Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Въпрос относно правилата ви.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Въпрос относно правилата ви.

Мнениеот Spasko » 10 Фев 2015, 17:05

Искам да попитам? Как да направя демо на някого и да го докладвам в тази тема: http://csmegagaming.com/forum/viewtopic.php?f=103&t=2703 след като по вашите правила нямам право на .. Чл. 17. ЗАБРАНЕНО е играч да стой спектатор или афк в сървърите, при това положение Админа е длъжен да Ви кикне или банне ако продължите да се връщата и пак да стойте спектатор.

Как да процедирам ако аз се съмнявам в даден играч.. ? Ако има админи и те не го виждат.. или не искат да го видят.. как аз да докажа тяхната вина...или пък неговата ,след като ме kick-ват когато премина в спектатор?

Поздрави Спаско! (5/35)
Аватар
Spasko
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: 5/35

Re: Въпрос относно правилата ви.

Мнениеот ZarifoV » 10 Фев 2015, 17:19

Ако сървъра има админ ще кажеш по админския чат..А когато няма ще търсиш админ или ще правиш демо разбрали ??
Аватар
ZarifoV
Потребител
Потребител

Име в игра: ZarifoV*

Мнениеот Eagle » 10 Фев 2015, 17:47

ZarifoV написа:Ако сървъра има админ ще кажеш по админския чат..А когато няма ще търсиш админ или ще правиш демо разбрали ??

Мисля, че се е изразил доста ясно!
Spasko написа:Как да процедирам ако аз се съмнявам в даден играч.. ? Ако има админи и те не го виждат.. или не искат да го видят.. как аз да докажа тяхната вина...или пък неговата ,след като ме kick-ват когато премина в спектатор?

По темата, според мен, би трябвало админите да проявят разбиране и да ти разрешат да направиш демо или поне да се увериш, че дадения играч е чист.
Изображение
Изображение
Аватар
Eagle
Форум Модератор
Форум Модератор

Име в игра: Eagle

Мнениеот Mr.Black » 10 Фев 2015, 17:49

ZarifoV написа:Ако сървъра има админ ще кажеш по админския чат..А когато няма ще търсиш админ или ще правиш демо разбрали ??

Според това,което е написал горния потребител,трябва да направиш следните неща:

1.Да научиш всеки активен администратор в сървърите,никове и дори тези никове,който смятат да използват админите,които имат достъп по IP/ID

2.Ако има админ и му докладваш някой играч,а той вече го е погледнал,ти нямаш право да го видиш и ти,смята се че админите преценяват на 100% и трудно ще се договориш с админ да те пусне да стоиш спектатор,за да гледаш някого (така беше преди,сега може да се е променило и да се позволява,но съдейки от правилата това е много малко вероятно)

3.Третото нещо,което трябва да имаш е много здрави нерви,тъй като много трудно се разговаря с админите в сървърите относно "заподозрян".

Успех :D (emo) (emo) (emo) (emo) (emo) (emo) (emo) (emo)
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот shit happens » 10 Фев 2015, 17:51

Винаги можеш да информираш админ, че желаеш да наблюдаваш даден играч понеже те съмнява. А друго на ръка е, че когато има админ е негово задължение да провери човека който те съмнява,а не ти да си губиш от времето за игра.
Аватар
shit happens
Потребител
Потребител

Име в игра: shit happens

Мнениеот rk2k » 10 Фев 2015, 17:52

Когато има админ се пише по админския чат ,а това става така ! Нстискаш "u" това е теам чата и като ти се появи това say_team въвеждаш първо @ и след това пишеш текста,по тоя начин само админете виждат какво си написал! Админа ако го прочел ще ти отговори след като излезе спек или след като наложи ако необходимо бан,но бъди търпелив с отговора защо е по важно да се хване хакера ! Ако няма админ излез тогава спек и виж тоя за който се съмняваш да ли е хакер ,демото ти се запазва автоматично още как влезеш в игра,за това като му направиш демо на съмнителните моменти излез от играта и влез в дерикторията ,където си инсталирал CS и намери папка cstrike,там ти се намира демото ,примерно CS_ Megagaming_Dust 2!След това влизаш в нета и намираш сайта dox ,качваш демото и даваш линка тук на каченото ти демо и то в раздел оплаквания и там си има Екип банове които ще ти отговорят ! Но ако има админ в сървара и ти не пишеш че има хакер според теб и си излизаш сам спек ,няма да се сърдиш че те кикват,а ако админа не иска да провери сигнала ти ,можеш да се оплачеш от него!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот Pyce » 10 Фев 2015, 17:54

хахаха Спасе добър ден :) а той много добре знае командите :) Добре дошъл :)
Просто казваш на админите закакво излизаш спек :) Това е да не се стои афк а в игра :)

(beer) (beer) (beer) (beer)
Последна промяна Pyce на 10 Фев 2015, 18:00, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

Мнениеот Mr.Black » 10 Фев 2015, 17:58

rk2k написа:Когато има админ се пише по админския чат ,а това става така ! Нстискаш "u" това е теам чата и като ти се появи това say_team въвеждаш първо @ и след това пишеш текста,по тоя начин само админете виждат какво си написал!

Охххх,много се смях,честно...

Само да ви поясня,че нещо май не го разбрахте човека..Той не пита какво да прави,когато види хакер,а КАКВО ДА ПРАВИ когато мисли,че има хакер,а админа мисли,че не е хакер.Общо взето как той сам да си провери дали играча е с хак,като правилата ви не позволяват такива действия.

Едва ли не,единствения вариант,който виждам е да иска разрешение от админ в сървъра дали може да наруши Чл.17 ,но само по себе си ми се струва малко странно...Това му е целта на въпроса,а не как да докладва на админа в админ чата (rofl) :D
Изображение
Аватар
Mr.Black
Потребител
Потребител

Име в игра: Mr.Black

Мнениеот rk2k » 10 Фев 2015, 18:18

Ми много точно сме му обяснили какво да прави, даже и подробно,но ако го прочете и вложи логика няма да бъде кикван и чети всичко което съм написал а не само началото!
Ако е искал да се оплачи от колега админ е друг въпрос ,да си качи демото в което пише че има явен хакер и админа не обръща внимание ! Аз друго като обеснение за начин на тълкуване на правилото не виждам как да се дъде!
Последна промяна rk2k на 10 Фев 2015, 18:34, променена общо 2 пъти
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот Bat-Miro » 10 Фев 2015, 18:26

той админа като провери играча за хак, и се окаже че не е хакер играча, според мен няма смисъл да го гледа,едва ли е такъв разбирач че той да го улови,може спокойно да влезе и да си играе,другия вариант е да помоли да му се разреши да стои спец за демо,което води до. Той защо е спец а на мен не дават, и пак ще има тема против админа,затова като ви кажат че е чист, влезте да играете,едва ли някой админ ще остави хакер да играе в сървъра
Аватар
Bat-Miro
Потребител
Потребител

Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^

Следваща

Назад към Проблеми/Въпроси