1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: After>OweRLaW!*
2. Вашето IP: 178.75.219.67
3. Nickname на администратора: NRg | kamikadze
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата):
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Стана едно голямо недоразумение, пратиха ми някакво цфг и ми казаха да го пробрвам дали има разлика и дали ставало.. след което реших да го сложа и......Не се оплаквам от админа, тъй като наистина има нещо нередно в цфг-то и в самата игра не усетих какво става.
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо: http://dox.bg/files/dw?a=32957e61a7 IMAGE: http://dox.bg/files/dw?a=32957e61a7
7. Сървърът, в който е направено доказателството: DeathMatch
Оплакване от Камикадзе
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
owerlaw - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: After>OweRLaW!*, Mr.Reflex!*
Re: Оплакване от Камикадзе
Казаното от Афтер е на 100% вярно не си измисля или да опитва да лъже...Наистина стана така ,както го е описал и твърдо заставам зад него !
-
jef0. - Потребител
- Име в игра: jef0.
Не знам какво cfg са ти дали да пробваш, но и аз бях вътре и беше с аим хак, колегата ще даде по-късно сигурно демо, че в чата писа, че отива на работа.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Може ли видя снимката от този бан ?
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
jef0. написа:Казаното от Афтер е на 100% вярно не си измисля или да опитва да лъже...Наистина стана така ,както го е описал и твърдо заставам зад него !
Честно казано и му вярвам...НО въпроса е там,не дали му вярваме или не,а това,че е играл с хак...ще изчакаме демото на колега и тогава ще видим...въпреки,че няма да е правилно това,ако е с хак и му се махне бана,защото всеки може да се оправдае по този начин...нека след като колегата даде демото екип банове другите по нагоре от тях да си решат какво да правят...
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
Ти може да не си усетил какво става но Админа ни е усетил.
А сега ще усетиш как се почива за 4 седмици.
Банна е заслужен!!!
А сега ще усетиш как се почива за 4 седмици.
Банна е заслужен!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
SEXY_M, пиша след теб, защото потребителя е от редовните ни хора и ако са го подвели с прецакано цфг, няма да е честно. Довечера ще опитам това което е казал. Ако наистина е така, и потребителя не вижда че има хак, ще сваля бана. Нека темата остане заключена.
Ако махна бана, това ще бъде само и единствено този път. Нека не си мислят хората, че това може да се повтори.
Ако махна бана, това ще бъде само и единствено този път. Нека не си мислят хората, че това може да се повтори.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа:SEXY_M, пиша след теб, защото потребителя е от редовните ни хора и ако са го подвели с прецакано цфг, няма да е честно. Довечера ще опитам това което е казал. Ако наистина е така, и потребителя не вижда че има хак, ще сваля бана. Нека темата остане заключена.
За мен не е правилно но вие си решавате. Утре само да нямаме хора пробващи някакви програми, които не знаят за какво са
И админа ни ако не го беше хванал щяхме да го пазим защото е от редовните ли нашия оплакващ. Всяко действие което прави в игра е за негова сметка. Мисля че така процедираме. Ако докладва хакери е добър, ако ползва хакове е лош и т.н.
Но за махане на банна защото не знаел какво е съм твърдо против!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
MORTAL написа:
Сложих си го това цфг, и влязох в някакъв сървър. Ама то с него още по зле играя, нито ги стреля в главите нито нищо. Или се активира с някое копче и аз не съм го пуснал, нямам идея. Нека стои бана за сега, пък може да решим друго.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
9 мнения
• Страница 1 от 1