1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - в момента е pruduction of Simeonov
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - 20 години.
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming? - 2 години с кратки прекъсвания
4. От колко време играете ЦС. - Около 10 години
5. Предишен опит като Админ. - Да.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - Колкото е възможно повече
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ Dust2 Only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming. За да могат играчите да играят без нежелани проблеми.
9. Скайп за обратна връзка. smack_that94
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - засега съм довел 3,при възможност-повече.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/
Преди подавах,но скоро не съм срещал проблеми с хакер,който сървъра да не го е хванал.
НОВО 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.
На 20 години съм.Почти 21 вече.Играя ЦС в свободното си време.Работя в Министерството на правосъдието.Редовно спортувам и посещавам дискотеки .Пуша цигари,карам кола,ама стига съм се разкривал
Кандидатура
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
[DR.DIZAIN] - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [DR.DIZAIN]
Re: Кандидатура
Редовен си,но нямаш нито един доклад,не знам дали разпознаваш хакерите https://www.gametracker.com/player/prod ... .78:27015/
Пас
Пас
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Доста редовен играч си досега не сам имал проблеми с теб надявам се и занапред да е така,затова ти давам ЗА.Надявам се и като админ(ако те одобрят) да се справяш толкова добре колкото и като играч.Успех
-
DESSKKO - Потребител
- Име в игра: както дойде
Доста често те засичам , спазваш правилата, не създаваш проблеми. Може да нямаш доклади за хакери , но мисля ,че всеки заслужава шанс. От мен имаш ЗА! Успех!
-
Стоян - Потребител
- Име в игра: AWD
От мене имаш също ЗА.
Последна промяна MBP на 12 Фев 2015, 14:26, променена общо 2 пъти
Причина: Аргументирай се!
Причина: Аргументирай се!
-
DIESEL - Админ
- Име в игра: DIESEL
Ако се кандидатираше за Нобелова награда за мир,ок щях да те подкрепя,защото не си конфликтен и се държиш добре в сървъра,НО ти се кандидатираш за админ,а нямаш нито един подаден сигнал във форума!Как аз да разбера дали имаш ясна преценка за хакерите?На този етап съм против!Ако все пак имаш желание да станеш админ,съм сигурен,че ще се потрудиш в тази насока
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
Не получи достатъчна подкрепа от колегите и затова няма как да ти се доверя. Постарай се повече и като му дойде времето опитай пак.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури