1: Какво ще стане другия път като решиш да "пробваш" как е с хака? Няма нужда да качвам демото с признанията, извиненията и обещанията, нали?
2: Докладвал си ми за хакери доста пъти - спор няма. Благодарни сме ти всички, които играем в сървъра.НО доста пъти(предполагам от яд, че някой те бие) се самоубеждаваш, че е хакер.
3. Може да не е често, но се изпускаш и обиждаш играчите от време на време.
Следователно -> имаш моето НЕ .
Кандидатура за админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
28 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
-
shit happens - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: shit happens
- ovcharov
- Потребител
- Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov
Re: Кандидатура за админ
SEXY_M написа:Твърдо Против!!!!!
Ето и мотивът ми
http://store.picbg.net/pubpic/B2/46/fcb ... fdb246.png
Нали знаеш, че същото се отнася и за теб?!
Faster написа:След като видях мненията на колегите давам и аз против!
Доста несериозно изказване... не би трябвало водещото да е мнението на другите а личните ти впечатления.
Ще изчакам и други мнения преди да взема окончателното си решение.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
shit happens написа:1: Какво ще стане другия път като решиш да "пробваш" как е с хака? Няма нужда да качвам демото с признанията, извиненията и обещанията, нали?
2: Докладвал си ми за хакери доста пъти - спор няма. Благодарни сме ти всички, които играем в сървъра.НО доста пъти(предполагам от яд, че някой те бие) се самоубеждаваш, че е хакер.
3. Може да не е често, но се изпускаш и обиждаш играчите от време на време.
Следователно -> имаш моето НЕ .
Точно това исках и аз да кажа. Въпреки,че не играя толкова често в Ратс,не съм сългасен да му се одобрява молбата. Някак си ми звучи извънземно,да е на 14 и да е играл цс от 6 години. Да,може да е играл от години макс две ама шест ми идва малко в повече. А и е още малък и няма да може да преценява кой е с хак. Без да ми се сърди давам стимулиращо НЕ
..because the night is dark and full of terrors..!
-
stefato - Потребител
- Име в игра: $tef@to
Офтопик:
Последна промяна dzak на 01 Окт 2014, 11:03, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Причина: Излишен коментар.
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Не играя в Rats, но имам наблюдение над теб и играта ти и според мен няма да можеш да се справиш с админството поради следните причини:
- моето мнение е че не разпознаваш хакерите, и всеки, който е по-силен играч от теб, го смяташ за хакер;
- държанието ти не е на ниво, защото когато се "изнервиш" почваш с обидите, а и колегите са цитирали твой коментар, в една тема, който не ми хареса.. ( Относно този твой коментар за екипа - тогава какво правиш сред некадърни админи, защо искаш да си част от този "некадърен" екип!? )
- и тази хронология от скайп: ти така ли процедираш, когато не можеш да убиеш някой!? Сега разбирам защо имаш толкова много те ban'ват, и защо постоянно искат демотата ти. ( Винаги съм смятала, че има нещо гнило в играта ти, ето че снимката потвърди мнението ми.. )
- и не на последно място: на 14 години си, ето затова "кипят нервите ти" и имаш огромно желание за победа..
От мен също имаш ПРОТИВ!
- моето мнение е че не разпознаваш хакерите, и всеки, който е по-силен играч от теб, го смяташ за хакер;
- държанието ти не е на ниво, защото когато се "изнервиш" почваш с обидите, а и колегите са цитирали твой коментар, в една тема, който не ми хареса.. ( Относно този твой коментар за екипа - тогава какво правиш сред некадърни админи, защо искаш да си част от този "некадърен" екип!? )
- и тази хронология от скайп: ти така ли процедираш, когато не можеш да убиеш някой!? Сега разбирам защо имаш толкова много те ban'ват, и защо постоянно искат демотата ти. ( Винаги съм смятала, че има нещо гнило в играта ти, ето че снимката потвърди мнението ми.. )
- и не на последно място: на 14 години си, ето затова "кипят нервите ти" и имаш огромно желание за победа..
От мен също имаш ПРОТИВ!
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
SEXY_M написа:Офтопик:
Написах го на лично, но ще го напиша и тук.
Имам предвид, че и ти си играл в нашите сървъри с хак, но това не попречи да ти се доверя а и ти доказа, че не съм сгрешил.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Искам да кажа, че тои ми изпрати хак.1 само ми досаждаше и го питах, за какво играе с хак в цсмегагаминг.И тои ми каза за да ги дразня.Тои продължи да ми спами и аз накрая му писах да ми даде хака.И си спомням, че хака беше bad boy 5.
сехи, защо не качиш снимка на всичко наше, където сме си писали и там де ми пращал хака.Или те е страх да си признееш да не изгориш
сехи, защо не качиш снимка на всичко наше, където сме си писали и там де ми пращал хака.Или те е страх да си признееш да не изгориш
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Личи от километри, че си на 14, което аз не го одобрявам, въпреки че Admin ти е позволил да пуснеш кандидатура, защото правилата са си правила, а също така ми се струва, че на тази възраст ще прекаляваш с правата и ще се правиш на важен с белите букви и други действия, изключения са тези, които се държат на ниво и са на тези години. И другото, което е - не веднъж си ме псувал в RATS, а и не само мен - хакер този, хакер онзи, а бе той не ме е гледал един рунд хакер съм бил - как го прецени не знам, разбирам да съм Speed хак, да, ама...
П.П. Не ти се мисля за по-силен, и не съм казал, че си ме мислил за Speed хак, просто по заобиколен начин повечето ти казахме, че не те искаме в екипа, защото просто не си за тук. И спри да отговаряш след всеки пост, това не е скайп чат.
П.П. Не ти се мисля за по-силен, и не съм казал, че си ме мислил за Speed хак, просто по заобиколен начин повечето ти казахме, че не те искаме в екипа, защото просто не си за тук. И спри да отговаряш след всеки пост, това не е скайп чат.
Последна промяна zxcv ;> на 01 Окт 2014, 14:57, променена общо 1 път
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
-
zxcv ;> - Потребител
- Име в игра: vijdam va dvoino ;x
Така е псувал съм те не отричам.Но не съм казвал , че си спеед, а валл.Това, че съм на 14 ти не можеш да кажеш какъв съм, защото не си ме виждал.А ти като си голям не се мисли за по-силен.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
28 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Неодобрени кандидатури