Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за Админ - Headoff* STI

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатура за Админ - Headoff* STI

Мнениеот The_Joker » 22 Ное 2014, 16:54

Здвавейте, CS Mega Gaming
1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - Headoff* STI
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - 16
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - 1 година
4. От колко време играете ЦС? 4-5г.
5. Предишен опит като Админ - Да, в knife server
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.- През седмицата 1-2ч., а събота и неделя 4-5ч. може и повече.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. - CS MegaGaming RATS
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming- Аз искам да съм админ във вашия сървър, за да помагам на екипа Ви с хакерите, невъзпитаните играчи и с каквото мога.
9. Скайп за обратна връзка. pembal1
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - 10-15
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/- около 12-18 , на админ.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- Аз съм от гр. Тутракан, казвам се Михаил и съм ученик. Занимавам се с акваристика, риболов и колекционирам железни колички.
Аватар
The_Joker
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: >STI<||DrEgErA xD

Re: Кандидатура за Админ - Headoff* STI

Мнениеот valkata12 » 22 Ное 2014, 17:30

Против, защото само 1 е докладвал за хакери, а и има малко мнения и те са за лафче повечето. И мисля, че още не е готов за админ и не прави баланс и забележки и пак казвам, няма сигнали от него за хакери.
valkata12
Потребител
Потребител

Име в игра: ,

Мнениеот zxcv ;> » 22 Ное 2014, 17:43

valkata12 написа:Против, защото само 1 е докладвал за хакери, а и има малко мнения и те са за лафче повечето. И мисля, че още не е готов за админ и не прави баланс и забележки и пак казвам, няма сигнали от него за хакери.

Не прави баланс? Не прави забележки? Има малко мнения и повечето са в "Лафче"? - Ти шегуваш ли се? Как да прави баланс и забележки, като не е админ - нека ми направи забележка някой примерно потребител, като мен и двамата да не сме админи - ще му кажа да иде да пие една студена вода и да ляга.. Също така щом е казано, че трябва да имаш 10 мнения, за да отговаряш на изискванията, а той има 12, тебе не те засяга къде са му, защото те са отчетени. Когато не искате някой да е админ просто си го признавайте, а не ми търсете някакви тъпи оправдания и доказателства без покритие, защото сте смешни. Аз съм ЗА, защото ми направи добро впечатление преди малко, когато играх в сървъра, също така си горе долу редовен - успех!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот valkata12 » 22 Ное 2014, 17:48

Добре виж това : /viewtopic.php?f=90&t=4269&p=51605#p51605
и лъже даже и аз не съм админ , ама съм правил забележки и съм минавал от другия отбор за баланс без да съм админ :)
valkata12
Потребител
Потребител

Мнениеот zxcv ;> » 22 Ное 2014, 21:05

Какво да му гледам само погледни как пише и е на 15... Няма какво да те коментирам тебе, добре че ти подсказаха в чата, две думи на кръст не можа да кажеш, за да се обосновеш защо не искаш да е админ и с някакви мрънкания си се изказал - видях те миналия месец колко си учтив, възпитан и колко ти пука за сървърите, когато не бях с админския ник и ругаеше на ред. За пореден път парите са фактор в живота ни - едно мизерно смс-че от на тате или мама телефона и вече имате правото да коментирате навсякъде за щяло и нещяло, което никак не се харесва на много народ!
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот shit happens » 22 Ное 2014, 22:38

VIP статуса му беше награда от турнира, но все пак темата не се отнася за валката и неговото поведение. Това с парите на мама и тате и техните телефони ...
А за кандидатурата - редовен си STI, всеки ден те виждам, добър играч си (според мен), но не съм получавал доклади или поне искане да погледна някой съмнителен. На този етап, от мен имаш НЕ, но бих се зарадвал да те видя в екипа след време.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот the mighty » 23 Ное 2014, 00:03

Против, лъжеш за годините !
edit by Report
Аватар
the mighty
Потребител
Потребител

Име в игра: edited

Мнениеот B!@De » 23 Ное 2014, 01:11

the mighty написа:Против, лъжеш за годините !

Как разбра, че лъже за годините? Ако е роден през ноември месец не лъже за годинте. В тази тема /viewtopic.php?f=90&t=4269&p=51605#p51605 поста е от октомври и още не навършил 15.
Иначе по темата съм ПАС.
Аватар
B!@De
Потребител
Потребител

Име в игра: B!@De

Мнениеот valkata12 » 23 Ное 2014, 09:46

zxcv ;> написа:Какво да му гледам само погледни как пише и е на 15... Няма какво да те коментирам тебе, добре че ти подсказаха в чата, две думи на кръст не можа да кажеш, за да се обосновеш защо не искаш да е админ и с някакви мрънкания си се изказал - видях те миналия месец колко си учтив, възпитан и колко ти пука за сървърите, когато не бях с админския ник и ругаеше на ред. За пореден път парите са фактор в живота ни - едно мизерно смс-че от на тате или мама телефона и вече имате правото да коментирате навсякъде за щяло и нещяло, което никак не се харесва на много народ!

Аз и да не бях вип пак мошеше да си напиша менеието, само където щяха да го задраскат :)
valkata12
Потребител
Потребител

Мнениеот MORTAL » 23 Ное 2014, 14:05

Офтопик:
valkata12 написа:Аз и да не бях вип пак мошеше да си напиша менеието, само където щяха да го задраскат :)

Да щяха да го задраскат, да ти сложат предупреждение, а гледай да ги събереш три, какъв бонус се получава тогава...

По темата: Хубаво е когато човек е грамотен. Още по-добре е когато разбира от играта и е редовен. "За"
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Следваща

Назад към Неодобрени кандидатури