Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от r2kk

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от r2kk

Мнениеот Faster » 15 Яну 2015, 02:55

rk2k един съвет човека нарочно не ти отговаря гледа ти сийра явно има нещо против теб и е чакал да се издъниш , че да те злепостави тука и ти си му се вързал на номерата . Най - вече слап а не ми хареса пречиш му на играта , а на нас не ни е това работата колкото и лошо да се държат с нас потребителите не трябва се подаваме на провокация а ти приятелю можеше просто да му кажеш , че няма да му кажеш вместо да му гледаш сиира .
Заставам за гърбът на колегата си и смятам , че не е направил кой знай какво , че да бъде наказван ако това очакваш ти .
Сигурен съм , че друг път няма се подведе на потребители като теб . Оставям от тук нататък по главните от мен да ти кажат решението си :)
Faster

Предупреждения: 0

Мнениеот rk2k » 15 Яну 2015, 03:04

Ей голям тарикат си Scientific :D И бан имаш тука ,ма ти още 2 ма като теб няма да се спрете с глупостите!!!Значи пиша ти на видно ,после ти пиша не да правя спам на amx_psay кой си и ти правя в момента slap ,за да видиш какво съм писал ,че има играчи не гледат чата по време на игра с тази цел било , а не било нарочно и заради това не съм де дигнал в въздуха или да съм ти набил 95dmg нали ? Не съм ти попречил да спечелиш играта нали? Ма ти никога за това няма да станеш голям играч и човек ,защото търсиш интригата само !!! Я кажи за следващия мап ,там запазели демото а? Не си нали ,като влезнах в игра и те заклах 2 пъти и то накрая за win ,как тогава си изтърва нервите ,като нарочното те провокирах на края "Kade we "и какво написа ,"при майка ти" така ли беше а? Ма е лесно да избереш точното демо когато се почуствал засегнат ТИ ,нали ! А аз че цял ден банвам хакери ,кво ти дреме на тебе нали ! Че днес имаше толкова хакери че не знам спек ли да седя ,да играя ли , да лъжа в къщи че имам работа на компа и да ми пилят на главата и в къщи и такива като теб .Ей мръсника преди да умре винаги гледа да хване някой за ръката да го повлече надолу с него .Ма знаеш ли какво и админ да не съм пак ще те цепя и ти пак ще ме псуваш ,то ти така ще си вървиш ,аре с здраве и като не съм админ ще ти пиша лично да дигнеш банкет !!!!

П.С.Всичко това го написах без да гледам демото което ще качиш,и без да чета коментарите ,направи си сметка колко си ми добре познат :)
Последна промяна rk2k на 15 Яну 2015, 03:17, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот rk2k » 15 Яну 2015, 04:15

b0neff написа:Само това ШИ кажа: Животът е като огледало, ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото.

Офтопик:
Друго си е да си админ .. Гаг-ваш кик-ваш тези,които нарушават.. А когато не беше админ тогава какво правеше ?

Човек може 3-4 пъти да пише .. какъв е този спам?

SEXY_M Какво стана толкова го искаше това оплакване пък никъде те няма ;( :( :S (yawn) :( (doh)

Защо като толкова ревеш ,че се теб наказват тука и в сърварите ,а не качи следващото демо а?
Там където падаш ,и от яд че загуби ме обиди накрая и веднага излезе да пуснеш тема :D Ей колко е елементарно го даваш само !Дай и това демо де !

Спокоен да си само, аз ще си понеса наказанието какво и да е ,ма ти се научи на човешко отношение и се научи да падаш ,защото и аз да не съм админ тука ,някой друг щете накаже и пак ще ревеш ! Това ти е смисъла да шаваш по земята ,само мръсно нали?! Само ще ти кажа защо те питах кой си ,защото те гледахме с колеги 3 мапа и като видяхме че не си хак,аз реших да те попитам кой си,а ти какво си мислил ,да ме злепоставиш ,а аз тъй като да не изядеш бан ,защото има само 3-4 играчи който играят добре по този начин и да не стане гаф ,реших да те питам.
.Е браво GG ,успя (clap) (clap) (clap) Аз само за твое сведение не се крия зад никове постоянно ,и админ и да не съм админ играя с моя ник да знаят хората кой съм ,да не създавам главоболия на тях и на мен ! Е то ти един друг пример с играч който харесвам kido :
/viewtopic.php?f=49&t=7659#p75049
Добър играч ,пуснал е даже кандидатура за админ и аз съм подкрепил ,защото имам мото "Добър играч =Добър админ" ма май ще го сменя ,защото като добри играчи като теб ,него и други вместо да помагате да е чисто за да играем спокойно и да си правим кефа ,вие само интриги .Сега даже ще влезна в кандидатурата му да се откажа от подкрепа та си към него !Аре танцувай радостния танц на малката си житейска победа "направих мръсно за пореден път"
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот rk2k » 15 Яну 2015, 04:24

