ !
Изображение
Изображение
'77 '78 '81 '84 '05
Аватар
nrjhs
Потребител
Потребител

Име в игра: endz0nE

Мнениеот Faster » 10 Сеп 2014, 22:46

Защо чакате да ви се махнат правата , че да се държите по -добре?
Ако ти харесва и мислиш за доброто на веригата ще и помагаш като докладваш за хакери и имаш добро поведение
към потребители и хора от екипа на веригата .
Админ щом е преценил да ти махне правата значи си го заслужил .
От както съм в тази верига от него съм видял много търпение и бих го определил като толерантен човек както и хората от екипа към , който и аз се старая да вляза .
Нямам какво повече да кажа . Давам Не.
Faster

Мнениеот d3v1lk1nG » 10 Сеп 2014, 23:13

m3ry.jane написа:Против съм! Не бих ти гласувала доверие отново. Според мен само привилегиите ти като админ те интересуват, а не да помагаш.. Нагледахме се на "ранкерство", на мен повече циркове не ми се гледат!

същия отговор от мен
Аватар
d3v1lk1nG
Потребител
Потребител

Име в игра: d3v1lk1nG

Мнениеот BARCELONA FAN » 11 Сеп 2014, 10:43

Roger написа:
kamikadze написа:винаги съобщаваш за хакери редовен си имаш ЗА от мен

Той съобщава за хакери но когато беше админ беше кръгла нула,а и дали тези хакери не са от неговото село,не мислите ли?
Много по добре се справя като не е админ и е много по полезен така.В крайна сметка ти админ ли искаш да станеш или искаш да помагаш на веригата.На мен не ми е ясно това,защото аз си мисля,че ти май искаш да си само "админ" и да гледаш играта на останалите през админския хак.Сигурен съм,че в момента в който отново ти дадат правата,ти ще спреш да си продуктивен.
Аз не бих ти дал каквито и да е права,така си си добре.
На твое място бих изчакал да ми се предложат права,което мисля е най правилното за теб.
Половината ти от написаното по кандидатурата ти не е писано собственоръчно от теб.
"10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- 10"
По добре не кани никой.

Roger - оригинален и истинен както винаги...Напълно се съгласявам с написаното от теб!
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Doktora » 12 Сеп 2014, 23:42

dzak написа:
Admin написа: ...
Отдавна забелязах, че админа не си върши работа както трябва, но му дадох време и той не направи нищо по въпроса. Правата се спират и повече няма да толерирам подобно поведение.

За 1 месец се съмнявам да си научил нещо в повече. Всеки има право на втори шанс, но е прекалено рано за теб в този случай.
От мен имаш Против.

Да,прав си и аз мисля така.
Аватар
Doktora
Потребител
Потребител

Име в игра: Dido

Мнениеот mrtn » 15 Сеп 2014, 17:38

Офтопик:
15 Сеп 2014, 17:34
1. Ник с който играете в сървърите .s0f*Wishadowz
2. На колко години сте.18
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming.5месеца
4. От колко време играете ЦС.5 години
5. Предишен опит като Админ.Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.1-2 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/д2
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming-За да помогна в сървъра да се играе честно и спокойно.
9. Скайп за обратна връзка.mirenceto333
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-4-5
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. 5-6 пъти съм писал на админи когато има хакер
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.Казвам се Марто,от София съм,занимавам се с цс
МНОГО ПИЕ МНОГО СЕ БИЕ :D :D :D :D :D (giggle)
Аватар
mrtn
Потребител
Потребител

Име в игра: mrtn
facebook: ЛС :D

ПредишнаСледваща

Назад към Неодобрени кандидатури