Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от админ Mortal

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от админ Mortal

Мнениеот starix » 31 Дек 2014, 12:51

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: LEGENDATA
2. Вашето IP: 213.16.39.14
3. Nickname на администратора: Mortal
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Бан пермаментно за реклама, която е биндната и само един път съм я пуснал без да искам(биндната с Enter, но вече не е)
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): може първо да ме кикне или предупреди или да ме слейне, но не и да ме банне направо пермамент (shake)
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо: http://dox.bg/files/dw?a=85bb2aac0c
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Никой, конзолата.
Аватар
starix
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: LEGENDATA e TuK <BiH

Re: Оплакване от админ Mortal

Мнениеот rk2k » 31 Дек 2014, 13:29

Ако си и ти от екипа по Реклами ,аз лично ви пращам за по една седмица да си помислете да ли ще се правите на тарикати!!! Ето още двама групата ,а може да сте един и същ с динамично IP.

http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=11958
http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=11951

Само да ти кажа хората така не се вързват да играят хора в нови сървари чрез реклама.Идват да видят и като се убедят че сте зле ,пак се връщат там където има хора ФАКТ!!! Само ядете банове и ревете .Весело посрещане на Нова Година в празните ви нови сърввари
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот starix » 31 Дек 2014, 14:09

Ние сме много приятели с едно IP явно и те цъкат тук в тази верига, но както и да е :)
Аватар
starix
Потребител
Потребител

Мнениеот Faster » 31 Дек 2014, 15:09

Легенда Bate SA да ти говори нещо не е бинднато аз съобщих на колегата как привикваш хора в сървъра си доказал съм го със снимка и демо . По приятелски ги кани твоите приятели за това има много социални мрежи
Faster

Мнениеот starix » 31 Дек 2014, 21:08

Добре аз играя в сървъра от няколко дни и до сега не съм рекламирал нали ви казвам някой от мойте приятели може да е, но не с моя ник защо сте баннали мен 8) нали ви казвам все едно ;) (smoking), дори тези посочените горе баннати с същите айпита не ги познавам не са от мойте приятели ;)
Аватар
starix
Потребител
Потребител

Мнениеот Faster » 31 Дек 2014, 21:46

Явно трябва пусна снимките и в тая тема. Говорих с колегите ако решат да вземат мерки и това са те ако имаш оплакване то е от мен!
222.jpg
123.jpg
Faster

Мнениеот mrtn » 31 Дек 2014, 22:46

Faster написа:Явно трябва пусна снимките и в тая тема. Говорих с колегите ако решат да вземат мерки и това са те ако имаш оплакване то е от мен!
222.jpg
123.jpg

Ще подкрепя faster защото ти пита нас за 3 в 3 и ние ти казахме питаи Амон ,но ти каза аре де имам съръв и започна да се фукaш и да пускаш реклами .

Мисля , че само лъжеш с тези твои приятели мисля бана да ти остане :D
МНОГО ПИЕ МНОГО СЕ БИЕ :D :D :D :D :D (giggle)
Аватар
mrtn
Потребител
Потребител

Име в игра: mrtn
facebook: ЛС :D

Мнениеот starix » 01 Яну 2015, 00:43

Ти ме попитам за сървър и аз ти казах, че имам а този сървър е за 5он5 помисли малко за какво ми са хора вътре правим "clan war" вътре, а ти не каза дай ми айпито, а името на сървъра как е ясно ми е мислиш си, че сървъра е масак,но не ме засяга правете квото искате, а ти "Faster", просто си отбелязал сцените явно това е нагласено да ме пита как се казва сървъра я виж по-долу съм писал "ЗА?" просто, за да снимаш и да имаш още доказателства просто, защото неможете да биете на 5он5 ли го правите това "ХАХА" много сте зле чесно ви казвам. Това според мен е принуда принудил ме се да кажя как се казва сървъра, за да имаш доказателства хаха какво толкова съм ти направил. (whew)
Аватар
starix
Потребител
Потребител

Мнениеот mrtn » 01 Яну 2015, 01:34

starix написа:Ти ме попитам за сървър и аз ти казах, че имам а този сървър е за 5он5 помисли малко за какво ми са хора вътре правим "clan war" вътре, а ти не каза дай ми айпито, а името на сървъра как е ясно ми е мислиш си, че сървъра е масак,но не ме засяга правете квото искате, а ти "Faster", просто си отбелязал сцените явно това е нагласено да ме пита как се казва сървъра я виж по-долу съм писал "ЗА?" просто, за да снимаш и да имаш още доказателства просто, защото неможете да биете на 5он5 ли го правите това "ХАХА" много сте зле чесно ви казвам. Това според мен е принуда принудил ме се да кажя как се казва сървъра, за да имаш доказателства хаха какво толкова съм ти направил. (whew)

Решението на мен е бана да остане няма как да си банат ако не си нарушил правилата МОРТАЛ му имаме доверие.Трябва бана да е остане.
МНОГО ПИЕ МНОГО СЕ БИЕ :D :D :D :D :D (giggle)
Аватар
mrtn
Потребител
Потребител

Име в игра: mrtn
facebook: ЛС :D

Мнениеот Faster » 01 Яну 2015, 01:50

Ние не сме никакви да казваме на Mortal какво да прави той решава дали дали е основателна молбата за премахване на бана .
Faster

Следваща

Назад към Правилни банове