Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатури за АДМИН 2\3

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Кандидатури за АДМИН 2\3

Мнениеот Ex4e7o » 22 Яну 2015, 15:42

1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming-Ne Me Karaite Da Stawam NINJA
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/-24 без няколко месеца
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming-от доста
4. От колко време играете ЦС.-10-12години
5. Предишен опит като Админ.- да и то богат
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.-най-малко по 3,4 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/-Dust2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming-така и така съм безделник,поне да ви помагам
9. Скайп за обратна връзка.-dezzy91
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-колкото викна толкова
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/
НОВО-повече от 10
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- я сам от Разлог,правим далавери и изкарвам от всичко (angel)
Аватар
Ex4e7o
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Ex4e7o

Re: Кандидатури за АДМИН 2\3

Мнениеот rapara76 » 22 Яну 2015, 18:27

Хохохо това младо ексче-админче го помня от преди,бяхме заедно у администрацията :).Ооообаче сега не знам как си с нервите мойс,много агресия имаше в тебе иначе си добър ище ти дам +
Изображение]
Аватар
rapara76
Потребител
Потребител

Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches

Мнениеот ThorN » 22 Яну 2015, 21:03

Помня предната ти кандидатура и съм сигурен, че и ти помниш мен добре. В въпросната кандидатура ти казах, че за мен си надменен, както споделих тогава споделям и сега, аз съм директен човек и казвам това което мисля. През последните два месеца ти ми направи положително впечатление с присъствието си в сървърите, не обиждаш, не ругаеш, излизаш спец наблюдаваш и съобщаваш когато има хакер в наличност. По тази причина този път ще ти дам моето "Да" което се надявам да оцениш и да продължиш да се държиш по същият начин които показваш или показваш поне пред мен. Успех ти желая от тук и за напред.
Какво щеше да правиш ако те нямаше ?!
Аватар
ThorN
Потребител
Потребител

Име в игра: <-- Can`t Touch This !!!

Мнениеот BARCELONA FAN » 23 Яну 2015, 06:23

Това е от предната ти кандидатура:

5. Предишен опит като Админ, естествено че имам и то богат
8. Защо искате да сте Админ в сървърите главната причина е шото админите никога не ме слушат ..
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming не бих поканил никого
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н начи роботя редовни смени от 9 до 5 готин човек съм но съм с много труден характер те повечете ме познават нема какво да казвам :) и тва го правя просто еи така искам да видя какво ще кажете но ако получа правата нема да ги откажа ....

Това е от тази:

5. Предишен опит като Админ.- да и то богат
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming-така и така съм безделник,поне да ви помагам
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-колкото викна толкова
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- я сам от Разлог,правим далавери и изкарвам от всичко

Учудвам се, че колегите от Класик гласували преди мен, които не влизат в дъст2, където ти играеш са ти дали ЗА! Единия казва, че си надменен, а другия, че има много агресия в теб. Не е трудно с просто око да се види толкова надменно пуснатата кандидатура. В сървъра - заяждаш се и обиждаш всеки път. Не мога да си спомня колко пъти съм те гагвал, но са доста. Нали? Тук не сме безделници, не правим далавери и не изкарваме, когато приемаме в екипа ни. Нищо лично към личността ти, просто това е реалната ситуация и дори поради липсата на админи в дъст2, аз ти давам едно много голямо ПРОТИВ! Предполагам, че повечето от колегите в дъст2 ще подкрепят думите ми.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот thebestfriend » 23 Яну 2015, 13:31

5. Предишен опит като Админ, нямам
8. Защо искате да сте Админ в сървърите защото когато няма админи хората играят с хакове и когат ме обиждат да ги кик.
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming аз вече съм поканил някаде около 50
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н аз се казвам Станислав на 14 год. никът в cs ми е Sk | 8ball * искам да стана админ в Cs.megagaming.rats Aз съм от с. Долно Осеново близо до гр. симитли7
обичам рок музика (rock)
Последна промяна Admin на 23 Яну 2015, 20:15, променена общо 1 път
Причина: Запознай се с правилата!!!
Аватар
thebestfriend
Потребител
Потребител

Име в игра: Th3 Be$7

Мнениеот shit happens » 23 Яну 2015, 13:51

thebestfriend, направи си нова тема по образеца, а не избирателно както си направил и тогава колегите ще ти обърнат внимание. Така пишеш в кандидатурата на друг човек.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот Admin » 24 Яну 2015, 11:07

Знаем се отдавана и бих казал, че няма да се промениш. Винаги ще има конфликт между теб и админ/играч, това си ти. За да не се занимавам с глупости реших да не ти е доверя.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Неодобрени кандидатури