Здравейте !
Имам едно предложение към админите в класик сървъра. 3а да играта да върви по-добре и да бъде по-приятна , да няма често нервни и обидни изказвания от играчи , предлагам следното. Когато някой мята флаш умишлено и флашва съотборниците си да бъде предупреден един път и след това при повторно флашване да бъде слейнат и при 3-то кикван и така по реда на нещата. Като флашва без да иска да бъде предупреден два пъти и на третия път слей , 4ти кик и т.н.
Същото бих предложил и за играчите които умишлено блокират някои вход или изход с цел забавяне и подобни.
Според мен така играта ще бъде по приятна и изчистена. Ще се намалят и обидите от играчи често флашвани и блокирани поради некадърност или слаба игра на други , който често правят и такива неща умишлено. Също така и хората който не умеят да мятат флашки по този начин ще внимават много повече , което ще допринесе да се научат да го правят както трябва.
Благодаря ви.
Предложение за класика
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Предложение за класика
unfuckable
-
ONE MAN ARMY - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ONE MAN ARMY
Re: Предложение за класика
Това според теб означава,слабите играчи по добре да не влизат в сървъра.Нещо си се объркал,това там е война и не всеки е прецизен в играта следователно има жертви и косвени такива.Админите си знаят работата.
]
-
rapara76 - Потребител
- Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches
Това което предлагаш, го има описано в чл. 4 от Правилата за игра в сървърите, както и в т. 7 от наказанията които админ може да налага на играчите
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Еми това означава , че никой не прави нищо по въпроса. Защото никога не съм видял да има санкция за подобно нещо. Постоянно се флашва , даже и при уведомяване на админа нищо не се прави по въпроса , няма дори предупреждение.
Много пъти съм виждал да се блоква и да се флашва и умишлено и без да искат. На тези който без да искат го правят им е простено. Но почети всеки ден по 5/10 пъти ми се е случвало на мене лично да ме флашват. Цялата игра ти се скапва , ядосваш се... Направо не се играе. Казвал съм на админи който са били в играта на момента да направят нещо по въпроса и изобщо даже и не получавам отговор. Те си знаят работата. Не искам да им се бъркам , но това което пиша е факт. Не се взимат никакви мерки по тоя въпрос , писал съм по време на играта много пъти на различни админи , но без никакъв резултат , най - много като се изнерви човек след поредния флаш и каже някоя глупост да получи самият той гаг. Тези който си мятат флашки без да се съобразяват изобщо не им се търси отговорност за действията това ми е мисълта !
Много пъти съм виждал да се блоква и да се флашва и умишлено и без да искат. На тези който без да искат го правят им е простено. Но почети всеки ден по 5/10 пъти ми се е случвало на мене лично да ме флашват. Цялата игра ти се скапва , ядосваш се... Направо не се играе. Казвал съм на админи който са били в играта на момента да направят нещо по въпроса и изобщо даже и не получавам отговор. Те си знаят работата. Не искам да им се бъркам , но това което пиша е факт. Не се взимат никакви мерки по тоя въпрос , писал съм по време на играта много пъти на различни админи , но без никакъв резултат , най - много като се изнерви човек след поредния флаш и каже някоя глупост да получи самият той гаг. Тези който си мятат флашки без да се съобразяват изобщо не им се търси отговорност за действията това ми е мисълта !
Последна промяна ONE MAN ARMY на 06 Яну 2015, 14:16, променена общо 2 пъти
unfuckable
-
Относно коментара на рапара...
Ти си се объркал пич. Слабите играчи нека си влизат да си играят. Като не може да мята флаш , да не си купува. Като си купи и се стреля с някой сам да си го мета... Като покрай него няма други който може да флашне... Мисълта ми е да се научат да се съобразяват с останалите играчи , а не да им развалят играта по този начин с безразборното мятане на флашки. Да си играят колкото си искат слабите играчи не ми пречат.
Ти си се объркал пич. Слабите играчи нека си влизат да си играят. Като не може да мята флаш , да не си купува. Като си купи и се стреля с някой сам да си го мета... Като покрай него няма други който може да флашне... Мисълта ми е да се научат да се съобразяват с останалите играчи , а не да им развалят играта по този начин с безразборното мятане на флашки. Да си играят колкото си искат слабите играчи не ми пречат.
unfuckable
-
Наказва се само нарочното флашване, некадърната употреба на флаша не се наказва.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
-
ONE MAN ARMY написа:Еми това означава , че никой не прави нищо по въпроса. Защото никога не съм видял да има санкция за подобно нещо. Постоянно се флашва , даже и при уведомяване на админа нищо не се прави по въпроса , няма дори предупреждение.
Мойче не веднъж съм се отзовавал на фактите и съм slay-вал играчи било то за флаш или запушване на вход/изход. Така това го правя.... обаче идва и другото.. Когато кажете ей този ме запиши на ей този вход.. аз обикновено минавам спец и наблюдавам понеже не мога се доверя ей така на някого за да slay-на друг и на финала да излезна аз лошият... Дори когато някой е афк аз се връщам до базата проверявам и чак тогава действам !
Какво щеше да правиш ако те нямаше ?!
-
ThorN - Потребител
- Име в игра: <-- Can`t Touch This !!!
ONE MAN само отговори ходил ли си казарма.Тук не е като отряди за бързо реагиране,нон стоп се грещи в играта.Вратите е масово да се запушват,защото тръгне ли стадото няма спиране 2-3 падат и се оправя положението но ти не мислиш по този начин.Никой не е перфектен.
]
-
rapara76 - Потребител
- Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches
Добре , добре аз греша вие сте прави... ThorN съгласен съм с теб. Проверката е висша форма на доверие. Винаги трябва да се проверяват тези неща , даже по няколко пъти. Просто ми е писнало на **** от тези където ми метат флашки почети всеки път на ръша ми съм флашнат от мой съотборник и вместо да ги изненадам или да ги избия те ме килват заради тези нескопосани флашки. Това беше главното нещо , за което започнах темата. Просто е много изнервящо да те флашват така долно и да ти развалят играта. Нямам нищо против някой от админите или нещо подобно. Просто яко се вбесявам , че не се научиха тези ламери да метат флашки и само ме флашват така , прецакват ме , а те си продължават да си бръмчат безнаказано по мапа. Но явно няма какво да се направи против такива индивиди...
unfuckable
-
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming Classic