Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ- Blackout

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за Админ- Blackout

Мнениеот Blackout » 25 Сеп 2014, 17:57

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming- mnogo sam slaP;pP
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ на 14 сам знам ,че сам под границата но наистина имам желание да сам част от вашия екип.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming- играя във вашия сървър от близо 3 месеца
4. От колко време играете ЦС.От 3 години
5. Предишен опит като Админ. Имам опит. Няма какво да изреждам, да правя реклама. Бил сам във доста ЦС вериги.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.Няма какво да се лъжа че по 5-6 часа ще стоя в сървъра. По 1-2 часа ще отделям, когато е наложително и 3. В сървъра
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/RATS
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming-Хубаво е да се поддържа някакъв ред в сървъра вечер когато почти няма админи, от страна на хакове, обиди и други тем подобни работи
9. Скайп за обратна връзка-jordan.karpachev
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- 3-4 зависи колко човека им се играе-
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/-несам подавал сигнали и затова се извинявам
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.-Зарибен сам по Цс интересно ми е постоянно се срещам сас нови играчи,От казанлък сам , Занимавам се да ходя на даскало :D
Аватар
Blackout
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Blackout

Re: Кандидатура за Админ- Blackout

Мнениеот zxcv ;> » 25 Сеп 2014, 18:18

Имаш нужда да прочетеш това отгоре до долу - viewtopic.php?f=12&t=70 Ще те разочаровам, но няма да бъдеш одобрен, засега.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Re: Кандидатура за Админ- Blackout

Мнениеот MORTAL » 25 Сеп 2014, 18:25

Не отговаряш на условието за годините. Под 16 г. вече админи не правим. Играй, забавлявай се и като му дойде времето опитай пак :)
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Назад към Неодобрени кандидатури