Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Въпрос относно правилата ви.

ИзображениеАко имате оплакване от админи: тук,

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Въпрос относно правилата ви.

Мнениеот zxcv ;> » 10 Фев 2015, 18:36

Ние нито сме машини, нито сме безгрешни. Щом някой има права значи му е дадено доверие и разбира от хакерите в игра, но понякога се случва някой да сгреши или просто да няма достатъчно съмнителни моменти, които Вие сте видели преди това. Аз лично, когато прегледам докладван потребител и в моите очи той не е хак никога не съм отказал на някой да иде и да го гледа спектатор за 5, 6 рунда. Ако някой администратор ти се прави на интересен в сървъра и те киква, има тема с оплаквания, направи си там тема с доказателства и ще си получи наказанието.
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот MORTAL » 10 Фев 2015, 18:38

Ако има админ, съобщаваш в админския чат. Най-добре пиши 2-3 пъти в админския чат, че еди кой си те съмнява. Админ ако има, трябва да ти каже, че го е гледал и всичко е ок, или да мине спектатор и да го гледа. Ако не ти отговорят, значи няма админ, следователно минаваш спектатор, правиш демо и го слагаш в темата с оплаквания.

zxcv ;> написа:Ние нито сме машини, нито сме безгрешни. Щом някой има права значи му е дадено доверие и разбира от хакерите в игра, но понякога се случва някой да сгреши или просто да няма достатъчно съмнителни моменти, които Вие сте видели преди това. Аз лично, когато прегледам докладван потребител и в моите очи той не е хак никога не съм отказал на някой да иде и да го гледа спектатор за 5, 6 рунда. Ако някой администратор ти се прави на интересен в сървъра и те киква, има тема с оплаквания, направи си там тема с доказателства и ще си получи наказанието.

(y) Точно така
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Мнениеот Spasko » 10 Фев 2015, 18:40

Помолих и ми беше казано че не е хак и да си хода си играя иначе ще ме кик.. след малък спор от моя страна бях кикнат.. явно не ме познавате но мога да хвана много повече хакери от вашите админи.! Въпроса ми е кое от правилата важи това чл.17 или темата за демотата..! А? Как да докажа ,че админ използва хак? След като ме кикват?

П.с: И да знаете ,че не се заяждам.. просто съм си такъв по природа... Който ме познава знае.. А в този сървър не са малко тези дето ме познават..
Аватар
Spasko
Потребител
Потребител

Име в игра: 5/35

Мнениеот BARCELONA FAN » 10 Фев 2015, 18:41

И админите са хора и с тях може да се разговаря, нали? Но ако си нагъл, както се е случвало на няколко пъти и мънкаш - няма как да постигнеш уговорка. Аз лично бих те оставил спектатор, след като съм се уверил, че играча е чист и единствено ако има минимум 10 свободни слота.

Ако пък админа ти е казал, че даденият играч е чист и ти докажеш, че е хакер - аз лично ще те поздравя и админа ще бъде санкциониран.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот AmonRA » 10 Фев 2015, 18:44

според мен на въпросният играч му е пределно ясно как се пише на админ при игра Просто е искал да истъкне противоречивите за него точки
А пък в случай че не е така Админите на 95% преди да кикнат някой за спек. 1во питат или подканват спектаторите да влязат в игра и ако има даден играч който следи за напр хакер именно тогава може да напише на админа че наблюдава някои и така :)
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Аватар
AmonRA
Потребител
Потребител

Име в игра: s0f*AmonRA

Мнениеот Spasko » 10 Фев 2015, 18:51

Не е хубаво да обиждаш! И когато обвиняваш би трябвало да има доказателства.. Напротив админите с който разговарях не можеше да се говори..? И на думата ми ще се кандидатирам за Админ .. за да мога да гледам ми се изсмяха ? Така ли се държат вашите админи? Просто ме съмняваше един играч.. а не ми беше дадена възможност да се уверя ,че не е хак. Може играча да е админ и да си го пазите.. знам ли? Хубаво ли е да се обвинява така? Нагъл? Хм.. Хайде размислете върху тезата ми.. И пак ще напиша "Как да хвана админ с хак.. като не мога да го гледам?"

rk2k написа:Добре сега картината се изясни ,това твое питане е безсмислено щом искаш да се оплачеш от админ че си киван даже след спор ,ми объркал си раздела и въпроса напрово влез в раздел оплакване от админи и качи доказателство (демо) и готово,така иначе само лаф мохабет да става и да ни караш да помагаме за нещо което знсеш перфекно