b0neff написа:Ти сам си казваш ,че аз не губя .. сега пък това от къде извади ,че съм губил ???? хахаха Ти какво написа и къде го написа това спомена ли го ??? Това не се води като провокация нали ? хахаха само аз правя провокациите и тем подобни неща мм ??

Аве нали знаеш че може да се изкара целят чат ! Защо ще занимавам хората с глупости ,пък и ти чети аз горе съм го написал какво съм казал на чата
"Къде ве"
А ти :
"При майка ти "
Кое нормалното от двете ,а ? Аз та питам като си голям защитник на правата защо не качи демото където от яд обиждаш ,но то не ти е за първи път ! Казах ти научи се да падаш ,това е само една игра ,не бъди мръсник !
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот BARCELONA FAN » 15 Яну 2015, 04:44

Евтино оплакване от евтина личност. Толкова елементарно и лесно предвидимо.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Vito » 15 Яну 2015, 08:53

Ей омръзна ми да гледам такива теми бе ай земете пораснете,кви са тия простотии мен оня ден кат ме псува на майка оня елементарния някой да е видял да му отвръщам с псувни ? R2kk какви са тия оправдания тоя лъжеш оня лъжеш караш ни сега да се чувстваме виновни че си админ ли ? Това са си лични проблеми с които не мисля че трябва да занимаваш форума,и още нещо всеки админ от по новите да го прочете,че ще го напиша с големи букви ОЩЕ С ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПРАВАТА СИ ЗНАЙТЕ ЧЕ ИГРАТА ВИ НЯМА ДА Е КАТО ПРЕДИ вече ролята ви във веригата става друга!!!! Искате права после почвате да се оправдавате с някакви глупости.
Изображение
Аватар
Vito
Потребител
Потребител

Име в игра: Vito

Мнениеот rk2k » 15 Яну 2015, 12:27

Vito аз не се оправдавам ве брат ,какво да се оправдавам на такива като тоя и много добре знам какво е да си админ !!! Не се оправдавам за това че ще накажат ,просто му обяснявам че по цял ден се занимаваме с лапета с хак и допълнително с редовните интриганти като него ,който само реват по форума и сърварите че те се са ощетени !!!
Голям кеф е да влезнеш с друг ник и да караш другите играчи да викат че си хак и админите да те гледат вместо да играем всички нали ,като тоя индивид или както е станало с kido и колежката !!! За това ли се оправдавам ??? Видях че те псуваха по чата,да ти кача снимки колко псувни ям аз и на НИТО ЕДИН не съм отговорил с псувня! Ситуацията е друга ако искате изкарайте логовете !Колегата Faster прав че се подадох на провокацията му ,за което ще си поема последствията ,не се оправдавам!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Мнениеот Report » 15 Яну 2015, 12:28

Заключвам да не се пълни с излишни мнения. И без това повечето като гледам са излишни и за наказание. Моля Администратор да прегледа темата и да накаже при нужда Сървър Админа
Изображение

I DO NOT TECHNICAL SUPPORT over PM´s

Изображение
Аватар
Report
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: *FBI*Russian Federation

Мнениеот MORTAL » 15 Яну 2015, 12:44

Rk2k, гледали сте го, добре е играел, биел ви е... голяма работа. Ама какво те интересува кой е той, че чак да го слапваш ако не ти отговори? Много ясно, че ще пусне оплакване при това положение. Ти си админ и трябва да пазиш добрия тон и правилата в играта. Той ако ще и арменския поп да е, щом е в нарушение ще си търпи последствията. Но докато не върши нарушения, си длъжен да не му пречиш на играта. Надявам се да не се повтарят подобни глупости, не сме на 10 години.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот SEXY_M » 27 Яну 2015, 02:16

Ако е приключена да я местим :)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Следваща

Назад към Други