Предлагам на вашето внимание следното ,който играе Gungame може тука да слага снимки от играта си да видим кой с колко победи има и така да си направим всички любители на тая игра един Ранк .Даже може на всеки 24 часа да публикувате снимка с последните ви победа ,за да видим кой най -много е направил за деня победи ! Който желае да участва
http://prikachi.com/images.php?images/27/7689027O.jpg
На моята снимка съм оградил къде да видите колко победи имате общо ,не се срамувайте да качвате снимки дори и да имате и 10 победи ! Всеки в началото е бил Бот ,но ако искаш да се научиш да играеш тая игра това може да те стимулира ,а ако имаш въпроси относно с какви настройки играя аз или някой по-добър ,можеш на мен лично да ми пишеш на ЛС за връзка и бих ти помогна с каквото мога ,дано и другите го направят !
Аре да видим кой колко е добър и моля без обиди под постовете!!! А който има и яко демо според него с невероятно меле или да е спечелил с красива игра или с голяма разлика също може да качва тука снимки или демо!!! Успех геймари !!!
За играчите на Gungame
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
rk2k - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: rk2k
Re: За играчите на Gungame
Аз за 24 часа горе долу 13 победи мога за сега :
http://prikachi.com/images.php?images/149/7691149X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/149/7691149X.jpg
-
rk2k - Потребител
А аз имам проблем с победите - не ми ги отчита или всеки ден ми ги нулира...
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
BARCELONA FAN написа:А аз имам проблем с победите - не ми ги отчита или всеки ден ми ги нулира...
Аз имам същия проблем , но не ми ги нулира всеки ден , а всеки път когато вляза.Реснати точки и победи с всяко ново влизане в сървара...
- ovcharov
- Потребител
- Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov
Лошо ! Трябва главния да оправи плънига или мода ,защото забелязах и друго не ми дава поредицата от победи! Аз правя 4 или 5 подред победи ,а ми изписва че има само 1.Бих дал инфо на главния как да го оправи ,но вече не знам дали да го направя че да не мее накажат ,че всякаква намеса тука се води като "много знаеш затварай си устата или не ни поучавай ние сме богове",а реалността е друга ,5% знаят какво правят другите се питам дали админа е бил пиян кога ги е правил ??? Затова ще си замълча и някой ако иска съвет как да се оправи да ми пише на ЛС .
-
rk2k - Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1