Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Проблем с CS

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Проблем с CS

Мнениеот shit happens » 06 Окт 2014, 15:00

максимума е 999. Относно това за реалните стойности не знам какво ще рече, но има голяма разлика от 400 до 999.
На всеки cs, на който съм играл до сега съм ги въвеждал при всяко влизане. Освен на оригиналния, разбира се ;)
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: shit happens

Мнениеот MORTAL » 06 Окт 2014, 16:02

По подразбиране сървъра не дава повече от 400, това искам да кажа. Дали е 400 или 999 няма разлика, но 400 и 390 има разлика, ставаш по-бавен.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Roger » 06 Окт 2014, 20:50

Когато играта не е оригинална и защитена се случват такива неща,когато се влиза къде ли не.Имаш два варианта,или си купи оригинална игра през STEAM или просто се научи да следиш какво се случва в папка "cstrike".Влез в папка "cstrike" и ако има файлове от сорта "autoexec" ги премахни.За да не се случват повече проблеми с тези ти настройки така наречените на "уличен" език "диагоналите в цс-а",просто трябва да сложиш този файл който ти давам.Това е "userconfig.cfg" с правилно зададените стойности за тези команди.Просто сложи този файл в папка "cstrike" и си готов.Тези команди винаги ще се изпълняват когато влизаш или просто пускаш играта.Това е така,защото в края на всяко едно - "config.cfg" има следния текст: "exec userconfig.cfg", тоест така написано "config.cfg" е задължено да изпълни всички зададени пароли в "userconfig.cfg".
И още нещо! винаги пиши каквито команди и настройки искаш да имаш само в "userconfig.cfg".Не се подвеждай да слагаш cfg-та които не са от играта която имаш.

ето и това което ти трябва: http://dox.bg/files/dw?a=10c55a5320
Последна промяна Roger на 06 Окт 2014, 20:59, променена общо 1 път
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот Pyce » 06 Окт 2014, 20:58

Същото беше когато бях с клавиатура Х7 . Смених клавиатурата и се оправи хихихи . Ся кажи че си с такава :Д
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

Мнениеот [Anti]Killer » 06 Окт 2014, 21:29

Roger, нещата не стоят точно така. Дори и при оригинална игра стойностите могат да бъдат променени. Файлове от сорта "autoexec" не трябва да бъдат трити защото при следващо пускане на играта могат отново да бъдат създадени, а трябва да им се слага отметка Read-only за да не може да им се променя съдържанието. Командите които си сложил в userconfig си ги има в config файла така че може само да ги оправиш или добавиш, ако са изтрити. И защо да не слага cfg-та от друга игра? Аз лично съм ползвал едно cfg в различни едишъни на cs 1.6
Faster, пиши дали си оправил проблема.
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот Roger » 06 Окт 2014, 22:03

[Anti]Killer написа:Roger, нещата не стоят точно така. Дори и при оригинална игра стойностите могат да бъдат променени. Файлове от сорта "autoexec" не трябва да бъдат трити защото при следващо пускане на играта могат отново да бъдат създадени, а трябва да им се слага отметка Read-only за да не може да им се променя съдържанието. Командите които си сложил в userconfig си ги има в config файла така че може само да ги оправиш или добавиш, ако са изтрити. И защо да не слага cfg-та от друга игра? Аз лично съм ползвал едно cfg в различни едишъни на cs 1.6
Faster, пиши дали си оправил проблема.

Нито в оригиналната нито в неоригиналната игра има файлове от сорта на "autoexec.cfg".Такъв тип файл може да ти се натрапи от някой сървър ако не си с оригинална игра.Именно за това казвам,че ако си с неоригинална игра трябва да си винаги наясно какво се случва в папка "sctrike".Откакто се доверих на оригиналното копие на играта никога не съм имал подобен тип проблеми.Но и също така разбрах едно,че не бива да се пипа нищо по оригиналното cfg, което играта си е създала.Единствено може да си пишеш всичко каквото искаш само в "userconfig.cfg".Ясно ми е ,че се вписва и в cfg-то,но нещата са съвсем други.Откакто проумях това не съм докосвал оригиналното си cfg.
Задавал ли си си въпроса,защо всяко cfg започва с тези две изречения?:
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот [Anti]Killer » 07 Окт 2014, 01:34

Ти заговори за файлове от сорта на autoexec.cfg, аз само казах че триенето им не е добър вариант. А за конфигурациите, повечето от играчите предпочитат да си ги направят както им е удобно на тях. В нета е пълно с cfg-та на професионалисти разгледай и тях :)
А за двете изречения, знаеш ли какво означават двете наклонени черти отпред? :)
ИзображениеИзображение
Аватар
[Anti]Killer
Потребител
Потребител

Име в игра: [Anti]Killer

Мнениеот MORTAL » 07 Окт 2014, 07:16

За autoexec.cfg има два варианта, единия е да му изтриеш съдържанието и да му сложиш атрибут Read only. Другия вариант е като се появи да го триеш. Първия е препоръчителен, защото ако сървър опита да запише файл autoexec.cfg няма да успее, а ако файла е изтрит, тогава ще го направи. Така че можеш да направиш това с userconfig.cfg за което говори Roger, а за autoexec.cfg това за което говори [Anti] Killer.
Колкото до двете черти:
//
/* :) */
<!-- :D -->
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Faster » 17 Окт 2014, 12:58

nrjhs написа:И аз имах същия проблем, когато играех нон-стеам.На мен ми се оправи със следните команди:

cl_upspeed 999999
cl_backspeed 999999
cl_sidespeed 999999
cl_forwardspeed 999999

Проблема е че трябваше да ги пиша всеки път когато вляза в цс-а. :)

Всичките на веднъж ли трябваше да ги напиша
че аз тогава пробвах само с първия сега пак пробвах всичките почнах да пиша но истинската оправия стана като написах един след друг двата последни кода
cl_sidespeed 999999
cl_forwardspeed 999999
Faster

Мнениеот nrjhs » 17 Окт 2014, 13:05

При мен се оправи като ги написах всичките един след друг преди да влезна в някой сървър.
Не знам при теб как стоят нещата.Напиши ги всички и пиши дали си оправил проблема. :)
Изображение
Изображение
'77 '78 '81 '84 '05
Аватар
nrjhs
Потребител
Потребител

Име в игра: endz0nE

ПредишнаСледваща

Назад към Проблеми/Въпроси