НЕ се оплаквам от админ! А от правилата ви! Има противоречащи си правила в собствените ви правила! Хем давате хем не може! Кое е вярното... Ще помоля за компетентно мнение от лице пишещо и отговарящо за правилата! Благодаря!
Последна промяна Spasko на 10 Фев 2015, 19:06, променена общо 1 път
Аватар
Spasko
Потребител
Потребител

Име в игра: 5/35

Мнениеот rk2k » 10 Фев 2015, 19:01

Добре сега картината се изясни ,това твое питане е безсмислено щом искаш да се оплачеш от админ че си киван даже след спор ,ми объркал си раздела и въпроса напрово влез в раздел оплакване от админи и качи доказателство (демо) и готово,така иначе само лаф мохабет да става и да ни караш да помагаме за нещо което знсеш перфекно
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот Pyce » 10 Фев 2015, 19:16

Bat-Miro написа:той админа като провери играча за хак, и се окаже че не е хакер играча, според мен няма смисъл да го гледа,едва ли е такъв разбирач че той да го улови,може спокойно да влезе и да си играе,другия вариант е да помоли да му се разреши да стои спец за демо,което води до. Той защо е спец а на мен не дават, и пак ще има тема против админа,затова като ви кажат че е чист, влезте да играете,едва ли някой админ ще остави хакер да играе в сървъра

повярвай ми бъркаш се кой е той и какво може :)

А относно админа ако не си влизал след това давай демото :)
Последна промяна Pyce на 10 Фев 2015, 19:19, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
Аватар
Pyce
V.I.P.
V.I.P.

Име в игра: BOOBS

Мнениеот Miss Dupe 2011 » 10 Фев 2015, 19:17

Mr.Black написа:
rk2k написа:Когато има админ се пише по админския чат ,а това става така ! Нстискаш "u" това е теам чата и като ти се появи това say_team въвеждаш първо @ и след това пишеш текста,по тоя начин само админете виждат какво си написал!

Охххх,много се смях,честно...

Само да ви поясня,че нещо май не го разбрахте човека..Той не пита какво да прави,когато види хакер,а КАКВО ДА ПРАВИ когато мисли,че има хакер,а админа мисли,че не е хакер.Общо взето как той сам да си провери дали играча е с хак,като правилата ви не позволяват такива действия.

Едва ли не,единствения вариант,който виждам е да иска разрешение от админ в сървъра дали може да наруши Чл.17 ,но само по себе си ми се струва малко странно...Това му е целта на въпроса,а не как да докладва на админа в админ чата (rofl) :D

Щом има админ в сървъра,защо му е на играча да се занимава с глупости,просто му казва и он го гледа ,затова е админ.Ако админа не вижда очевадното,тогава винаги може да му кажеш ,че минаваш спектатор за определено време ,да го погледнеш и ти!Ако след това получиш отново кик,идваш във форума и се оплакваш от администратора!

п.п Сега сериозно по темата!Ще оставя сметка,превеждате ми определена сума пари и като има проблем идвам и деректно ги бамвам всичките...няма ядове ;)
Аватар
Miss Dupe 2011
Потребител
Потребител

Име в игра: FENOMENALNA

Мнениеот BARCELONA FAN » 10 Фев 2015, 19:20

Spasko написа:Не е хубаво да обиждаш! И когато обвиняваш би трябвало да има доказателства.. Напротив админите с който разговарях не можеше да се говори..? И на думата ми ще се кандидатирам за Админ .. за да мога да гледам ми се изсмяха ? Така ли се държат вашите админи? Просто ме съмняваше един играч.. а не ми беше дадена възможност да се уверя ,че не е хак. Може играча да е админ и да си го пазите.. знам ли? Хубаво ли е да се обвинява така? Нагъл? Хм.. Хайде размислете върху тезата ми.. И пак ще напиша "Как да хвана админ с хак.. като не мога да го гледам?"

Сам го каза - И когато обвиняваш, би трябвало да има доказателства! След като се съмняваш ,че въпросния админ е с хак и с него не може да се говори - търсиш в другите сървъри админ, който има права в дадения сървър и му казваш, че има админ с хак. Той ще отиде да провери и няма да бъде кикнат.

Spasko написа:Просто ме съмняваше един играч.. а не ми беше дадена възможност да се уверя ,че не е хак. Може играча да е админ и да си го пазите.. знам ли?

По-голяма глупост не бях чувал.

Spasko написа:П.с: И да знаете ,че не се заяждам.. просто съм си такъв по природа... Който ме познава знае.. А в този сървър не са малко тези дето ме познават..

Никой не го интересува какъв си по природа. Тук ще се придържаш към правилата или ще получаваш същото отношение като твоето от админите.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Име в игра: B A R C E L O N A F A N

ПредишнаСледваща

Назад към Проблеми/Въпроси