банн
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
33 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: банн
ще има филми май (май,не е месец май).
казваш да пусна звука..ок: https://www.youtube.com/watch?v=3bCJfp-GV8c
-
Roger - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Roger
Ясно се чува този как идва и се спря зад вратата. Другия при него обаче не се чу добре в мелето. Това си е моето мнение, нека и други да се изкажат по демото, не само аз, ти и Вито.
Утре стана вдругиден
Doktora написа:Ще видя утре демото,че сега няма как просто,пийм.
Утре стана вдругиден
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL бана съм го слагал със звук...на няколко места се вижда наличието на Wall хак...не знам как гледаш демото и как го слушаш НО има наличие на хак...мое мнение...пък и е без значение дали ще му махнете бана на въпросния играч,защото той продължава да си играе в сървърати,понеже не бил в тях когато му е сложен бана...
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
аз съм казал на които трябва и на които вярвам че не съм си в нас и съм на китен така че да играя си но не ми е приятно да ме смятате за некакво си дете дето цъка постояно с wall и се дразня заради тва иначе много по добре ще ми е ако си изчистя името но заради тва трябва да се вземе некакво скапано решение което го чакам от 100 години малко е не приятно но нямам избор
-
Ex4e7o - Потребител
- Име в игра: Ex4e7o
Банът е наложен на това IP 84.54.158.122. Aко има двама потребителя с това IP по едно и също време,значи единия не си бил ти в игра.Единия явно е бил да ваканцува на Китен а другия може да е бил на Приморско или на Елените.
Само да те попитам,ти гледа ли демото на админа ? Според теб това на неговото демо твоята игра ли е ,твоят никнейм ли е? Ако можеш кажи кой е този играч.
Само да те попитам,ти гледа ли демото на админа ? Според теб това на неговото демо твоята игра ли е ,твоят никнейм ли е? Ако можеш кажи кой е този играч.
Последна промяна Roger на 12 Сеп 2014, 18:19, променена общо 1 път
-
Roger - Потребител
рогер брат аз бях мен баннаха не го и крия и от тва ип сигорно съм играл но не мисля че е заслужен бана
шото нали като те баннат има наи отгоре на сайта предупреждение и там пише едно аз си играех от китен бях си взел лаптопа
шото нали като те баннат има наи отгоре на сайта предупреждение и там пише едно аз си играех от китен бях си взел лаптопа
Последна промяна Ex4e7o на 12 Сеп 2014, 18:21, променена общо 1 път
-
Ex4e7o - Потребител
Ex4e7o написа:рогер брат аз бях мен баннаха не го и крия и от тва ип сигорно съм играл но не мисля че е заслужен бана
Аз виждам откровена игра с уолхак.Чест ти прави,че си призна,че си ти.Но мен да ме пързулкаш,че не си бил с уол..това не на мен.
-
Roger - Потребител
братле не искам да доказвам нищо на никого просто много добре знам че такива глупости не използвам така че не искам да те убедя в противното ако решите че съм хак и де докаже и кажете че е заслужен лично аз ще си ви дам ИП-то което е реал да ме баннете !
-
Ex4e7o - Потребител
Ex4e7o написа:братле не искам да доказвам нищо на никого просто много добре знам че такива глупости не използвам така че не искам да те убедя в противното ако решите че съм хак и де докаже и кажете че е заслужен лично аз ще си ви дам ИП-то което е реал да ме баннете !
На демото предоставено от администратора има наличие на wall,във този ред на мисли може да ми дадеш и другото ти IP-да го добавя в бан листа !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
33 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4