Предлагам да се махне изписването на /rs , resetscore бла бла бла ....
1. По принцип ... не ме интересува, че "Иван" си е изтрил точките ...
2. Ще намалее флоода в чата ...
3. Ко ще кажете за 2 ?
/rs
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
31 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Re: /rs
burgasko написа:Предлагам да се махне изписването на /rs , resetscore бла бла бла ....
1. По принцип ... не ме интересува, че "Иван" си е изтрил точките ...
2. Ще намалее флоода в чата ...
3. Ко ще кажете за 2 ?
Против !!
-
ZarifoV - Потребител
- Име в игра: ZarifoV*
NEVIDIM написа:BARCELONA FAN написа:+1
+1
Моето мнение е ПРОТИВ!има добри играчи и слаби играчи!за силните играчи няма значение дали има /рс или няма а за слаби трябва да се скрият фраговете!
- Fuck Your Head
- Потребител
- Име в игра: ~~~~~~~~~~
Къде споменавам силни или слаби ?
Не ме интересува, че ще си изтриеш точките ... както и теб предполагам не те интересува аз като си ги трия ...
Не ме интересува, че ще си изтриеш точките ... както и теб предполагам не те интересува аз като си ги трия ...
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
-
Pyce - V.I.P.
- Име в игра: BOOBS
И ще започне едно retry!!!!!!!!!!!!!!!По принцип стария начин на игра който беше преди 5-6 години няма да го има вече ,стария класически CS без плънинг за показване на dmg ,без /rs ,без смог т.н.няма никъде почти!Вече се търси да е по лесно за да има играчи ,всички сървари ги въведоха тия леснотии за да привличат играчи и с това се увеличи флода ,лага ! Преди години като видех такива сървари не влизах ,ма сега всички са така направени, и избор няма ,и се примиряваш !Иначе аз съм за махането на всичко излишно като плъниг и информация и да си остане оригинала на CS !!!Добра идея ,но няма да се махне 100 % гаранция !
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
rk2k написа:И ще започне едно retry!!!!!!!!!!!!!!!По принцип стария начин на игра който беше преди 5-6 години няма да го има вече ,стария класически CS без плънинг за показване на dmg ,без /rs ,без смог т.н.няма никъде почти!Вече се търси да е по лесно за да има играчи ,всички сървари ги въведоха тия леснотии за да привличат играчи и с това се увеличи флода ,лага ! Преди години като видех такива сървари не влизах ,ма сега всички са така направени, и избор няма ,и се примиряваш !Иначе аз съм за махането на всичко излишно като плъниг и информация и да си остане оригинала на CS !!!Добра идея ,но няма да се махне 100 % гаранция !
Много правилно казано,откакто въведоха тия глупости написаха смъртната присъда на тази игра.Аз си спомням,че дори нямаше вот за карта и се редуваха 6-7 карти в точно определен ред и време не по малко от 40 мин.Именно така човек можеше да се потопи тотално в играта и се знаеше винаги коя карта след коя идва,просто имаше ред и много добри играчи,истински.
Ако зависеше от мен аз бих върнал старите времена,без да ми пука дали веригата ще е привлекателна или не.Просто знам,че в един момент тя ще стане най-добрата,защото ще бъде с най-автентичния CS 1.6.Само така биха дошли сериозни играчи а не лигльовци.
Последна промяна Roger на 12 Фев 2015, 20:35, променена общо 1 път
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
31 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Предложения за CS MegaGaming Dust2 Only