Супер е браво! Така за тези които не знаят English.. При влизане в сървъра ви излиза menu отляво където пише нещо на English вие натискате 1 където пише 32 като по този начин казвате на плъгина че ползвате 32 бита а не 16.след което започва теста.Появяват ви се картинки на квадратчета с номера под всяко квадратче А1 А2 А3 А4 А5 А6 А7 А8 .Ако сте излъгали или не знаете че сте на 16 бита всички квадрати за вас ще изглеждат еднакви и няма да можете да изберете правилния номер. Ако сте 32 бита от тези квадрати ще има един различен с лентичка на него,примерно А3.Натискате ОК и картинката изчезва.Появява ви се menu отляво с ноемра и натискате 3 за А3 различния квадрат които сте видели.Това се повтаря общо 3 пъти за да няма някои 16 битов които да на цели случайно правилният квадрат.16 битовите виждат всички квадрати еднакви и не могат да видят този с лентичката и да преминат теста! 16-32 бита настройката си я оправете от настройката на играта. Options - video маркирайте 32
За itali съм с две ръце,уникален мап
Предложение за 16 бита
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
44 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
Yeah - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Yeah`
Re: Предложение за 16 бита
За itali съм с две ръце,уникален мап,аз също страхотна карта само малко трябва да се вдигне времето и админите ще имаме малко повече работа с камперите стига да не са Т което е най позволено за тях
П.С. Открийте разликите така ли ще стане
П.С. Открийте разликите така ли ще стане
]
-
rapara76 - Потребител
- Име в игра: [RAPA] It's Me Bitches
Този квадрат всеки път ли ще е на различна позиция? И според мен по-лесно ще е да се премахме smoke гранатата. Не ми казвайте, че я използвате (говоря за класическите сървъри, там имам наблюдения). Единици са хората, повечето просто я мятат накъде по пътя, без да има смисъл.
С този плъгин ще трябва всеки път да занимаваме излишно играчите. И виждам, че е от няколко етапа, т.е. поне минута. Съгласете се, като един обикновен юзър няма да се занимавате.
С този плъгин ще трябва всеки път да занимаваме излишно играчите. И виждам, че е от няколко етапа, т.е. поне минута. Съгласете се, като един обикновен юзър няма да се занимавате.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
за 10 сек съм готов с плъгина Относно смока много го ползват всички Дали с цел дали не се ползва и е част от играта
-
Yeah - Потребител
- Име в игра: Yeah`
Е,па как ше ръшваме където си искаме без смоук Все пак е най-добрата граната
Гледам плъгина го няма в Д2..... голям пропуск !
Гледам плъгина го няма в Д2..... голям пропуск !
-
Miss Dupe 2011 - Потребител
- Име в игра: FENOMENALNA
Не не не смокченцето си го оставете върши идеална работа за някои да се крият за мен по друго предназначение го ползвам
пс: Виждам че на някои вече след указания в чата какво да търсят в теста им е трудно да го минават
пс: Виждам че на някои вече след указания в чата какво да търсят в теста им е трудно да го минават
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Пълна пародия Излезте малко ОТ филмите в които живеете и влезте в реалността !!!! Лично аз съм на 32 бита и ви се е бъгнал теста кикна ме над 4 пъти . Не виждам правило някъде из гермарските форуми да има забрана на битовете , А направо има ЗАБРАНА НА СМОКЕ В СЪРВЪРА .Лично аз вече нямам желание да се боря с вашия бъгав тест .Нека yeah Ви изгони играчите , че като гледам в класика вече са под 13 .Лека Февруарска Нощ
- kiddo
- Потребител
- Име в игра: stzmans
@Kiddo Така е като ползваш 16 бита или си осветил настройките в игра
П.п Оправдания както винаги!
П.п Оправдания както винаги!
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
-
awaq - Потребител
- Име в игра: спрях да играя
Офтопик:
Последна промяна dzak на 04 Фев 2015, 01:03, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
Причина: Излишен коментар.
- kiddo
- Потребител