1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming-DE$$KKO
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/-27
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming-3-4 месеца
4. От колко време играете ЦС.-От много време но бях спрял за около 2 години
5. Предишен опит като Админ.Имам
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.-Винаги щом мога
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ.-Dust_2 ONLY
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming-много пъти се е случвало да няма админ и да има хакери които развалят играта.
9. Скайп за обратна връзка.-deso_gangstera
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-ами никои тъй като никои мой приятел на играе цс
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ.-писал сам директно на админи.
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.-От София сам,работя като автокозметик и свободното си време прекарвам или с приятели или (в повечето случай)пред компютъра.
Кандидатура за Админ - DE$$KKO
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
DESSKKO - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: както дойде
Re: Кандидатура за Админ - DE$$KKO
Не са минали 2 месеца от предишната ти кандидатура!!! /viewtopic.php?f=57&t=7061&p=70160#p70160
Запознай се с правилата и условията за кандидатура... viewtopic.php?f=12&t=70
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Това го оценявам: "10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-ами никои тъй като никои мой приятел на играе цс". Честността е равна на доверие,което в среда на мислещи хора води до прогрес а от там и до успех.
Когато спазиш необходимите изисквания за кандидат админ,не се притеснявай да подадеш отново кандидатурата си.И се надявам,че ще сведеш правописните грешки до минимум (това е в твой +).
Ако мнението ми ти е станало интересно или провокативно,бих желал да споделиш защо имаш желание да играеш в сървър с хакери,което пък те кара да ставаш админ? Не е ли по-лесно да се играе в сървър без хакери и да не се налага да се кандидатираш за дейност ,която би те натоварила и отвличала вниманието от любимата игра?
Това: "работя като автокозметик..." представих си,че вадиш космите от ауспуха на някоя Q седмица с модерен AutoTrimR от V.A.G. Group.
Надявам се да не се вържеш на хумора ми
Когато спазиш необходимите изисквания за кандидат админ,не се притеснявай да подадеш отново кандидатурата си.И се надявам,че ще сведеш правописните грешки до минимум (това е в твой +).
Ако мнението ми ти е станало интересно или провокативно,бих желал да споделиш защо имаш желание да играеш в сървър с хакери,което пък те кара да ставаш админ? Не е ли по-лесно да се играе в сървър без хакери и да не се налага да се кандидатираш за дейност ,която би те натоварила и отвличала вниманието от любимата игра?
Това: "работя като автокозметик..." представих си,че вадиш космите от ауспуха на някоя Q седмица с модерен AutoTrimR от V.A.G. Group.
Надявам се да не се вържеш на хумора ми
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Помагаш доста на веригата,редовен,честен играч.
Въпреки че не си спазил условията,но имаш доста доклади в чата и спрямо държанието ти в сървърите ти казвам ЗА.
Както се вижда,админите по сървърите не сме много редовни,така че твоя опит ще ни е от полза.
Въпреки че не си спазил условията,но имаш доста доклади в чата и спрямо държанието ти в сървърите ти казвам ЗА.
Както се вижда,админите по сървърите не сме много редовни,така че твоя опит ще ни е от полза.
-
Doktora - Потребител
- Име в игра: Dido
SEXY_M написа:Не са минали 2 месеца от предишната ти кандидатура!!! /viewtopic.php?f=57&t=7061&p=70160#p70160
нали ми казаха да пусна след като минат 2 месеца от регистрацията ми.Сега пък от последната ми кандидатура я се разберете от кое последно...
След неодобрена кандидатура, играча може да пусне нова, но не по рано от 2 месеца от отхвърлянето на първата.
Последна промяна Doktora на 25 Окт 2014, 20:30, променена общо 1 път
Причина: Това искаше да ти обясни.
Причина: Това искаше да ти обясни.
-
DESSKKO - Потребител
Против: Поведението му под всякаква критика
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
awaq написа:Против: Поведението му под всякаква критика
Xax и какво ми е на поведението в последните 3 месеца че не се сещам....
-
DESSKKO - Потребител
Няма му нищо на поведението.Държи се много културно бих казала.Не съм имала проблеми с него като го засека в д2.Просто не е разбрал кога може да пусне кандидатура.Пас съм,понеже не влизам много последните две седмици.Успех!
Силната жена е толкова отблъскваща за мъжа, колкото слабият мъж за жената...
-
uzurpatorka - Потребител
- Име в игра: uzurpatorka
Срока от 2 месеца се счита по два параметъра. Първо се взима под внимание 2 месеца от регистрацията. След това както в случая, от предходната отхвърлена кандидатура.
Пример : Аз съм регистриран преди 4 месеца. Сега кандидатствам за Админ и кандидатурата ми се отхвърля. За да добия право на нова трябва да изчакам 2 месеца от пускането на предната. Като по принцип по редно е да се изчакат 2 месеца от датата на приключване на предходната тема.
Считам темата за приключена и неотговаряща на изискванията. По тази причина тя бива прехвърлена в неодобрени и потребителят има право на нова кандидатура не по рано от 26.12
Пример : Аз съм регистриран преди 4 месеца. Сега кандидатствам за Админ и кандидатурата ми се отхвърля. За да добия право на нова трябва да изчакам 2 месеца от пускането на предната. Като по принцип по редно е да се изчакат 2 месеца от датата на приключване на предходната тема.
Считам темата за приключена и неотговаряща на изискванията. По тази причина тя бива прехвърлена в неодобрени и потребителят има право на нова кандидатура не по рано от 26.12
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури