Оплакване от админ SladuR
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Оплакване от админ SladuR
Този форум за какво е ? Нещо на теб влизали ти ,че коментираш ?
Офтопик:
- scientific
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: z1212121
scientific написа:
9. Всеки админ е ДЛЪЖЕН да влиза с админския си ник в сървърите на CSMegaGaming, без значение дали има или няма права в този сървър. Админ може да си смени ника само и единствено ако гледа играч който го съмнява а ако има админ в сървъра такъв влезе в последствие е длъжен да го информира кой е и кой гледа, т.е Админ може да е в сървърите с различен ник от Администраторския само докато е наблюдател.
Чети внимателно, ще го обясня като за дете. Почна да псуваш и обиждаш, че не съм го баннал (говорим за хакера). Човека беше на бомба и няма как да запиша демо, че е с хак. Това е правило за админите ( ти не си такъв). На следващият мап, човека си промени ника и продължи да играе без аим. Затова излязох и СИ СМЕНИХ НИКА. Влязох, играеше с уалл. Записах му демо и го баннах. Може да видиш в банлистата. Ника му е ;P Monichka ;P. За какви сървърни админи ми говориш, за какви глупости. Правилото е за всички АДМИНИ! Явно не можеш да го асимилираш. Написа 4 мнения без никакъв смисъл. Мога да ти дам скайп или емайл и да ти обясня точка по точка какво означават правилата на прост език.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
Ами добре мисли сега.. Аз как ще го разбера ,че е хакер когато е на БОМБА? ПОМИСЛИ ?
Офтопик:
- scientific
- Потребител
scientific написа:Ами добре мисли сега.. Аз как ще го разбера ,че е хакер когато е на БОМБА? ПОМИСЛИ ?
Админа трябва да направи демо преди да банне някой. Когато хакера е с айм, мерника му трепери като стреля. Но като е на бомба мерника не му трепери и не си личи айма.
9. Всеки админ е ДЛЪЖЕН да влиза с админския си ник в сървърите на CSMegaGaming, без значение дали има или няма права в този сървър. Админ може да си смени ника само и единствено ако гледа играч който го съмнява.
Както е казал колегата, сменил си е ника за да не го разпознае хакера. След това си е оправил ника и е наложил бан.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Аз питам ЗАЩО МЕ Е КИКНАЛ без ПРИЧИНА ? https://www.youtube.com/watch?v=bx7HiQO ... e=youtu.be
Офтопик:
Офтопик:
- scientific
- Потребител
Отново някой търси внимание...
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
За кво ми е вашето внимание ? кажи ми това? знаеш ли през къде ми е за вашето внимание?
Офтопик:
- scientific
- Потребител
Още колко време темата му ще е отключена вижте му грубото държание върху колегите и за 5 минутен бан който е изтекъл .
- Faster
Faster по-добре не пиши ! щом ОЩЕ не си разбрал за какво става дума !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДО ВСИЧКИ АДМИНИ --- viewtopic.php?f=2&t=7030
Кво мрън мрън но няма причина за кик-а ? за 2те гаг-а??
И пишете по темата какво е това "търсиш си внимание" ? Тука правила няма ли ? този раздел за какво е за красота ????
ДО ВСИЧКИ АДМИНИ --- viewtopic.php?f=2&t=7030
Кво мрън мрън но няма причина за кик-а ? за 2те гаг-а??
И пишете по темата какво е това "търсиш си внимание" ? Тука правила няма ли ? този раздел за какво е за красота ????
Офтопик:
- scientific
- Потребител
Ти май го играеш като циганите в България...
Те правата си знаят, а задълженията не.Престанете да се правите на "ощипани госпожички" и се дръжте като по-големи хора.Много хора сме тук, но това, че сме разделени под формата на админи и други подобни не означава, че трябва да се избием за най-малкото нещо.Много съм преглъщал и затварял очите, само и само да не стават дразги, било то с колеги или играчи.Хора сме и правим грешки.
Също така забелязвам, че играчи, които са били админи правят най-големите проблеми.Искам да си зададат въпроса - Ние като имахме права, безгрешни ли бяхме ? Или гледахме да избегнем от отговорност, че виждаш ли, по добре да не сме админи и да плюем по другите...
Никой не ангажирам с това мнение...то си е мое
Със здраве
Те правата си знаят, а задълженията не.Престанете да се правите на "ощипани госпожички" и се дръжте като по-големи хора.Много хора сме тук, но това, че сме разделени под формата на админи и други подобни не означава, че трябва да се избием за най-малкото нещо.Много съм преглъщал и затварял очите, само и само да не стават дразги, било то с колеги или играчи.Хора сме и правим грешки.
Също така забелязвам, че играчи, които са били админи правят най-големите проблеми.Искам да си зададат въпроса - Ние като имахме права, безгрешни ли бяхме ? Или гледахме да избегнем от отговорност, че виждаш ли, по добре да не сме админи и да плюем по другите...
Никой не ангажирам с това мнение...то си е мое
Със здраве
Когато вървиш, напред гледай: ако не намериш нищо, поне няма да се препънеш!
-
ABC - Потребител
- Име в игра: ABC
23 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3