2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - На 13 години съм.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - От около 2 месеца.
4. От колко време играете ЦС. - От 3,4 години.
5. Предишен опит като Админ. - За съжаление нямам.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - Различно.В зависимост от деня.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ - CS BG MegaGaming Aim/Awp
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - За да има ред , дисциплина и чиста игра в сървърите , а и напоследък виждам играчи които си правят ранк , викат приятели и се пускат да се убиват.
9. Скайп за обратна връзка. - На ЛС.
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - Най - много 2-ма или максимум 3-ма.Почти всичките ми приятели вече не играят играта.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ - Когато е трябвало съм викал админ по steam или пък пускам теми във форума.
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - Казвам се Васил , от град София съм , на 13 години както споменах и по - горе. През свободното си време обичам да играя цс , да излизам с приятели и да играя футбол.
Офтопик: