Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура за админ

Мнениеот XeLL4o » 01 Окт 2014, 15:45

Момчето е било баннван за игра с хак, също така има 2 предупреждения във форума( може би и повече от преди просто да са се махнали), не виждам как ще си върше работата като нито умее да си мери думите нито да разпознава хакери. Ранка му е на първо място и друго не го интересува. Няма смисъл и ограничени права да му се дават камо ли пълни.
Аватар
XeLL4o
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: XeLL4o

Мнениеот valkata12 » 01 Окт 2014, 16:24

Мога да разпознавам хакери.Бан имам, но не съм с хак.Това, че ти си ме баннал не значи, че съм бил хак .За езика съм съглесен псувам, но ако ми се даде шанс мога и да се променя
valkata12
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот ThorN » 01 Окт 2014, 17:46

m3ry.jane написа:Не играя в Rats, но имам наблюдение над теб и играта ти и според мен няма да можеш да се справиш с админството поради следните причини:
- моето мнение е че не разпознаваш хакерите, и всеки, който е по-силен играч от теб, го смяташ за хакер;
- държанието ти не е на ниво, защото когато се "изнервиш" почваш с обидите, а и колегите са цитирали твой коментар, в една тема, който не ми хареса.. ( Относно този твой коментар за екипа - тогава какво правиш сред некадърни админи, защо искаш да си част от този "некадърен" екип!? )
- и тази хронология от скайп: ти така ли процедираш, когато не можеш да убиеш някой!? Сега разбирам защо имаш толкова много те ban'ват, и защо постоянно искат демотата ти. ( Винаги съм смятала, че има нещо гнило в играта ти, ето че снимката потвърди мнението ми.. )
- и не на последно място: на 14 години си, ето затова "кипят нервите ти" и имаш огромно желание за победа..
От мен също имаш ПРОТИВ!

Цитирам колежката. На същото мнение съм. Поговорката "Вълкът козината си мени, но нрава не" говори ли ти нещо. Защото за мен е красноречива.. Не си готов да станеш админ според мен, първо успокои малко страстите, спечели доверието на колегите както и моето и тогава се пробвай отново.
Какво щеше да правиш ако те нямаше ?!
Аватар
ThorN
Потребител
Потребител

Име в игра: <-- Can`t Touch This !!!

Мнениеот valkata12 » 01 Окт 2014, 17:50

Ок :) . Аз нз дали ще пускам пак малко ми е неудобно да нахалствам.Като не стане няма да се мре сега. :)
valkata12
Потребител
Потребител

Мнениеот Admin » 04 Окт 2014, 09:19

Не заключвам темата защото за сега кандидатурата е висяща. Ще изчакам да видя още някой доклад и като натрупаш верни ще ти се доверя.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот valkata12 » 04 Окт 2014, 09:22

Ок :) благодаря ще се постарая :|
valkata12
Потребител
Потребител

Мнениеот Stelko » 12 Окт 2014, 11:37

Аз малко късно се "натрапвам" но все пак и аз да изкажа своето мнение. НЕ, през 5 минути се заяжда или с мен или с някой от играчите, доста често ми пиши на чата този хак, онзи хак. Не се отчайвай и аз бях на 14 пуснах кандидатура и не ме одобриха, ето ме сега на 16 и ме одобриха. Сега разбирам защо не ме одобриха на 14, бях зависим от това да победя, да съм велик с правата си, да ги е страх да стрелят към мен :D , но с годините се променяш ;) . Сигурен съм че ще пуснеш кандидатура след 1-2 години, но дотогава имаш моето НЕ .
Аватар
Stelko
Потребител
Потребител

Име в игра: CEBEPEH

Мнениеот Admin » 13 Окт 2014, 14:46

Събра само отрицателен вот и затова аз няма как да пренебрегна колегите. Прочети забележките, поправи се и опитай пак като му дойде времето.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Неодобрени кандидатури